Widok

Wątek dla zapracowanych *** 2 ***

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
To ja polecę z drugim :)

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
mi to kompletnie nie przeszkadza :)
jest super!!!

konwaliowa, tyle wątków spowodowane jest tym niezbyt udanym układem forum...tu się nie da pisac w wątku co ma 500 postów tak jak na innych forach i dlatego sa numerowane

Ja postuluję tylko o to, by nie robić smietnika z kolejnego forum tylko dlatego, że komuś nie chce się przewijać watku. Tylko jak człowiech chce znaleźć coś na forum, to musi przewalić 500 stron z wątkami "dla zapracowanych" o niczym. Totalny idiotyzm.
no to ustalone, ty sie cieszysz , my sie cieszymy
i wyluzuj
jak bedzie jakiś problem, to sie nowy wątek tematyczny otworzy
a narazie nie ma problemów, to o pierdołkach gadamy
skąd ta zawiść?
znajdź sobie forum dla ludzi z problemami jak ci tu zbyt beztrosko ,
no nie wiem, "chce sie zabić", albo "czy usunąć ciążę?" , albo "szukam nerki" tam sobie pogadaj, jak dla ciebie to forum jest za mało powazne

No to czemu nie założysz wątku na temat Ciebie interesujący, pewnie ktoś się dołączy.
Wiper, tak jak mówisz - jest JEDEN wątek na pogaduszki, nie sto siedemdziesiąt kilka. Uważam, że tworzenie tych watków w takiej ilości jest nieporozumieniem, nie sam wątek, tylko robienie smietnika
A Pani K. to wlaśnie jedna z nas nudzących się, jak widać na załączonym obrazku :) :) :)

kurcze ale co to przeszkadza pogadać o suwaczka a nie o kupkach przecież może być i taki wątek jak kupki i na pewno nie będzie się poruszać temat suwaczków:)

ja się bardzo cieszę, że mogę z Wami tu plotkować :D

no tak, w sumie na 10 wątków aż 2 sa o konkretach. W sumie powinnam się cieszyć, że pierdoły sa tylko na ośmiu, che che che
w końcu na początku musimy pogadać od strony technicznej :) - suwaczki, a jak już one będą git i posuną się dalej, to i o dziciach też nie zapomnimy pogadać :)

konwaliowa, ja Cię nie rozumiem...zauwaz ze prawie na kazdym forum jest watek typu "pogaduszki o wszystkim" własnie po to żeby o pierdołach gadac...
zazdrościsz tych plotek czy co?? zamiast pisać te złośliwe komentarze poplotkuj tez
wyluzuj trochę Kobieto

hej dzeiwczyny....

madziu widze, że udało Ci się wywalczyc nasze suwaczki, gratki :)

dobrze, jasne, rozkręcimy się, nie peniaj :)
kupkach i pieluszkach też będzie
poczekaj niech no tylko szybciutko wyskoczę na przerwie, zajdę w ciążę
i już bede sie mogła dzielić z tobą moimi obawami, ok?

a teraz daj nam pogadać o suwaczkach !!!

Widocznie nikt nie szuka na razie laryngologa przedszkola i papieru do sajgonek. Pewnie jak bede miała taki problem to napisze ale na razie nie jest mi to potrzebne.
300 :) :) :)
Panowie to czasem w takiej niewiedzy żyją... :D

no to zamiast forum o rodzinie i dziecku jest forum z wątkami dla nudzących się "zapracowanych", niedziałających suwaczkach i tym podobnych pierdołach.
A zamierzeniu pewnie mało byc o tym gdzie najlepsze przedszkole, laryngolog i gdzie kupić papier ryżowy do sajgonek
No niestety powiem Ci Beatko, że ta lampa strasznie droga. Moje meble mniej kosztowały i telewizor też. Ale chyba trudno Ci bedzie o niej zapomnieć.
tak elfik z ciekawskimi
na lampę?
ZERO !!!

powiedziałam wczoraj o lampie pawłowi, i powiedziałam, by zgadł ile kosztuje, powiedziałam, ze dużo, a ona na to, "nie wiem 300"?

no to nie pytałam dalej......

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Jakie krzesło do biurka (10 odpowiedzi)

Jakie krzesło polecacie dla starszaka, który niebawem wybiera się do szkoły, więc więcej czasu...

biznes - jaki ?? (21 odpowiedzi)

Witam wszystkich na forum i bardzo proszę o pomoc. Postanowiłam otworzyć swój własny niewielki...

Znacie Dr Karinę Kulikowską-Ciecieląg (21 odpowiedzi)

jak w temacie :) jakie macie doświadczenia, opinie?

do góry