Widok

Welon

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Hej. Odkupiłam od dziewczyny sukienkę taką jak chciałam- w super stanie razem z welonem i nie wiem czy „wypada” mi go założyć, ponieważ słyszałam, że każda panna młoda powinna mieć swój własny welon. Jak myślicie czy kupić nowy welon czy nie przejmować się i założyć ten, co mam.

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
tak tez uwazam ze te zabobony to przesada...szczerze to pierwsze o nim slysze-tak samo jak ,,r,, w miesiacu itd...mi sie podobaja biale podwiazki i chyba nie bede sie przejmowala tym ze powinna byc niebieska...:-)
Dzięki za pomoc!!! Macie racje tak zrobię, nie będę się przejmować żadnymi zabobonami, tym bardziej że welon mi się super podoba!

Ja uważam, że jeżeli welon nie zżółkł i prezentuje się ładnie i w Twoim guście, to powinnaś go ubrać, zwłaszcza, że welony są bardzo drogie i po co niepotrzebnie trwonić pieniądze, a i tak już go więcej nie założysz!
Ja tez mam welon "z drugiej reki" a raczej glowy;))) i ubieram na swoj slub, bo po pierwsze: bardzo mi sie podoba a po drugie: jest idealnie dopasowany do sukni i nie zamierzam sie bac przesadow:)
JESLI WIERZYSZ TAK BARDZO W PRZESADY TO ZAFUNDUJ SOBIE NOWY!!!!pO CO KUSIC LOS?

image
Tez tak uwazam,nie wierz w przesay, ubieraj :)

dziewczyno daj spokoj jesli tylko welon ci sie podoba to go zakładaj i nie przejmuj sie niczym :) ...
do góry