Cześć dziewczyny,
ja wyszłam za mąż w wieku 21 lat. W ciąży nie byłam i wbrew temu co się ostatnio często słyszy o rozwodach (jak młodzi ludzie biorą śluby) nam układa się znakomicie (wiadomo są lepsze i gorsze dni, ale przeważnie są lepsze).
Stokrotko cieszę się, że wreszcie masz @. Dbaj o siebie, by się to już nigdy nie powtórzyło, no chyba że zajdziesz w ciążę :)
Bombelkowa zazdroszczę Ci Świąt we własnym m :) Planujecie sami je wyprawić, czy zapraszacie rodzinę? Kurczę, nie myślę jeszcze o świętach, a to już tak naprawdę tuż, tuż...
Wczoraj widziałam Mikołaje w Lidlu - wybuchnęłam śmiechem na ich widok. Trochę to jednak za wcześnie moim zdaniem. Być moze jednak chodzi o to, by ludzie już powolutku przypominali sobie jakie czekają ich wydatki i znowu zaczęli robić niepotrzebne zakupy. A później tylko płacz i zgrzytanie zębami, że wydało się ostatnie pieniądze na niepotrzebne rzeczy, "bo to przecież tylko kilka złotych kosztuje, więc co mi tam, kupię".
Jak Wam mija wieczór? Ja niedawno wróciłam z przejażdżki rowerowej - trochę zimno, ale dobrze mi to zrobiło :)
Uświadomiłam sobie niedawno, że mój brat w niedzielę ma urodziny, kończy 20 lat. I tak mnie wzięło na wspominki, co ja robiłam tych kilka lat temu, co osiągnęłam będąc w jego wieku. Szkoła, praca, imprezy, a teraz taka grzeczna ze mnie dziewczynka. Mąż, praca dom i tak w kółko.
A Wy chciałybyście czasem mieć znowu 20 lat? Cofnąć czas?
Wiele kobiet marzy o rycerzu w lśniącej zbroi. Ale większość musi zadowolić się giermkiem
w dziurawych skarpetkach.