Widok
hej dziewczynki :)
ja już w domku... robię obiad, pralka włączona, zakupy zrobione... normalnie spełniona gospodyni :)
Madziu, jak w pracy? A Alfie sporo ludzi... Się promocje zaczęły i wszędzie kolejki... Chcicłam w orsayu spódnicę przymierzyć, ale po 5 minutach czekania na wolną przymierzalnię zrezygnowałam... A nie chciałam świecić pupą na środku sklepu :)
Mam nadzieję, że Ciebie kleinci nie męczą...
ja już w domku... robię obiad, pralka włączona, zakupy zrobione... normalnie spełniona gospodyni :)
Madziu, jak w pracy? A Alfie sporo ludzi... Się promocje zaczęły i wszędzie kolejki... Chcicłam w orsayu spódnicę przymierzyć, ale po 5 minutach czekania na wolną przymierzalnię zrezygnowałam... A nie chciałam świecić pupą na środku sklepu :)
Mam nadzieję, że Ciebie kleinci nie męczą...
:))))zresztą pmadzia, jesteście objęci wspólnością majątkową małżeńską:)))nie ma "moje twoje", wszystko jest wspólne;), nabyte podczas trwania małżeństwa. Wiesz, ja mam samsunga SGHx450 i jestem zadowolona, chociaż moim zdaniem nie ma to jak poczciwa NOKIA.
[url=http://www.weddingcountdown.com]
[/url]
[/url]
pmadzia, to pochwal się jak tam po Świętach:) strasznie szybko minęły, prawda???my właśnie parzymy herbatkę w naszym nowym dzbanuszku ze sklepu herbacianego, który stoi na specjalnej podstawce ze świeczką i herbatka jest cały czas ciepła:) z mnóstwa fajnych prezentów ten okazał się naprawdę strzałem w dziesiątkę:)
[url=http://www.weddingcountdown.com]
[/url]
[/url]
pmagdalena napisał(a):
> nie wiem
> samsunga albo sony ericsona a modele nie wiem dokładnie
> sony erikson k 750i moze ?
>
>
ODRADZAM SONY ERICSSONA, strasznie się psuje, ucz się na błędach cudzych, straszne gówno, poważnie!!!
> nie wiem
> samsunga albo sony ericsona a modele nie wiem dokładnie
> sony erikson k 750i moze ?
>
>
ODRADZAM SONY ERICSSONA, strasznie się psuje, ucz się na błędach cudzych, straszne gówno, poważnie!!!
Cokolwiek w życiu robisz, nie ma większego znaczenia. Ale ważne jest, żeby to robić
Ja miałam tego k700i od tego samego dnia, co mój Mąż :) kupiony w tym samym punkcie...
Mi działał sprawnie do dnia sprzedaży (rok czasu, sporzedałam, bo wróciłam do nokii), Mężowi po pół roku zaczął się wieszać, popsuł się joystick... Więc faktycznie - zależy na jaki się trafi...
Ale se są do niczego ogólnie patrząc na funkcje i wygląd...
(jak dla mnie oczywiście, nie będę się licytować) :) :) :)
Mi działał sprawnie do dnia sprzedaży (rok czasu, sporzedałam, bo wróciłam do nokii), Mężowi po pół roku zaczął się wieszać, popsuł się joystick... Więc faktycznie - zależy na jaki się trafi...
Ale se są do niczego ogólnie patrząc na funkcje i wygląd...
(jak dla mnie oczywiście, nie będę się licytować) :) :) :)
ustawiany na dni tygodnia...
tja... ja sobie w wakacje ustawiłam budzik na 6.00 od poniedziałku do piątku... potem nastał pierwszy weekendowy zjazd w szkole... ja w razie czego kliknęłam na budziku 6.00 co by się obudzić i spokojnie poszłam spać... W sobotę obudziałam się wściekła o 10, Mąż też wściekly, bo zaspaliśmy na pierwsze zajęcia :) po prostu sobota była wyłączona... a ja głupia na to nie wpadłam :)
tja... ja sobie w wakacje ustawiłam budzik na 6.00 od poniedziałku do piątku... potem nastał pierwszy weekendowy zjazd w szkole... ja w razie czego kliknęłam na budziku 6.00 co by się obudzić i spokojnie poszłam spać... W sobotę obudziałam się wściekła o 10, Mąż też wściekly, bo zaspaliśmy na pierwsze zajęcia :) po prostu sobota była wyłączona... a ja głupia na to nie wpadłam :)