Widok

Wątek dla zapracowanych***17***

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Może dzisiaj ja rozpocznę:) jeszcze raz dzień dobry:)

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
to nie głupoty...przytyłam chociaż nie jem słodyczy i ogólnie ograniczam niezdrowe rzeczy, chociaż chodze 2 razy w tyg. na siłownię i na basen

chciałam wczoraj założyć swoją ulubioną spódnicę i się nie dopięłam :((((((

ja też przemilczałam tego wieloryba:)

hmmm a może to tycie jest spowodowane....:)
to przechodzi po 9 miesiącach:)

hello,
wiperek, a może od tej siłowni Tobie tak masa mięśniowa urosła i stąd te 2kg więcej?:) Słyszałam, że tak jest na początku...Teraz to z kolei zaczniesz spalać to co zbędne i waga zacznie spadać! Uwierz mi!:-)

wiperka!!!

czy ty naprawdę nie słyszałaś o tym, że jak spódnica wisi długo w szafie nienoszona, to jest jej tak strasznie smutno, że aż z tego smutku zaczyna się kurczyć. To podobno zupełnie naturalna reakcja spódnicy na stres!!! Moje spódnice też tak reagują!!!;)))

Poza tym moja mama mówi, że coś jest w powietrzu, bo ona też chodzi na siłownię, a ostatnio troszkę przytyła;)

A na poważnie, sama ostatnio pisałaś pmagdalenie, że najważniejsza jest systematyczność:). Od czwartku ja będę Ci towarzyszyć;) razem zawsze raźniej, nawet na odległość:)

buuuu:((
normalnie się wczoraj popłakałam :(

jakby to tycie spowodowane było ciążą to ok, ale nie jest...

dobre Nicpoń odnośnie stresu sukienek:)

a wiecie co wczoraj się dowiedziałam że są takie dziedziny nauk jak teoria kolejek np. w sklepie:)

spokojnie Madzia tylko spokój nas uratuje:)

A może coś zmieniło się w metabolizmie? Jakieś tabletki zaczęłaś brać? Albo przestałaś? Ponoć wtedy też tak organizm reaguje na zmiany, ale to przecież chwilowe:-)

Floraska raczej ma rację :)
to było zaskoczenie, mało zawału nie dostałam. Siedziałam i oglądałam TV, drzwi były zamnknięte na klucz i nagle ktoś je otwiera i wchodzi do środka. Wstałam na równe nogi, a tu Piotr: "Niespodzianka!!" :)))))))) Gdy serce przestało bić jak szalone i zaczęło się uspokajać rzuciłąm się Mu na szyję :)))) Zaskoczył mnie totalnie, a zarzekał się, że w ten weekend nie będzie mógł przyjechać :)))

Ela, mówilam Ci, ze panowie mają czasem fajne pomysły!!!
ale fajnie:))))

jem tylko witaminki na włosy i kwas foliowy, a przestałam łykać piguły ale już ponad miesiąc temu :((((

my też mielismy dobry weekend-odebraliśmy samochód:)

image
taak oni tak mają potrafią zaskoczyć:)

no to Elciu dzisiaj chyba do pracy pełna wigoru przyszłaś:)

Madziu kochanie, ja nie pamiętam, jak się ten salon fryzjerski na zaspie nazywa... a szkoda iść bez rezerwacji, bo mogą nie mieć czasu... buuu... a jutro nas może nie być na parę dni, bo jeżeli dzisiaj Tata przywiezie auto, to wiesz, że jedziemy do Miastka...
To wiesz co wiper, myślę, że po prostu musisz zapomnieć o diecie. Przestać myśleć o jedzeniu. Nie wymierzać, nie ograniczać (oprócz słodyczy, obviously) Jeść po prostu tak, by nie czuć głodu. Oraz to, na co masz ochotę (no sweets, though!:-) Bo im bardziej będziesz się dietowała, tym 'obsesyjniej' będziesz myślała o jedzeniu...

ale ja się nie katuje...jedyne co to ograniczam słodycze i chleb biały, no i ziemniaków nie jem...a resztę zjadam

No i bardzo dobrze:-) A może po prostu te 2kg były Ci potrzebne?:-) Tylko nie zastrzel mnie za to...:-)
Uważam po prostu, że jak ktoś się zdrowo odżywia i nie przesadza z porcjami, to nasz organizm sam potrafi utrzymać idealną wagę dla nas...

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

biznes - jaki ?? (21 odpowiedzi)

Witam wszystkich na forum i bardzo proszę o pomoc. Postanowiłam otworzyć swój własny niewielki...

Jakie krzesło do biurka (10 odpowiedzi)

Jakie krzesło polecacie dla starszaka, który niebawem wybiera się do szkoły, więc więcej czasu...

do góry