Widok

Wątek dla zapracowanych***25***

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
:)

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
a ja mam taka prace ze moge pisac na forum a w domku zadnko pisze

taa tylko ostatnio coraz gorzej ludzi gdziekolwiek wyciągnąć
ja mieszkam poza miastem na granicy gdyni i jak mówię żeby krtoś wpadł do mnie to robi panikę że daleko ale jak jadę to ok ale nic:) przeżyje się
poza tym Czarna jak mąż 3/4 dnia w pracy to się chce z nim choć trochę czasu spędzić szczególnie że przez 5 lat mieszkał 700km ode mnie:)

a ja nie mam studiow bo jakos mi bylo nie podrodze tam,pracy nie mam,mieszkania nie mam,i wogule mało mam
Nie przeprasam za bledy
Wiperku ja studia skonczylam juz dawno w polsce:):).Do szkoly chodze na literature angielska:):)-podszkolic jezyk...
no własnie k@juta...ja tez lubię z mężusiem spędzać popołudnia, a najbardziej lubię weekendy kiedy on nie idzie do pracy :)))

Madzia ile tego popołudnia zanim przyjdzie coś tam coś tam to powoli do łucha się szykuje bo zmęczony no i faktycznie weekendy wolne i to jedyny czas kiedy możemy razem coś załatwić a co weekend coś a do tego jeszcze jak jedziemy teściów odwiedzić to też schodzi cały jak nie więcej:)

Kojuta pewnie ze tak-ja to rozumiem!!!Z mezem czas jak najbardziej i jak najczesciej-tylko mowie,ze poprostu lubie wyjsc raz w tygodniu na piwko i sie odstresowac:):)z mezem(przyszlym) i ze znajomymi:)
no właśnie...jutro nam się szykuje dzień remontowy...nasza półeczka już przyszła, musimy ją tylko odebrać...bedziem jutro wiercić dziury i wieszać...no i choinkę trzeba kupić...a w niedzielę do teściów na obiadek

a poza tym studiowałam w Olsztynie i się znajomi niestety rozjechali bo tylko 2 kumpele są z mojego woj. i jak możemy się widujemy:) i każda też życie układa i tak leci:)
pewnie chce się czasami tak spontanicznie wyjść

ja się odstresowuję na siłowni i baseniku-polecam!!

Ja na silownie nie chodze bo jestem szczupla i zaraz mi sie miesnie wyrabiaja:):) a basenu nie lubie ale jak chce sie odstresowac po ciezkim dniu czy tygodniu to ide do sauny-polecam....
na saune też chodze, przy okazji baseniku...nooo taka gruba to ja nie jestem ;) 63 kg przy 168 cm, rozmiar 38 ;) ale oponka mi się zawsze robi a poza tym chce żeby te mięśnie mi się wyrobiły ;)))

wiper nie no rozwalilas mnie
ja waze 74 przy wzroscie 175 i rozmiar 40 lub 42 ty chuderlaczku

ale mam oponkę i duzy biust i wąskie biodra i talii 0-wszystko to razem sprawia że wyglądam na grubszą niż jestem w rzeczywistości

no to tak jak ja

na zdjęciu wyglądałaś szczuplutko

no rsze cie wiperku
nie zartuj sobie

ale naprawde...

nie no rozbawilas mne na noc

...Ja ma 170cm wzrostu i waze 51kg czasami 52:):)-Wiperku ja nie mialam tego na mysli..

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

Znacie Dr Karinę Kulikowską-Ciecieląg (21 odpowiedzi)

jak w temacie :) jakie macie doświadczenia, opinie?

do góry