Widok

Wątek kinowy vol.2

Jest część druga, zapraszam.

Wracając na chwilę do Sherlock'a, bardzo mi się podobają te nowoczesne wersje z Robertem i Benedictem, choć lubię też ten serial :

https://www.youtube.com/watch?v=6PTXjLB92Ck&index=1&list=PLhEjs2pJAlfSMzQRHGbnqvRPplGKtyRBN

Klasyka ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Się zaczytałam wczoraj, ale nie w Grey'u ;)

We wtorek późno kończę, ale seans jest na 19 więc chyba do tego czasu się ogarnę :)
Za Grey-a dziękuję,jakoś nie mam ciśnienia ani na książkę ani na film ale reszta brzmi dobrze,szczególnie Kebab;):)))
Wtorek może być?
Pewnie :) W kameralnej sali grają Kebab i Horoskop od niedzieli, a w dużej Greya ;) Ale rozumiem, że ten drugi odpada, wszak nie czytałyśmy książki ;)
Poszukamy czegoś innego do obejrzenia?:)
E, nie byłam, nie chciało mi się :) Za to zrobiłam sobie domowy seans, mam przeczucie, że lepszy niż Hiszpanka :) W oryginale film nosi tytuł In Bruges a po tłumaczeniu Najpierw strzelaj potem zwiedzaj ( pojęcia nie mam, kto zatwierdza te tłumaczenia). Bardzo dobry film, mam ochotę pojechać do Brugii :)

http://www.youtube.com/watch?v=PbDBtnLZGHo

Ralph Fiennes jak zawsze świetny.
Vi....co z Hiszpanką?(i nie o grypie mowa):D
A zbesztaj, są w filmie sceny wzruszające co nie czyni go smutnym. W każdym razie ja się świetnie bawiłam :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
A taki jeden ;) Zbesztam go za to, jak nic! ;)

Ja widziałam dwa. Oba bardzo dobre.
Nie jest smutny, kto takie plotki rozsiewa? ;)

Sprawdziłam tę noc oscarową, rzeczywiście, dobre filmy proponują, jeden nawet widziałam :)
Nie widziałam, podobno smutny.
W multikinie będzie noc oscarowa i całkiem niezłe filmy proponują ;)
Pingwiny są spoko, najważniejsze, że się podobały młodszym, z którymi byłam :) Ale przyznam, że Paddington był fajniejszy ;)
Dziewczęta, byłam na tych całych pingwinach....i jak dla mnie mocno przereklamowane :(
Ale wczoraj widziałam Whiplash i dawno nie odczuwałam tak silnie emocji, negatywnych jak i pozytywnych, związanych z jednym filmem. Polecam nie tylko miłośnikom muzyki.
żeby odpowiedzieć musiałbym doświadczyć , a że nie mogę doświadczyć ani jednego ani drugiego zdam się na doświadczenie doświadczonych ;]]
>gorzej jak ktoś może , a nie może bo nie ma z kim ;]

mówisz o sobie? :P
chyba lepsza jest opcja, jak ktoś nie może, bo nie ma z kim, niż jak ktoś ma z kim, kto mu nie daje... ;)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
parędziesiąt to za słownikiem ... liczebnik nieokreślony odpowiadający liczbie od dziesięciu do około stu - co za tym idzie może nie może , a może jednak może ;P, gorzej jak ktoś może , a nie może bo nie ma z kim ;]
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Cross, należało Mu się ;P
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Wdr ma wrażliwość nosorożca, obawiam się, że jeden oszczep to za mało. Proponuję zastosować harpun, najlepiej od razu kilka, tak na zaś.

;)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
" szpileczka za szpileczkę :D"

To "...zatem nie dość, że niewiele wie, to już pewnie niewiele może ;P ;P ;P" nie jest szpileczka tylko szpila wielkości oszczepu. :)
Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, dopóki nie poznałem internetu.

Stanisław Lem
Lubię prozę Stefana Zweiga to i film mi się spodobał :)

http://www.youtube.com/watch?v=NmLPZwydFlc
szpileczka za szpileczkę :D

Inne tematy z forum Hydepark

Grajdołki (295 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

Punki z Zabianki (20 odpowiedzi)

Podobno w latach osiemdziesiątych na zabiance była jakaś punkowa ekipa czy ktoś wie coś na ten...

Własna firma? (55 odpowiedzi)

Czy ktoś z Was prowadzi własna firmę i pracuje jako Wirtualna asystentka? Z tego co słyszałam to...

do góry