Widok

Wer

Ludziom słabym i nie podlizującym się do zorganizowanych grup wzajemnej adoracj nie odpisywano tak samo jak nie odpowiadano na większość inteligentnych pytań i propycji poważnych dyskusji. Trzeba było być kontrowersyjnym, zaczepnym zabawnym lub cieplutkim by uzyskiwać odpowiedzi, czasem też usyskiwał odpowiedzi straszliwy smutek lub żałość.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Kamena

Mam przynieść szpadę na następne spotkanie z Kiszczakiem?

Mixerku

Nie bądź naiwny! Szpada??!?!?!?

Kamena

Mixera ze Zwierzem nie mixuj bo rozpruje na kawałki chcesz dowodów na to możemy zorganizować.

GrrrrrrrrrWrrrrrrrrrrrrrrHrrrrrrrrr

Kamena

A co do szpady : 80 cm głowni, wyważona na jelcu, własnej roboty. Bardziej pasuje może długi sztylet niż szpada, ale klubię ta broń. Ja Go nie podziabię?

Czy ktoś był może w lokalu Falko w Rumi?

Jeżeli tak, to proszę o opinie

Tytus

Przykro mi ale Rumia jest trochę daleko od centrum by jeździć tam do knajpy. To będzie tylko dla miejscowych. A ja tam nie mieszkam.

Zwierz - dzięki za pocieszenie

miałem nadzieję, że ktoś tam zawędrował np. z Gdyni

zwierz...

Dzieciństwo miałam w miarę normalne :) jeśli zaś chodzi o moje życie towarzyskie to jest ok, nie ma w nim niepowodzeń.
Z natury nie jestem złośliwa, nie lubię się kłócić i obrażać ludzi, ale nie znacie nikogo z nas, tych którzy tu byli i pisali, my w większości się znamy i spotykamy ze sobą. Wpadliście tu jak burza i zaczeliście od głupich komentarzy.
Bawcie się i dajcie się innym bawić!

ja jestem infantylna??? Czytaj niżej...
hahahaha

Ifka

Ja jestem infantylny nie ty. A jeśli chodzi o deficyt czułości to dotyczy całej grupy. Pewnie mocno się ściskacie jak się spotykacie? Te cmokania czy czujesz się z tym dobrze. Czy brakuje ci tego gdy dłużej się z nimi nie spotykasz?.

Zwierz

Przykro mi tylko, że tak późno reaguje na Twoje pomówienia, powód - wcale nie jest taki, że nie mogłam się doczłapać do internetu po pączkach. Przykro mi, że nie masz takiej figury jak ja i wyładowujesz na mnie swoją frustrację. Ja w przeciwieństwie do Ciebie nie mam problemów z nadwagą, a 4 pączki nie wpłynęły negatywnie na moje samopoczucie. I nie projektuj swoich problemów z płcią przeciwną na moją osobę. W przeciwieństwie do Ciebie mogę sama wybierać z kim chcę i z kim będę się obściskiwać.
Poza tym tak się składa, że jak ktoś mi wejdzie w drogę zawsze jestem wredna, ale mam na tyle niepaskudny charakter, że daję jeszcze jedną szansę każdemu bez względu na to jak niskim intelektem się charakteryzuje. Swoją szansę wykorzystałeś. Uważam, że jesteś pusty. I masz problem, bo nikt, nawet Ty sam, nie akceptuje Ciebie. Musisz popracować nad sobą...

Zwierzaku

a i owszem ściskamy się i cmooookamy
na codzień mam kogo całować i obściskiwać :)
dobrze mi z tym
a Ty?
co robisz?
szydzisz i kpisz... nadal

Bokela żona

Niesłychanie miło wczytywać się w opis mnie wywnioskowany z kilku marnych kuponów. Twój kontratak zawierał nawet jedną rzecz nad którą będę musiał się zastanowić(pustka). Lecz twoje próby podważenia mojej inteligencji nie sa w stanie we mnie uderzyć, ponieważ posiadawm niepodważalne obiektywne dowody na to że jest wysoka (jeśli ktoś chce podjąć dyskusję na ten temat to pytajcie). Takie uderzenie powoduje jedynie zmniejszenie wartości Twojej w oczach czytelnika a szczególnie odbiorcy. Frustracja moja raczej nie wynika z problemów nadwagi (97 kg na 182cm wzrostu) lecz z kwestii egzystencjonalnych oraz związanych z planami na przyszłość po zakończeniu studiów. Łaskawie wielka królowo dałaś mi szansę, tym mnie znieważyłaś. Reszta była do niczego. I co mi zrobisz? Przyjmę z radością wszelką polemikę na którą Cię stać. Wysuń swój żmijowaty rozdwojony w znaczeniu język i napisz coś od czego pójdzie mi w pięty!!! Czekam. Jeżeli nic nie odpiszesz będzie to twoją kapitulacją. Żebym przyjął czyjąś łaskę musi mieć ta osoba dla mnie jakąś wartość lub władzę nade mną. Masz któreś z nich?

Ifcia

Ja mam kobietę z którą chcę spędzić resztę życia. Mam też wielu przyjaciół ale ja nie mam powodu się z przyjaciółmi obściskiwać i całować. Tego typu zachowanie u niektórych osób na dłuższą metę mnie irytuje. Nie uważam czegoś takiego za kożystne.

...

ale nie zamieszczaj swojego zdjęcia zwierzaku... nie przezyjemy tego... nie chcemy, wystarczy nam opis twojej "muskulatury"
buahahahaha
wiemy juz również, że studiujesz !
Narcyzie, jakiz ty cudowny jesteś, tyle wpaniałości! Zostaw ten HP i wyjdż na ulicę, może tam Cię zauważa?! Yezu co za dupek!

Zwierzaku

Szczerze g... mnie obchodzi co Cie drażni.
Nie chce mi się więcej polemizować z Tobą na temat obcmokiwania i obściskiwania, to staje się już nudne!

Dorotko :) powodzenia

:)

Miło się wypowiadać jeśli się ktoś podpisze dwukropku zza pół nawiasu. Zdjęcia nie opublikuję z powodów technicznych ale nie sądzę by można go było użyć jako broni psychologicznej. Jak wspomniałem wyżej jeśli chodzi o mojąbudowę pozostawia ona w moich oczach wiele do rzyczenia i pracuję nad tym. Ale interesuje mnie twoja definicja "dupka" możesz ją zdefiniować? Miłoby było byśmy byli w stanie wymienić poglądy przy pomocy słów o tym samym znaczeniu. Adla ścisłości ja już nie studjuje na studiach magisterskich.

Zwierzak

Ale ktoś musiał Cię okłamywać z tą wysoką inteligencją...
W każdym bądź razie nie zależy mi na tym, żebyś łaskawie przyznał, że mam jakąś wartość dla Twojej osoby i na władzy nad Tobą też mi nie zależy. Tym bardziej, że Ty sam dla mnie jesteś nikim, na kim warto się koncentrować.
Zaśmiałam się w duszy, że jesteś taki jaka jeszcze niedawno ja byłam, ale moje problemy egzystencjalne nie przesłaniały mi celu, a Ty rozdrabniasz się zupełnie: raz - frustrat seksualny, raz - zazdrosny żarłok. Dookreśl się i odczep się od ludzi, o których nie masz pojęcia. Problemy egzystencjalne nie minął jak będziesz mieszał z błotem innych lub będziesz im zazdrościł życia.

:)

W HP mogę sobie miło pokonwersować ponieważ w bezpośrednim kontakcie od lat tak nikt mnie nie wyzywał. Nie chowam się też w domu i nie tylko tu pojawiam się. A właściwie jeśli wzywasz imienia "Yezu" czyżby to znaczyło że jesteś chrześcijanką? Z tego zo wiem na temat tej religii to wypowiadanie imienia pana boga na daremnie jest grzechem? Hipokryka?

Zwierzaku

Tak tak
wszystkie "rzyczenia" bywają "kożystne"

Fajne miejsce ten Hyde Park

Bawcie się dobrze

Inne tematy z forum Hydepark

Pierniki jako forma promocji (3 odpowiedzi)

Przychodzę z tematem pierników. Myślicie, że to dobry pomysł na promocję? Podrzućcie od razu...

Czy mężczyźni mogą chodzić w spódnicy? (29 odpowiedzi)

Tu i ówdzie kreatorzy mody zachęcają mężczyzn do założenia spódnicy. Chodzi o spódnicę szytą dla...

Święta Bożego Narodzenia - czy ateiści mają moralne prawo mieć w tym czasie wolne? (74 odpowiedzi)

Poprzez pryzmat szeregu dyskusji na tym forum pomiędzy osobami wierzącymi, a zagorzałymi...

do góry