Widok

Wątek młodych mężatek vol. III

Ciąg dalszy naszych codziennych zmagań, radości, smutki, wątpliwości.
W grupie raźniej.

Link do poprzedniego wątku :
http://forum.trojmiasto.pl/Mlode-mezatki-laczmy-sie-Na-kazdy-temat-vol-II-t263551,1,130.html

Meldować się! :))
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
cześć !
jest dopiero 9 rano a mnie sie juz nic nie chce leń totalny mnie ogarnia ... siedze w pracy i zamulam starajac sie wytrwac do 16 dawno mi sie tak spać nie chciało jak dzis ; ]

Milego Dnia życzę , do pożniej pa !
Gdziekolwiek się znajdujesz, twój świat tworzą twoi przyjaciele.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Szymszunia a mówili, że dziś dobry biometr.
Ja się wyspałam, mąż mnie obudził jak wychodził do pracy. Mam dzisiaj trochę do zrobienia (sałatkę z fety, muszę iść na pocztę, poprasować, jechać kupić sobie bilet). I spędze pewnie kilka godzin grając w Sims 3 Pets :D

Miłego dnia!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
halo, co tu taka cisza?
ja jestem ale ledwo dycham.... ;]
czekam z niecierpliwością do 16.15 zeby wyjsc z pracy ... ciezki dzien dla mnie naprawde
Bombelkowa ratuj ... ;]
Szymszunia a gdzie pracujesz, czym sie zajmujesz?
witam Was serdczenie dziewczyny:-) mialam okopny humor przez prawie caly dzien, dopiero co mi sie poprawil wiec sie przyszlam do was przywitac..nie chcialam nikomu psuc humoru dlatego milczalam..

moja siostra jeszcze nie urodzila..ehh..a mialam przeczucie,ze to bedzie 24.10 :D
Hej a ja dziś wolne miałam i sporą część dnia się zastanawialam czy nam się udało ... :)
No nic, myśleniem nic nie przyśpieszę, trzeba poczekać.
Bombelkowa,czy to jest to o czym mysle? jesli tak to 3mam kciuki:-)

zauwazylam ze czesto masz wolne..fajnie masz:-) ja musze jeszcze 4 dni do pracy a potem kilka dni wolnego..i znowu 3 dni do pracy i znowu troszke wolnego:-)
Oj tak, to jest to co myślisz stokrotko :)
W koncu i my dołączamy do grona czekających ;)

Pracuje na pół etatu - pół miesiąca pracuje, pół mam wolne.
oj to super:-) my sobie odpuscilismy..nie chce myslec ciagle o tym no i poki co daje rade..mam glowe pelna innych mysli przez co nie mysle o TYM :-) choc tak naprawde kazdego dnia gdzies taka mysl przeleci..najczesciej jak leze sobie w lozku przed zasnieciem..

a co do pracy to masz z jednej str fajnie..duzo czasu itd tez pracowalam na pol etatu, potem na 3/4 a teraz na caly.no ale z drgueij str to pensja nizsza itd..no ale sie da:-))
Witam moje piękne panie :) a ja mam dziś dobry humor :) byłam dziś u fryzjera i obcięłam włoski. Wypatrzyłam sobie śliczny płaszczyk na zimę i to za 120 zł!!! Jutro dostanę wypłatę i idę sobie od razu kupic, a potem śmigam do cipkologa :)
marynial ja tez widzialam sliczny moim zdaniem plaszczyk i byl w promocji za 119 i tez kupilam jakis tydzien tmu chyba..i juz mnie kusilo by zalozyc,ale stwierdzilam,ze 31 pazdziernika ide do fryzjera pofarbowac moje pióra to na 1 listopada bede pikna..nowy plaszczyk, nowa fryzurka..a co! :-)
Bombelkowa ja w pacuje w jednej z firm ubezpieczeniowych.. nie robie nic rewelacyjnego ale dzis wyjatkowo bylam zmezona za pozno poszlam spac bo mi sie filmow do noc zachcialo ogladac ;]
teraz was opuszczam moje Drogie Panie zrobiliśmy z mężem przepyszną salatke z curczaka currry wiec ide szamac !!! :]
Pozdrawiam ! ;]
mi dziś fryzjerka zaproponowała coś takiego jak styling. to jakiś bezpieczny rodzaj trwałej, który schodzi po 5-6 tyg nie niszcząc włosów. zastanawiam się czy nie spróbowac tylko ja głupia nie spytałam się o cenę i teraz jestem ciekawa ile takie coś może kosztowac...
ja tez ost intensywnie mysle o trwalej..ale nie slsyzalam o czyms takim..31 pazdziernika zapytam:-)
miałam dwa razy trwałą i nie polecam. Włosy potem są jak siano i trzeba co chwila podcinac. ja ogólnie dobrze czuje się w lokach i dlatego chyba się zdecyduje. jak się czegoś wiecej dowiesz to daj mi znac ok? :)
ja kiedys juz mialam robiona trwala i wiem jak wygladaja wlosy niestety,ale kusi mnie bo lubie loczki..:-)
jak bede cos wiedziala dam znac na pewno:-)

dobrej nocki:*
Dzien doberek ;]
ja tylko na chwilke sie przywitac i zmyka popracowac troszke musze nadrobic wczorajszy dzien .. ';]
papatki !
Szymszunia witam:-)
mi sie cos dzisiaj strasznie nie chce pracowac..
cos juz porobilam,ale jeszcze duzo mam do zrobienia..ale do 10listopada musze to zorbic wiec spoko:-))

jak wasze nastroje? mojcudny:-) jeszcze tylko sr,cz i pt i dlugi weekend:-))
Cześć dziewczyny!

Ja od wczoraj mam kiepski humor niestety :(

Dużo pracy mnie czeka w tym tygodniu, bo po pierwsze zbliża się koniec miesiąca i muszę zrobić rozliczenie. Po drugie w przyszłym tygodniu, tuż po długim weekendzie, mamy 2 dni szkoleń i muszę je przygotować, zebrać chętnych, a czasu mało.

Gdzie widziałyście te kurtki? Ja w weekend patrzyłam dla siebie, ale ceny straszne, minimum 200zł trzeba dać, więc sobie odpuszczam. W zeszłym roku udało mi się kupić dzianinowy krótki płaszczyk za 100zł, mam jeszcze długi w razie czego (kupiłam prawie 4 lata temu, po ślubie), więc w zimę będę miała w czym chodzić.

Ja włosy farbuję sama (zawsze na jeden kolor) i teraz też się zastanawiam, czy nie pofarbować jeszcze przed wyjazdem na weekend do rodziców. Tylko jako, że mam słabe włosy, nie farbuję ich często. Zobaczymy jak to będzie.

Zabieram się do pracy, buziaki :)
Wiele kobiet marzy o rycerzu w lśniącej zbroi. Ale większość musi zadowolić się giermkiem
w dziurawych skarpetkach.
do góry