Widok

Wątek kinowy

Ponieważ wątki kinowe przewijają się tu i ówdzie, zakładam jedynie słuszny wątek kinowy ;)

Przyszła sobota, Gdynia, na co i o której - dam znać w środę wraz z propozycjami filmowymi.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
"Dystrykt 9" - dobry. Psychologicznie ujęty temat."Kamerdyner" też dobry , z sensacji warto obejrzeć "Droga milionerów"("The Millionaire Tour"), "Kontrabanda". Jeszcze "Kaznodzieja z karabinem".
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
A że się tak zapytam to na jakim programie ten Dystrykt 9 jest?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nie nazwałabym siebie miłośniczką sci-fi, ale lubię i takie kino.Może się przełamię i obejrzę, z tego co pamiętam, film miał niezłe recenzje.
Czy kosmici w District 9 są obrzydliwi ciężko powiedzieć, zależy czy lubisz krewetki :D A tak serio, to kosmici z Obcego są dużo straszniejsi i są obślizgli ;) Ci z District 9 okazują się bardzo przyjaznymi stworami i nie agresywnie nastawionymi do ludzi. Bardzo ciekawie jest nakręcony i do tego fabuła jest ciekawa więc dla miłośnika Sci-fi ten film to obowiązek ^^
Tytuł coś mi mówi, wpadł mi chyba w oko w programie tv. To mówisz, żeby nie oglądać? Obrzydliwe filmy wykreślam z listy :)

A jutro wszystkim serdecznie polecam Jak zostać królem, aż dziw bierze, że jedynka pokazuje tak dobry film ;)
Obrzydliwy film to "Wilgotne miejsca" tego nie polecam, wrecz odradzam. Pewnie i tak bedzie mial swoja widownie.
Dystrykt 9 podobal mi sie. O ile pamietam to poczatek byl malo ciekawy, potem sie rozkrecil. Tez czekam na druga czesc :)
Prometeusz bardzo mi się podobał, Dystryktu nie oglądałam, ktoś mi powiedział, że jest obrzydliwy ;) Znaczy, że kosmici są tam obrzydliwi, więc jakoś straciłam ochotę.
Prometeusz się skończył i zaczął sie District 9 :) Bardzo fajny film, kilka razy już oglądałem, szkoda że nie ma części drugiej, bo na to wskazywała końcówka filmu :/
A ja właśnie obejrzałam Kamerdynera, polecam :)

Tak, Majranku, słyszałam, że są gorsze filmy, ale nie zamierzam już sprawdzać ;)
"Ida....podana dla przykładu iż kino polskie jest doceniane,odbiór to już sprawa indywidualna:).." - Ineczko, wiem ;) Dlatego kolokwializm wsadziłem w cudzysłów. Film dobry ale zależy kto czego oczekuje, jak patrzy, odbiera i obserwuje ;)
Ida....podana dla przykładu iż kino polskie jest doceniane,odbiór to już sprawa indywidualna:)....wiele filmów polskich podanych przez Was to fajne pozycje i są dowodem na to,iż nasze kino nie jest takie złe:)...mój nr 1 z ostatnio oglądanych w kinach to "Bogowie":)
Właśnie Prometeusza oglądam w TV
Dwa ostatnie - b.dobre. Dwa pierwsze - nie widziałem - ale polecane mi były, więc postaram się obejrzeć. Dzięki :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Witam kinomaniakow :)

Zrobmy sobie wnuka - Mnie sie podoba, nawetl kilka razy sie usmialem, widzialem gorsze filmy.
Ida - Tak jak juz bylo napisane... nie dla wszystkich a wiekszosc bedzie chyba zawiedziona ;)
Wsele - Super film.
Kochanie, chyba cie zabilem - Taki zabawny film, dalem sie wciagnac :)

Z polskich produkcji to jeszcze warto by...
Uklad zamkniety, Sluzby specjalne, Dom zly, Poklosie.
Mozna by jeszcze cos dodac, ale nie wszystko widzialem.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
No w książce było, ze wylądowali na tej planecie czego w filmie już nie pokazali. Wymyślili własne zakończenie.Niemniej jeśli pominąć ten fakt sam film bardzo fajny.A właśnie, przypomniało mi się, że mam wersję z 1972 roku, radziecką ale z angielskimi napisami ;) Kosmos normalnie....
Solaris czytałam, bardzo dobra książka. Moon bardzo dobry, polecam, Prometeusz też mi się podobał, dwójki nie było jeszcze w kinach, na pewno.
Oglądałem je wszystkie chyba, Moona nie pamiętam, ale chyba też ;) Prometeusz 2 jakoś w kinach ma być czy był
A jeśli "Obcy" Ci się podoba to jeśli nie widziałeś zerknij na "Event Horizon", "Sunshine", "Moon" czy "Solaris". "Grawitacja" też dobry. I "Prometeusz".
Ida ła radę ;P
O Idzie się nie wypowiem, bo nie widziałam.Ale cieszę się z sukcesu :)

Inne tematy z forum Hydepark

Inwestowanie w złoto (3 odpowiedzi)

Co myślicie o efektywności inwestycji w metale szlachetne w momencie opanowania gospodarki przez...

muza na dziś (778 odpowiedzi)

Wrzuć link do YouTube z muzą, która dziś Ci wyjątkowo dobrze się słuchała. A może jakaś nowa...

Najlepszy broker forex w Trójmieście (16 odpowiedzi)

Jak w temacie. Czy ogólnie ma znaczenie gdzie broker ma siedzibę? Z tego co widzę, to wszystkie...

do góry