Widok
hej :)
ja zaczęłam przeglądać wątki, które się pojawiły po moim wyjściu z pracy i nagle chciałam zaytać koleżankę Karcię, co ją naszło, że wszędzire dopisywała "up" :)
Teraz juz wiem...
Byłam w alfie na małych zakupach... Raczej w bomi, bo gdybym weszła do orsaya to faktycznie nie było by kasy na jedzenie do nastepnej wypłaty :)
Robię dzisiaj ryż z kurczaczkiem w curry :) I kupiłam pycha sałatkę z tuńczyka :)
ja zaczęłam przeglądać wątki, które się pojawiły po moim wyjściu z pracy i nagle chciałam zaytać koleżankę Karcię, co ją naszło, że wszędzire dopisywała "up" :)
Teraz juz wiem...
Byłam w alfie na małych zakupach... Raczej w bomi, bo gdybym weszła do orsaya to faktycznie nie było by kasy na jedzenie do nastepnej wypłaty :)
Robię dzisiaj ryż z kurczaczkiem w curry :) I kupiłam pycha sałatkę z tuńczyka :)
A więc:
NAJPIER ODPALAMY KOMPA;)
Umieszczamy zdjęcie, które chcemy sobie wkleić np. na pulpicie.
zdjecie trzeba najpierw wrzucic na serwer ...a robimy to tak:
1. Wchodzisz na http://www.imageshack.us/
2. Klikasz Przeglądaj wybierasz zdjęcie ze swojego komputera,
klikasz otwórz
3. Wciskasz ikonkę Host it!,
4. Klikasz raz lewyk klawiszem myszki jak zdjecie jest za male, a chcesz miec większe
5. Klikasz prawym przyciskiem myszki na zdjęcie i wybierasz WŁAŚCIWOŚCI
6. Kopiujesz link Adres URL i wklejasz w wykropkowane miejsca:
.................................
link ma już wszystkie potrzebne , więc smiało wklej ten link do postu
NAJPIER ODPALAMY KOMPA;)
Umieszczamy zdjęcie, które chcemy sobie wkleić np. na pulpicie.
zdjecie trzeba najpierw wrzucic na serwer ...a robimy to tak:
1. Wchodzisz na http://www.imageshack.us/
2. Klikasz Przeglądaj wybierasz zdjęcie ze swojego komputera,
klikasz otwórz
3. Wciskasz ikonkę Host it!,
4. Klikasz raz lewyk klawiszem myszki jak zdjecie jest za male, a chcesz miec większe
5. Klikasz prawym przyciskiem myszki na zdjęcie i wybierasz WŁAŚCIWOŚCI
6. Kopiujesz link Adres URL i wklejasz w wykropkowane miejsca:
.................................
link ma już wszystkie potrzebne , więc smiało wklej ten link do postu
pmagdalenko :) przepraszam, że jeszcze nie mam dla Ciebie filmu, ale nie miałam kiedy przegrać :/ zaczęliśmy remont tydzień temu i wyleciało mi to z głowy, ale mam film dziś w pracy i przegram go dziś dla Ciebie, tylko nie bardzo wiem, jak Ci go przekazać ;)
Mam doło, mój Piotr wyjeżdża na 3 miesiące :( a tak się cieszyłam, że wrócił z jednego szkolenia, a tu tak szybko drugie :( trzecie też może się szykować na pół roku, bo może będzie robil jakiś kurs medyczny :(
Mam doło, mój Piotr wyjeżdża na 3 miesiące :( a tak się cieszyłam, że wrócił z jednego szkolenia, a tu tak szybko drugie :( trzecie też może się szykować na pół roku, bo może będzie robil jakiś kurs medyczny :(