Widok

Wątek młodych mężatek vol. III

Ciąg dalszy naszych codziennych zmagań, radości, smutki, wątpliwości.
W grupie raźniej.

Link do poprzedniego wątku :
http://forum.trojmiasto.pl/Mlode-mezatki-laczmy-sie-Na-kazdy-temat-vol-II-t263551,1,130.html

Meldować się! :))
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
no ja tez bym chciala max 10 przytyc w ciazy,ale sie zoabczy jak sie bedzie:p moja mama opowiadala,ze ze mna przytyla 7 kg a brzusio miala jak mala pileczke:-) a ja mialam 61cm i 2800kg:-)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
bajka, ale powiedz, czy wy z natury drobne jestescie?bo ja nie bardzo, waze 64 i mam 174 :)
no ja mam 173 i waze wiecej od Ciebie choc kazdy mowi,ze nie widac..mam niby ciezkie kosci:P ale ja to tam widze..a ze ost.przytylam 3 kg to mam niestety 69 :(((( ale zaczynam stopniowa walke z soba..

mysle,ze Ty masz wage idealna..

nie jestem drobnej budowy,ale w ost.czasie brzusio mi sie zaokraglil..:( kupowalam w sb spodnie i weszlam w ten rozmiar co wiosna wiec tragedii az takiej nie ma,ale strasznie mi zle z taka waga,ktora sie waha..raz 69 a raz az siedem z przodu:(
heh, to widze ze masz jak ja...wiecznie trzeba sie pilnowac...ja potrafie sie ubrac do swojej figury i wygladac dobrze, ale tak jak ty, widze i nikt mi nei wmowi ze teog nie ma, pod staniekiem moge sie ostatnio "złapac' pierwszy raz w zyciu !! a brzuch to u mnei genetyczny...coz, moza go ukryc, wiec rozumiem ze zapewne nei wygaldasz na 69, ale rozumiem ze moze cie to wkurzac.

coz, pamietaj, malo kto prawde moze zobaczyc :D hehe, a mezowie nas kochaja i tak to jest nie ma co sie zamartwiac, aczkolwiek jak masz samozaparcie i ochoten a trening i diete to cie wspieram. Proponuje pierw sie pogodzic ze sobą i swoim wygaldam, wtedy trening i deita beda dawac efekty bo bedziesz pozytywnie nastawiona:)

ja pierwszy raz w zyciu przekroczylam 60 kg jakis rok temu...walczez tym ale nie wiem czy mi sie uda, 69 to bardzo ładna liczba :)
Ja się piszę na kawę z Wami :)

U mnie z wagą różnie, teraz ok.63 przy wzroście 165cm i też muszę wreszcie się za siebie wziąć. Marzy mi się 50kg, ale wiem, ze u mnie to nierealne :)

My jeśli chodzi o święta mamy dobrze, bo pochodzimy z jednej małej miejscowości. Na święta zawsze jesteśmy i u jednych i u drugich rodziców. Jeśli chodzi o święto zmarłych to też jest nieźle, bo jest jeden cmentarz w naszym małym miasteczku, więc zbytnio się nie najeździmy.
Wiele kobiet marzy o rycerzu w lśniącej zbroi. Ale większość musi zadowolić się giermkiem
w dziurawych skarpetkach.
No dobra, to Szymszunia, Nola i ja.
Stokrotko a Ty się piszesz?

Dziś drugi wolny dzień i już nie mam pomysłu co ze sobą robić..
Pogram w sims'y, poczytam ksiązkę..
Miałabym psa, poszłabym na spacer.. Miałabym dziecko to spędziłabym pół dnia na dworze, bo taka piękna pogoda - niejesienna.
Nie lubię mieć tak dużo wolnego..
69 to ladna liczba ale nie jesli chodzi o wage:P heh zartuje..dla mnie to straszne..ja jeszcze w liceum wazylam juz 63 kg..i tak po liceum,studia 5 lat..i troszke przybralo sie..ale w ost czasie od slubu maz co chwile a to jakis obiad na miescie,a to kolacja w macdolandzie i ciagle cos..no i mnie jest wiecej a on nadal taki sam..z tym brzuszkiem to u nas tez jest genetycznie,moja mama z tylu wyglada jak dziewczynka szczupla a z przodu wyglada jakby byla w ciazy..no taki ma brzuch..i ja tez tak mam..i tez moge sie zlapac pod stanikiem co mnie przeraza..
myslisz,ze jak zaakceptuje siebie to bedzie mi latwiej sie siebie pozbyc? bo ja myslalam,ze im bardziej nie bede siebie zcierpiec tym szybciej zaczne walke i efekty bardziej uciesza oko:P

no zaczelam spacerowac..taki spacer okolo 30 minut ale szybkim krokiem - jak to maz mowi-w koncu idziemy a nie stoimy w miejscu:p

no i nie jem kolacji,i ograniczam slodycze do minimum prawie..no a od listopada umowilam sie na silownie..
Dziewczyny, może się na coś skusicie? :)

https://picasaweb.google.com/106642482284749015763/Ksiazki
bombelkowa nie mozna otworzyc str:(
TEZ SPRAWDZŁAM NIE MOŻNA ... ;/
Gdziekolwiek się znajdujesz, twój świat tworzą twoi przyjaciele.
Już działa ;)
JA NAD GROCHOLA MYŚLE INTENSYWNIE ;D
bomblekowa priv
Myślcie, myślcie.
Wszystkie są w stanie idealnym, albo bardzo dobrym.
Raz przeczytane i odłożone na półkę.
Wszystkie polecam, bo gó*** nie czytam ;)
I jak macie jakieś pytania o czym jest ksiązka to smiało :)
odp:-) czekam na info:-))
wrzuciłam jeszcze jeden zestaw kobiecej.
Sprzedany większy zestaw kobiecej i kawa z muchami :)

Mam też coś dla Panów, jakbyście chciały coś dla męża (na Mikołaja np. albo pod choinkę) to mogę wrzucić. Bo mój mężuś ma też do sprzedania. Stan idealny, jak z księgarni :)

Szymszunia a Ty decydujesz się na coś? :)
NO NA GROCHOLE RACZEJ TAK ;]

TO TERAZ MUSIMY SIE NA KAWE UMÓWIC ;]
KIEDY ? :}
Tylko Grochola? :)
;D JESZCZE SIE ZASTANAWIAM NAD DWA WYBORY ... FAJNE TO ?
ALE GROCHOLA NA 100 % ;]
NO TAK BO RESZTE STOKROTKA WZIĘŁA ;]

Inne tematy z forum Kobieta

Gadżety erotyczne na rocznicę z żoną (43 odpowiedzi)

Dzień dobry! W niedalekiej przyszłości będę wraz z (teraz już) żoną obchodzić okrągłą rocznicę...

do góry