Widok

******Wątek dla ZAPRACOWANYCH 284******

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
A zaszaleje i zaloze nowy:)
jak tam weekend kobitki, my bylismy na wsi i cieszylismy sie deszczem ;P

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
jeszcze tylko 7h ;)

helo!

zasypiam...byle przeżyć do 16

witam we wtorek
dzis ide uczyc sie jezdzic ponownie :) boshh...a szef chce zebym jutro jakiegos inzyniera obwozila po Makaronowie - musze sie przyznac, ze jesli nie chce zebysmy oboje trafili na ratunkowy, to lepiej wziac taksowke :)

cześć :)

noooo śmieci zniknęły:)

Moj jest troszeczkę zazdrosny:):) No nic zmykam do jutra dziewuszki

Przez urlop odzwyczaiłam się od odliczania :))) A tu już koniec poniedziałku :))

To chyba trafiłyśmy na podobny typ :) Ani nadmiernie romantyczny, ani odrobinę zazdrosny ;)))

A do tego tez tak jak Ty Caesariatus chcialabym zeby choc troche byl zazdrosny - a on nic a nic!!

Kto go wie kim on był, postanowiłam nie wnikać w jego CV ;D Mi mój osobisty Polak :))) też rzadko przytarga do domu prezencik... dlatego Włoch mnie leciutko oczarował ;D

Ee, to moze byl jakis Wloch z poludnia, mafioso??:-)
Generalnie to mnie tu sie takie numery nie zdarzaja - perfum to mi nawet moj osobisty Makaron juz dawno nie kupil. A w pracy od kolegow to co najwyzej na koszyk truskawek, drozdzowke albo bombonierki moge liczyc :-)

hehe :) a gdzie tam, Luby bardziej dumny niż zazdrosny ;)) Włoch za każdym razem pytał Lubego czy nie ma nic przeciwko, by kupił mi kwiaty czy perfumy hehe :) zabawne to było :) mój Luby to w ogóle zazdrosny nie bywa za bardzo... ostatnimi czasy przynajmniej. Chwilami mnie to nawet irytuje, od czasu do czasu odrobinka zazdrości z jego strony byłaby miła :P

ja też za Niemcami nie przepadam, ale chodząc po Frankfurcie częściej słyszałam wszelkie inne języki (polski, włoski, hiszpański, japoński) niż niemiecki :))

ceas pewnie wpadłaś w oko temu Włochowi, pewnie Luby purpurowy zrobił się z zazdrości:)

hehe dobre chociaz te pozory! :)
no ale ja osobiscie Niemców też nie lubie, ale oni chociaż udaja miłych :)
Bo u nas to nikt sie z toba szczypac nie bedzie :)

Włoch pracujący w Niemczech, może dlatego bardziej rozrzutny od swoich rodaków ;)) Patrząc na niego, nigdy bym nie powiedziała, że Włoch to dusigrosz - latał do mnie i teściowej z kwiatami, kupił perfumy mi i mojej kuzynce, której na oczy nie widział, ale w rozmowie jakiejś wyszło, że jest ładna (!!!!! :D ), przychodził z szampanem, zabierał nas wszystkich na kolacje, na piwo... kuurrdee... :) Ten Włoch to dobry znajomy teściowej :)

Ee tam, to pozory te mile pytania, usmiechy itd. Tak naprawde to maja wszystkich w d... , tak jak wszedzie :)
Caesariatus, a coz to za rozrzutny Wloch Ci sie trafil??:-) Zazwyczaj licza skrzetnie walute bo po wymianie na euro zubozeli bardzo :)
Ja we Frankfurcie bylam na stazu w EBC latem na 2 m-ce i wspomnienia mam takie srednie - EBC super, ale Niemcy nie bardzo mi pasuja, wole juz Makaronowo :):)

no czyli jednak nie miałam przewidzeń :) inny świat... mi osobiście bardziej się podobał...

Monia to jest prawda, wszędzie ludzie chodzą uśmiechnięci, szczęśliwi, tylko w PL pełno gburów łazi po ulicach!

u mojej mamy to Pani na dzien dobry sie Ciebie pyta jak sie czujesz i jak Ci dzień mija ... a tu ? pomyśleliby ze wariatka jakaś i co ja to obchodzi.. he he

czesc dziewczyny :) mi się tu zaczyna bardzo podobać :) Caesariatus my też byliśmy we Frankfurcie 2 tyg temu i było cudownie. iiny świat, taki lepszy:) tylko niestety tak dużo wydaliśmy, że teraz chyba na wakacje póki co nie wyjedziemy :(

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Jak odzyskać kaucję za mieszkanie? (12 odpowiedzi)

Witam. Wynajmowałem mieszkanie, wpłaciłem kaucję 2500zł, po wyprowadzeniu się właściciel zaczął...

Dietetyk Agata Szczerkowska zdecydowanie odradzam (8 odpowiedzi)

Witam, kiedyś odchudzałam się z panią Agatą i efekty były super - w 3 miesiące schudłam bez...

do góry