Widok

Wątek dobrych książek.

Polećcie dobrą,książkę-najlepiej thrillery medyczne,ale nie pogardzę dobrym kriminałem,chętnie czytam o narkotykach,coś z rzędu "My dzieci z dworca Zoo"-dobra książka.
Na jesienne wieczory...lubię jeszcze jakieś pamiętniki np.Pamiętnik narkomanki/prostytutki.
Wieczory szare,noce bezsenne przyda się dobra książka.

Od siebie polecam dla czytaczy o mocnych nerwach thrillery medyczne Robina Cook "Oślepienie","Zabawa w Boga","Napad"
Holden Scott "Nosiciel",
Tess Gerristen "Chirurg"
Alex Kava "Trucizna".
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
"Urojenie" Janusza Koryla - dobrze napisany thriller, ciekawy, zaskakujący. to mogę na pewno polecić ;). Przy okazji, radzę samemu przejść się gdzieś gdzie jest duży wybór książek (empik na przykład?) i poszukać czegoś odpowiedniego - to działa najlepiej. Większość perełek które sam odkryłem przeszukując półki z książkami nie znalazłbym z polecania kogokolwiek. potem człowiek po przeczytaniu ma taką satysfakcje, że sięgnął po coś oryginalnego, innego niż wszyscy a bardzo wartościowego. pozdrawiam
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
świetna trylogia milenium , camili lacberk wszystkie części łyknęłam jednym tchem a jest ich bodajże siedem, cień wiatru świetna tajemnicza książka
Leif GW Persson "Linda.Historia pewnej zbrodni".

Wątek dobrych książek.

co wam wpadło do ręki do czytania przez te ostatnie dwa miesiące ??

Diabeł ubiera się u Prady

Andrea Sachs, dziewczyna z małego miasteczka, poszukuje w Nowym Jorku pracy w branży dziennikarskiej. Nieoczekiwanie zdobywa posadę asystentki u Mirandy Priestly, wpływowej redaktor naczelnej miesięcznika Runway. Szybko przekonuje się, że Miranda to klasyczny szef z piekła rodem...

"A" a tę książkę o tym stelkerze ktoś polecał,ale tam była prześladowana jakaś piosenkarka,może to ta,też lubię tego typu ksiażki.
Marva czyli to co po thrillerach medycznych lubię najbardziej.
Dzięki,przeczytam:)

Coś z tego typu ksiązek co poleciła Marva- Klub niewiernych żon,bogate,znudzone żony uwikłane w morderstwo,seks,zdrada,zabójstwo i bogate panienki co nie mają nic do roboty,czytałam dość dawno i nie pamiętam autora,ale książkę gdzieś mam.
@M_tucha
Będę pamiętać, a na kawkę zawsze chętnie się wybiorę :)
@Vilette to pamiętaj o mnie przy okazji jakiegoś forumowego spotkania bądź ewentulanej kawy/herbaty/piwa na mieście :)

Spróbuj nowego Jeffrey Deavera - "Twój cień", o stalkerze prześladującym piosenkarkę country. Dostałam ostatnio do recenzji, niezła :)
polece ci książke ''kochankowie z placu st francois'' beaty katarzyny tyszkiewicz -dostempna droga internetowa wydawnictwo radwan, sex ,pożądznie ,miłosc i nienawisc ,czyli proza zycia ..
Właśnie zaczynam,bo nikogo nie ma na hp Graham Masterton "Piąta czarownica",dam recenzję,zaczyna się..uuuu słabo.
To dodam "Szalone Życie Rudolfa" Joanny Fabickiej. Napisała też "Sex i inne nieszczęścia" ale choć tytuł rewelacyjny to książka taka sobie.

*M_Tucha :)) nie wątpię, że tu też wesoło
Dobrej nocy
Jakby co to jest u mnie na półce ;)
V. poszukam tej pozycji :)

Paweł Mossakowski "Ciało lotne"- też można się nieźle pośmiać :))
ja polecam Ci @letni_a "Natalii5" jeśli chcesz się pośmiać
albo niektóre wątki na forum ;)

Moje dziecię pisało TAK do 8 roku życia :)) Dziś pięknie maluje :) może ma to jakiś związek.. ;)) Więc chyba niezupełnie 'bezużyteczna' :)))))
Polemizowałbym, czy umiejętnośc czytania "od tyłu" czy "do góry nogami" jest rzeczywiście bezużyteczna.
Mi się kilka razy w życiu przydała ;)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Cross specjalnie dla Ciebie :)

image

Niestety pożarło pierwsze literki :(

popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Hydepark

gdzie warto studiowac (4 odpowiedzi)

Osoby szukające uczelni z przyjaznym podejściem powinny zainteresować się Uczelnią...

Klimatyzacja w biurze (58 odpowiedzi)

Pracuję w biurze z dziewczynami. Teraz gdy się zrobiło ciepło, mają włączoną cały dzień...

Hotel w Raciborzu (3 odpowiedzi)

Cześć wszystkim, zwracam się do Was z prośbą o pomoc i doświadczenia, bo planuję krótki wyjazd...

do góry