Widok

Wątek młodych mężatek vol. III

Ciąg dalszy naszych codziennych zmagań, radości, smutki, wątpliwości.
W grupie raźniej.

Link do poprzedniego wątku :
http://forum.trojmiasto.pl/Mlode-mezatki-laczmy-sie-Na-kazdy-temat-vol-II-t263551,1,130.html

Meldować się! :))
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Bombelkowa przejrzałam książki, ale mam jeszcze tyle swoich do przeczytania, że szok, więc na dzień dzisiejszy dziękuję :)
Słodkich snów ;*
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
dzien dobry:-)
jak sie Wam spalo Dziewczeta?;-)

ja nie moglam zasnac bo za cieplo bylo w sypialni i dostalam kaszel..chyba za suche powietrze..musimy kupic nawilzacz powietrza..

juz mi sie nic nie chce w pracy..no ale mam nadzieje,ze jakos to zleci..:-)

milusiego dzionka
Witam ;]
Ja Stokrotko spałam jak zabita, rano wstałam niby bez problemów ale teraz jak siedze w pracy to stwierdzam że bym sobie poszla spac jeszcze .. ;]
Zleci zleci , oby szybko zlecialo ;]
Milego Dnia ;D
Gdziekolwiek się znajdujesz, twój świat tworzą twoi przyjaciele.
no ja wlasnie wstalam i zjadłam sniadanie, dzis ide na 23 zaczynam tydzien na nocki, poprzednie dni z mezem jezdzilam to wstawalam o 5 ;) ale dzis wolne, wczoraj obiad zrobilam na 3 dni to mam spokoj, wiec zaraz zajme sie soba, kapiel zorbie sobie jkaies maseczki, depilacja i lenie sie do 23 :D heheh

pozdraiwam
Ja dziś też kiepsko spałam.
Stokrotko jest już przelew, wyślę dzisiaj książki :)

Mąż ma dziś na 12 do pracy, więc z rana nie jestem sama :) Dzien szybciej zleci.
alez mialam nawal w pracy..dopiero co sie ogarnelam,a juz sie balam,ze nie zdaze do 15..

bombelkowa dziekuje za szybka transakcje:)

zimno mi cos dzisiaj..zrobiam sobie wlasnie herbatke i zamierzam posiedziec tak z dobre choc pol godzinki w necie a potme dalej do pracy..ehh..
No i juz popołudnie ;]
Stokrotka mi też jakoś zimno jest ale herbatka grzeje ;]
Pamiętacie ze z soboty na niedziele cofamy zegarki o godzine ? ;]
Bedziemy teoretycznie spac dłużej ... ;]
pamietam, pamietam..ale watpie bym spala godzine dluzej:P moj organizm jest taki,ze jak sie wyspi to sie budzi..a najlepiej to jest tak - w tyg mam problemy by wstac rano do pracy a w sb oczy wielkie z samego rana,zamiast spac:/
;] JA MAM TAK SAMO ... MUSISZ SIE W PIĄTEK PORZĄDNIE WYMECZYĆ (ALBO POPROŚ MĘŻA O POMOC ;P ) WTEDY MOZE POŚPISZ SOBIE DŁUZEJ ;]
Cześć dziewczyny,

dopiero teraz znalazłam dla Was wolną chwilę :)

Stokrotko też mam tak, że w tygodniu nie mogę wstać do pracy, a w niedzielę znowu jak mogę spać dłużej to się budzę. Nie mogę się doczekać przestawienia zegarków, bo ostatnio mocno śpię i ciężko mi się rano zebrać :)

Jak weszłam dziś do pracy na termometrze miałam 16 stopni! Na szczęście rozgrzałam się kawą, a temperatura po jakimś czasie wróciła do normy :)
Wiele kobiet marzy o rycerzu w lśniącej zbroi. Ale większość musi zadowolić się giermkiem
w dziurawych skarpetkach.
Ooo Szymszunia, dobrze że mówisz. Ja kompletnie zapomniałam o przestawianiu zegarków :)
Może dzięki temu mąż będzie lepiej sypiał.. bo wciąż ma z tym straszne problemy :( Szkoda mi Go, strasznie..

Czekam aż wyschną mi włoski i lecę na pocztę wysłać paczkę ;)
Stokrotko nie wiem ile tam dokładnie wyjdzie za przesyłkę, będzie napisane na potwierdzeniu, więc jakby wyszło za dużo, to odejmę Ci za następną przesyłkę, a jak za mało, to dopłacisz przy następnej :)

Posprzątałam łazienkę, zrobiłam pranie i znów lenistwo...
NIE WIEM CZY U WAS TEZ ALE W SOPOCIE PADA :(
u mnie jeszcze nie..
ale słoneczka dziś nie ma.. chciałam dzis pojechać na spacer, zdjęcia jesienne porobić, ale chyba nie zapowiada się..
W Gdańsku jeszcze jest sucho, aczkolwiek zbiera się na deszcz, bo strasznie ciemno się zrobiło.

Tak mi się przypomniało Bombelkowa odnośnie chrapania. Ja ogólnie nie chrapię, jednak czasem zdarza mi się jak leżę na plecach, ale też nie zawsze. Nie wiem od czego to zależy.

Kolega z pracy przed chwilą stwierdził, że mieliśmy szalone przedpołudnie :) Właśnie poszedł do sklepu po coś słodkiego do kawy :)

Ja dziś jestem w rewelacyjnym humorze. Mężowi przeszło czym samym i ja się dobrze czuję.

Wiecie, nie mogę doczekać się weekendu. Dawno nie byliśmy u rodziców, mam ochotę ich zobaczyć. No i 4 dni wolnego do mnie przemawiają :) Może nareszcie trochę odpocznę (psychicznie głównie) od pracy i obowiązków. Oj przyda się, przyda. A jak Wasze samopoczucie?

Bombelkowa zazdroszczę Ci wolnego. Ja rano wyszorowałam w pracy kuchnię, później co chwila klienci - albo przychodzili albo dzwonili. Teraz zrobiłam sobie przerwę, niech się wali, ja palcem nie kiwnę (no, chyba że przyjdzie szef :D). Uciekam pić kawę.

Udanego popołudnia dziewczyny!
Wiele kobiet marzy o rycerzu w lśniącej zbroi. Ale większość musi zadowolić się giermkiem
Nie ma czego zazdrościć.
Cisza, spokoj, czysto w domu..
nie mam co robić..
Zawsze jak jedziemy do rodziców jedziemy drogą pomiędzy lasami. Jest taki moment, kiedy ma się wrażenie jakby się jechało tunelem z drzew, a na końcu widać małe światełko. Cudownie to wygląda, szczególnie jak drzewa są kolorowe jak teraz i słońce próbuję się przez nie przebić, albo zimą, jak drzewa są białe. Czasem robię telefonem fotki. Teraz jak będzie ładnie spróbuję zrobić kilka zdjęć to Wam tu wrzucę, bo widoki są po prostu śliczne :)
POMYŚL/WYMYŚL KIEDY NA KAWĘ MOŻEMY SIĘ WYBRAĆ .. ;]
Ja tam jestem otwarta na sugestie.
Nie wiem jak pasuje Noli, marynial i stokrotce.
ja nie wiem kiedy bym mogla, bo najlepiej to w weekend jakos,ale tak..w ten mi nie pasuje,w nastepny mamy gosci,a w dlugi weekedn moja mama robi urodziny,moja siostra mzoe juz urodzi...
ciezko mi sie wybrac do Was bo to dla mnie cala wyprawa..no ale mzoe sie uda:-)
jesli jednak bym nie mogla przyjechac to wypijcie za mnie cos:-)
TO POCZEKAMY TAK ZEBYS MOGLA ... ;]

Inne tematy z forum Kobieta

Gadżety erotyczne na rocznicę z żoną (43 odpowiedzi)

Dzień dobry! W niedalekiej przyszłości będę wraz z (teraz już) żoną obchodzić okrągłą rocznicę...

do góry