Widok

******Wątek dla ZAPRACOWANYCH 284******

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
A zaszaleje i zaloze nowy:)
jak tam weekend kobitki, my bylismy na wsi i cieszylismy sie deszczem ;P

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
helou,
witam w poniedzialek
my tez spedzilismy dosc deszczowy weekend, choc juz za bardzo sie z tego powodu nie cieszylismy, bo dosc mielismy deszczu ostatnio :-)

:-) Cześć!

hejka... my spedzilismy sobote w kinie na Indiana Jones a potem do knajpki w gdyni La Vita na super obiadku... potem spacerek po skwerze i winko w domku... "czcilismy" nasza 2 rocznice slubu...

moi rodzice też 17 czerwca ślub brali :)

a ja w domku siedziałam samotie, moj M był na działce i domek budował. Czasem jestem taka zła na tą naszą działkę bo zamiast razem gdzieś wyjśc, odpocząć to on pracuje 7 dni w tyg a ja w weekend najczęściej (prawie zawsze) sama jestem. Nie mieszkamy jeszcze razem i mało się widujemy, a wtedy ja zła się robie mam humory, czepiam się i mam żal do całego świata

cześć !!!

a my uskutecznialiśmy w weekend przeprowadzkę :)
już prawie wszystko ma swoje miejsce w nowym domku.. uff :)

jejku, kiedy usuną z forum te śmieci?? dlaczego weselnik jest przed nimi zabezpieczony, a tutaj taki śmietnik??? masakra!!

czemu ten weekend tak szybko minal??? :(

Dziewczyny, jeśli chcecie to jest dla Was otwarty dział na tamtym forum i tam też możecie sobie pisać :)

2 godz za nami

2,5h za mną - proszę o kawę dożylnie bo padnę... Ledwo stać mnie na myśl o tym, żeby doczłapać się do automatu z kawą zanim inni zorientują się że jestem z nimi w biurze ciałem, ale nie duchem...
;)

To ten poniedzialek :-( Ja tez ledwie co nogi wleke :( i chce do domu... :-)

chyba wszystkie jesteśmy w nienajlepszej dziś formie:(

kurde chciałam sie zapisac do ginekologa w przychodni i babka moze mnie zapisac ale na pazdziernik buhahahahah uwielbiam to

Naprawdę? Na zwykłą wizytę? A co jeśli byś miała dokuczliwą infekcję, podejrzenie ciąży? Masz czekać do października??
To przecież paranoja, tak nie można z ludźmi postępować. W sobotę czytałam artykuł o tym jak sytuacja wygląda w przypadku osób ze schorzeniami nowotworowymi w poradni w Gdańsku i pomyślałam sobie, ze to pewnie dlatego że mniej specjalistów, fundusze te same a diagnostyka poszła do przodu i szybciej wykrywane są schorzenia nowotworowe i stąd tłok, ale widzę że nawet do takiego "zwykłego" lekarza się dostać w niektórych miejscach nie sposób :(

witam po urlopie

monia czesc :)
jak przygotowania do slubu? dawno mnie nie bylo wiec jestem totalnie w tyle z tym co u was dziewczyny.

cześć Nisia :)

ostatnio skupiłam się bardziej na urlopie niż na przygotowaniach do ślubu ;) pierwsze emocje opadły, więc powoli, spokojnie... :) sala jest, wstępnie kapela i fotograf, wiem jaką chcę kiecę, tylko trzeba ja niestety sprowadzać skądś, bo w Trójmieście nie ma =/ na kościół się zdecydować nie możemy... Mariacki czy Brygida? albo w ogóle jakiś inny... ech... świadków mamy wybranych... no to chyba nie najgorzej nam idzie ;)

a co u Ciebie Nisia? :) i u Was babki? :)

pierwszy dzień w pracy po urlopie to KOSZMAR!

no to najwazniejsze rzeczy masz:) teraz mozesz sobie odetchnac :)
u mnie wszystko ok, praca idzie mozolnie :/
ale idzie, do wrzesnia MUSZE zdarzyc :)
stesknilam sie za pogaduchami z Wami, musze czesciej wpadac :)

do września jeszcze kawałek, dasz radę :)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

otworzyć firmę ?? (38 odpowiedzi)

Hej! Pewnie część pomyśli, o co ona pyta na tym forum, ale... jedno z drugim ma wiele wspólnego....

Vision Express - czuję się oszukana (28 odpowiedzi)

Nie ja osobiście, ale dziś wcisnęli mojej teściowej bardzo drogie okulary do czytania. Naprawdę...

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (141 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

do góry