Widok

Wątek dla zapracowanych***25***

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
:)

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
o, no proszę. właśnie się doczytałam, że przyczyną tego, że w czwartkowe wieczory nudzę się jak jestem sama w domu jest to, że nie mam koleżanek. O tego typu zależności nigdy bym nie pomyślała. Wnioskuję, że według Czarnej jest to zależność odwrotnie proporcjonalna;) Czuję się uświadomiona wewnętrznie;)))

duzy biust to przekleństwo...sukienki odstają jak juz się w nie zmieszczę...o bluzkach koszulowych można zapomnieć...o chodzeniu bez stanika tez...o spaniu na brzuchu równiez...kupno staników to koszmar bo na te wymiary to same pancerne są a te co mi się podobaja to miseczka B największa :/ i jeszcze mogłabym wymieniać a wymieniać minusy

a ja mam bardziej wystajace lopatki niz piersi hi,hi 168 cm wzrostu i 49-50 kg wagi

ciesze sie ze pasowały
ja walcze ze zdjeciem sioistry ale nie moge wywyalczyc nic a musze dzisiaj je zrobic

o rany dziewczyny:)

hahaha:) to ja też się przyłączę:)

mam 176 cm wzrostu i ważę 67 kg. Strasznie bym chciała mieć duży biust, ale niestety nie było mi dane;)

wrocilam wlasnie z moim mezusiem z jego wigilii pracowniczej bylo bosko ale sie najadlam pysznosci i teraz sie nie moge ruszac:) Madziu dzieki za korale pasowaly idealnie jutro oddam:)

czarna jesteś chudzielcem :))))))) oj chyba nie będe jadła przez tydzień ;)))))

o nie teraz sie zalamalam

...Ja ma 170cm wzrostu i waze 51kg czasami 52:):)-Wiperku ja nie mialam tego na mysli..
nie no rozbawilas mne na noc

ale naprawde...

no rsze cie wiperku
nie zartuj sobie

na zdjęciu wyglądałaś szczuplutko

no to tak jak ja

ale mam oponkę i duzy biust i wąskie biodra i talii 0-wszystko to razem sprawia że wyglądam na grubszą niż jestem w rzeczywistości

wiper nie no rozwalilas mnie
ja waze 74 przy wzroscie 175 i rozmiar 40 lub 42 ty chuderlaczku

na saune też chodze, przy okazji baseniku...nooo taka gruba to ja nie jestem ;) 63 kg przy 168 cm, rozmiar 38 ;) ale oponka mi się zawsze robi a poza tym chce żeby te mięśnie mi się wyrobiły ;)))

Ja na silownie nie chodze bo jestem szczupla i zaraz mi sie miesnie wyrabiaja:):) a basenu nie lubie ale jak chce sie odstresowac po ciezkim dniu czy tygodniu to ide do sauny-polecam....
ja się odstresowuję na siłowni i baseniku-polecam!!

a poza tym studiowałam w Olsztynie i się znajomi niestety rozjechali bo tylko 2 kumpele są z mojego woj. i jak możemy się widujemy:) i każda też życie układa i tak leci:)
pewnie chce się czasami tak spontanicznie wyjść

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Jakie krzesło do biurka (10 odpowiedzi)

Jakie krzesło polecacie dla starszaka, który niebawem wybiera się do szkoły, więc więcej czasu...

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

Znacie Dr Karinę Kulikowską-Ciecieląg (21 odpowiedzi)

jak w temacie :) jakie macie doświadczenia, opinie?

do góry