Widok

Wejherowo

Wejherowo Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Hej. Rodziłam kilka dni temu w szpitalu w Wejherowie. Jak macie jakieś pytania - odpowiem.Każej z was życze takiego porodu jak ja miałam - super położne (załapałam się na dwie zmiany), świetny lekarz - sam poród szybki, prawie bezbolesny i do końca z uśmiechem na ustach:) Mogę tak rodzić codziennie:) Będę go bardzo miło wspominać - a panikowałam przez ciążę na samą myśl o nim. Duzo bardziej upierdliwe było "ciągnięcie" szwów na drugi dzien -ale tez idzie ku lepszemu. Słuchałam położnej, starałam ze wszystkich sił zmobilizować się - aby robić tak jak kazała i naprawdę wyszło świetnie. Mój mąż też sie spisał bardzo dzielnie. Moim zdaniem warto mieć kogoś przy sobie - jak mężowie nie chcą to nawet - przyjaciółkę, siostrę itp. Natura mnie potraktowała ulgowo - bo naprawdę bolesne skurcze trwały może 15 minut - nie więcej. Powodzenia dziewczyny:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
No ja jestem ciekawa, jeżeli możesz napisz jak to wszystko przebiegało. Wszystkie bardzo lubimy czytać jak przechodzą inne dziewczyny porody. Sama będę rodzić w Wejherowie i zastanawiam się co z nacięciem krocza, jakie ciuszki wziąć do szpitala, czy coś dla mnie dodatkowego wziąć oprócz tych najbardziej potrzebnych rzeczy, o kórych tu dużo dziewczyn pisało??

podłaczam się do pyt. Kruszynki
wogóle, to jak wygląda przyjęcie do szpitala? gdzie np. można się przebrać?

To ja się wtrącę: przebierasz się w toalecie na dole, obok pokoju w którym jesteś przyjmowana. ;)

Jezusie:))
dzięki Sysia :))
hehe

Spokojnie Pomarańczka. Dasz radę ;)
Pewnie za kilka dni przeczytamy Twoją relację. ;)
... i zobaczymy zdjęcie synusia ;)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

dr Maciej Krynicki - endokrynolog - ktoś zna??? (69 odpowiedzi)

j.w. przyjmuje prywatnie w Pruszczu Gd., zastanawiam się, czy warto iść??

Jak odzyskać kaucję za mieszkanie? (12 odpowiedzi)

Witam. Wynajmowałem mieszkanie, wpłaciłem kaucję 2500zł, po wyprowadzeniu się właściciel zaczął...

Dietetyk Agata Szczerkowska zdecydowanie odradzam (8 odpowiedzi)

Witam, kiedyś odchudzałam się z panią Agatą i efekty były super - w 3 miesiące schudłam bez...

do góry