Widok

Wątek młodych mężatek vol. III

Ciąg dalszy naszych codziennych zmagań, radości, smutki, wątpliwości.
W grupie raźniej.

Link do poprzedniego wątku :
http://forum.trojmiasto.pl/Mlode-mezatki-laczmy-sie-Na-kazdy-temat-vol-II-t263551,1,130.html

Meldować się! :))
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Stokrotka komu lepiej ja bede miala długi weekend od 8 po pracy do 13 wieczorem ;](tzn bedziemy pewnie panele kłaść ale wole to niż isc do pracy ;]
a ja dzis znacznie lepiej niz wczoraj i o dziwo bez kawy ;]
mialam pojsc wczoraj wczesnie spac a ogladalam film do północy chyba tzn napewno do 23.30 pozniej to tak srednio rejestrowalam, nawet nie wiem chyba na śpiąco do łóżka szlam ale film dobry byl ;]

Nola czemu masz kiepski humor, ja widze ze u nas to falami z jednej na druga przechodzi ;]
Gdziekolwiek się znajdujesz, twój świat tworzą twoi przyjaciele.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Wiesz co, to przez męża. On od wczoraj jest jakiś dziwny, chyba złapał jesienną chandrę i mi też się udziala :( W pracy jest ok, ale w domu cisza co mnie do szału doprowadza.
Wiele kobiet marzy o rycerzu w lśniącej zbroi. Ale większość musi zadowolić się giermkiem
w dziurawych skarpetkach.
Hej dziewczyny!
Ja mam problem.. Nigdy w życiu nie chrapałam, a od jakiś 2-óch tygodni, zaczęłam. Nie jest to typowe chrapanie, bo dźwięki wychodzą tylko na lewym boku i w dodatku z zamkniętą buzią :( Nie wiem, może wysycha mi w gardle.. Migdałki mam usunięte, więc to nie to. Można na tle nerwowym chrapać? Zapisałam się do laryngologa.

Poza tym, jest nas więcej i pomyślałam.. może umówimy się na jakąś kawę zbiorową? :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
UUUuu to nie dobrze .. musicie sobei jakąś alternatywe znależć żeby nie chandrować razem ;]
Mi sie przypomniało że juz za chwile wszystkich Świętych i pewnie w weekend na groby pojedziemy .. czas bardzo szybko mi biegnie.. zaraz Boże Narodzenie Sylwester ( jedno na drugie sie nakłada) i rok leci od nowa ...
Nola mimo wszystko życzę żeby lepiej było, ja też nie lubie jak coś między nami nie styka .. ;]
Szymszunia, nie przypominaj mi o tych wszystkich świętach..
Na 1.11 mamy zaproszenie i do mojej mamy i do teściowej. Na Boże Narodzenie planujemy pójść sobie gdzieś sami na kolacje, żeby nie było, że jestesmy u jednej a nie u drugiej..
Nie lubię takich sytuacji, jak Wy je rozwiązujecie?
No my z 1.11 dokładnie to samo mamy ;]
jeszcze nie wiemy trzeba podejść do tego i sie zastanowić jak rozgryżć tego orzeszka ;]
Kawa mówisz.. Hmm chętnie ;]
Bombelkowa a jak Twoje zastanawianie .. jest efekt jakis ?;]
jakie zastanawianie?

Szymszunia ok to jesteś jedna chętna, któraś jeszcze? :D
CUTYJE ;] "sporą część dnia się zastanawialam czy nam się udało ... :) "
aaa... no nic nie wiem jeszcze.
Spodziewana msc (gdyby były regularne) to 6.11 więc prędzej niż 7-8.11 nie mam co robić testu. A do tego czasu jeszcze mam nadzieję kilka razy się poprzytulamy ;)
;D TRZYMAM KCIUKI
u mnie na swięta bedziemy wszyscy razem u moich rodzicow - tesciowa z facetem, brat meza i córka, maz, siostra z mezem (moze jego mama jak nie pojedzie do swojej rodziny) i z córką, młodsza siostra z narzeczonym (po wigilii jadą do rodziców narzeczonego) wujek brat taty i ciocia mojej mamy (moja przyszywana babcia:)) wiec bedzie wesolo.

Ja sie zbuntowalam, bo mialam czas, ze na 16 na wigilię do tesciowej a na 18 do moich rodziców chodzilismy i kazałm im sie w pewnym momencie dogadac i tyle ;) bo to latanie to mnie wykanczało, chociaz to niecly kilometr....a i tak dwie wigilie to masakra byla.

no moja mlodsza siostra bedzie u moich rodzicow pozniej pewnei tata ich zawiezie do straszyna, ale to na lzie wszystko, troche tu beda troche tu - tak to juz jest jak rodzina rosne ;)
Emenems jak było w Gdańsku?
szybko :D hehehe

bylam w czwartek po poludniu, posiedzialam z siostrzenica wieczorem piwko, w piatek od rana z męzem pojechalismy sobie na sniadanko, pozniej jakies zakupy i tak zlecialo:) wpadlam tlyko do Loki-Dagi na minute, dostalam w spadku kwas foliowy i testy owulacyjne-bede rozkminiac, bo instrukcja to czarna magia !!!

Ale bylo super, nawet jak na połtorej dnia, zawsze jest fajnie, ja sie najbardziej ciesze jak moj maz ma chwile dla kolegów i siebie, bo strasznie duzo pracuje i mu sie nalzy.

teraz planuje na swieta przyjechac, zobaczymy, moze w listopdzie tez na dwa trzy dni wpadne.

Poki co wzielam sie za siebie, pzed ciaza musze 4/5 kg zrzucic by po bylo mniej, mam aktualnie 64 i sie przerazilam, nigdy tyle nie mialam...ale to efekty zaknięcia silowni u mnie na wsi...:(:(:(

spinam poślada i musze w miesiac 4 kg, resztep o ciązy - mam nadzieje ze tez macie zamiar byc jak modelki po ciązy :) trzeba lamac stereotypy młodych matek, ze wiecznie zaniedbane bo nei ogarniaja - ja tak nie chce :LD
.Nola czupryna do góry:-)) zawsze po burzy swieci piekne sloneczko wiec sie nie smutaj:-))

Bombelkowa jak juz kiedys pisalam jestem chetna na spotkanie (kawy nie pije,ale uwielbiam herbaty) ale moj problem to taki,ze jestem z daleka:(
a moj plaszczyk kupilam..w tesco..mieli przecene czy promocje..ze 160 na 119..

ja tez widze,ze z tym humorem idzie jakos tak falami..jak u jednej jest ok to u innej beznadzieja..

nie martwmy sie..bedzie dobrze:-))
Ja tam na razie bez ciśnienia, nie bawię się póki co w testy, idziemy na żywioł :)
Stokrotko to coś wymyślimy. A poza tym przecież masz auto? :)
no mam choc na samotne podroze choby do 3miasta sie nie pisze:Pchyba,ze maz by jechal do kuzyna a ja do was to jak najbardziej:-))

my stwierdzilismy,ze nie ma co za duzo o TYM myslec i na razie nie nakrecam sie...wiem jednak ze im blizej @ tym wiecej bede myslala..no ale..do tego jeszcze mam ho ho ho czasu:P

ja tez nie chcialabym po ciazy wygladac jak wieloryb..moja siostra w ciazy przytyla okolo 9 kg..ale maly wazy juz ponad 3.5kg..bo tak na usg wyliczyla gin..zobaczymy jak sie urodzi..:-))
jeszcze nie urodziła ? ;]
jeszcze nie:P wg usg pierwszego to ma termin na dzisiaj..wg kolejnych na 8listopada,ale myslalam,ze wczoraj urodzi:p tak sobie wymyslalam,ale pupa nie udalo sie:P wiec czekamy..oby nie 1i 2 listopada..
ona by chciala 11.11.2011 bo to ladna data:P
hahah to sobie jeszcze pochdzi:) tez bym chciala 9 kg przytyc...mam nadzieje ze tyle sie uda, nie wiecej !! dobra wiadomosc ;):)
do góry