Widok
co najmniej ;)
i Madziu, mi tez zawsze było szkoda kasy...teraz się zmobilizowałam i chodzę...zaczęłam w zasadzie dlatego ze mężuś w piątki na piłkę chodzi i nie chciało mi się w domciu samej siedzieć...tak mi sie spodobało że zaczęłam chodzić 2 razy w tyg. a po nowym roku dorzucę jeszcze aerobik albo fat burning
takie ćwiczenia tylko zaprocentują w przyszłości...
a kasy też mam mało bo z urzędu pracy to marne grosze dostaję ale co tam...raz się żyje!!
i Madziu, mi tez zawsze było szkoda kasy...teraz się zmobilizowałam i chodzę...zaczęłam w zasadzie dlatego ze mężuś w piątki na piłkę chodzi i nie chciało mi się w domciu samej siedzieć...tak mi sie spodobało że zaczęłam chodzić 2 razy w tyg. a po nowym roku dorzucę jeszcze aerobik albo fat burning
takie ćwiczenia tylko zaprocentują w przyszłości...
a kasy też mam mało bo z urzędu pracy to marne grosze dostaję ale co tam...raz się żyje!!
dokładnie...jak wracam do domciu to czuję wszystkie mięśnie jak pracują...boskie uczucie...
wydaje mi się że na nóżkach pojawiły sie mięśnie, no i brzuszek taki bardziej jędrny...ale poczekamy zobaczymy...mój instruktor powiedzial ze potrzeba co najmniej 2 miesiące regularncyh ćwiczeń żeby był efekt
wydaje mi się że na nóżkach pojawiły sie mięśnie, no i brzuszek taki bardziej jędrny...ale poczekamy zobaczymy...mój instruktor powiedzial ze potrzeba co najmniej 2 miesiące regularncyh ćwiczeń żeby był efekt
to prawda, wiperka ma rację:) ja wczoraj byłam pierwszy raz i czułam się rewelacyjnie. już nie mogę się doczekać aż pójdę znowu:) i wiecie co??? nawet biorąc pod uwagę fakt, że oczywiście nie ma po pierwszym, trzecim czy dziesiątym razem ewidentnej różnicy w wyglądzie zewnętrznym, to jednak nawet już po pierwszym razie czujesz się bardziej atrakcyjna i pewniejsza siebie:)wiperka zgadzasz się??? no i te przyjemne zakwaski:)))