Widok

Wczasy

Hej
podpowiedzcie mi
jaki kierunek podróży najlepiej wybrać na wczasy?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Kolebka kapitalizmu czyli USA i system dobrowolnych ubezpieczeń zdrowotnych i emerytalnych pokazuje nam że nie do końca tak jest
Ułatwienia - tak, opodatkowanie - nie
"Jeżeli pracodawca ma ponosić nadmierne koszty etatu, to zawsze będzie uciekał w inne formy zatrudnienia."
Dla każdego pracodawcy każde koszty będą nadmierne i jak pokazują to największe i najbogatsze firmy na polskim rynku - zawsze będą uciekać w inne formy zatrudnienia jeśli będzie to możliwe i opłacalne

Też właśnie planuje wakacje i prawdopodobnie wybiorę Hiszpanię. Fajne są teraz takie opcje wakacji 7+7 czyli 7 dni zwiedzasz, a 7 dni leżysz na plaży. Fajna opcja ale dla osób, które mogą sobie pozwolić na takie długi wyjazd. Tutaj o tym czytałam: http://iiimillenium.pl/wakacje-7-plus-7 może Cie zaciekawi taka opcja ;)

dominikana polecam

Bombowe wczasy najlepiej bliski wschód ewentualnie zachodnie EU.
A jak potrzebujesz coś na gwałt to lepiej południe EU ewentualnie bliski wschód.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Polecam wyjazdy nieco dalej najlepiej Azja, albo troszkę bliżej Afryka. Można poznać bardzo fajną kulturę i zobaczy ciekawe miejsca, a poza tym jest pewność, że będzie ciepło.

Dla mnie wczasy kojarzą się z plażą i ciepłym morzem. Jak masz podobne upodobania to polecam ciepłe kraje Chorwacja, Hiszpania, Grecja

Inne tematy z forum Hydepark

Młody alkoholik - Dramat, z którego pragnę wyjść, a nie umiem. (157 odpowiedzi)

Witam wszystkich którzy odwiedzili mój temat. Wiem, że tekst jest dość obszerny, ale chciałbym w...

Hotel w Raciborzu (3 odpowiedzi)

Cześć wszystkim, zwracam się do Was z prośbą o pomoc i doświadczenia, bo planuję krótki wyjazd...

Vibracje (35 odpowiedzi)

Au revoir, Alain Delon... http://www.youtube.com/watch?v=_ifJapuqYiU

do góry