Widok

Wer

Ludziom słabym i nie podlizującym się do zorganizowanych grup wzajemnej adoracj nie odpisywano tak samo jak nie odpowiadano na większość inteligentnych pytań i propycji poważnych dyskusji. Trzeba było być kontrowersyjnym, zaczepnym zabawnym lub cieplutkim by uzyskiwać odpowiedzi, czasem też usyskiwał odpowiedzi straszliwy smutek lub żałość.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

zwierz

Dupeek w wielkim skrócie, to osoba, która mam mózg nie z tej strony co trzeba, krótko mówiąc dupą- mysląca... Uważaj, bo w takiej sytuacji bardzo szybko się można owego mózgu pozbyc

z..

dlatego napisałam Yezu a nie Jezu, byś sie nie doczepił... ale jednak dupek z ciebie ogromny...
jestem ateistką

Bokela Żona

Czy ty sama się określiłaś w pełni? Czy posiadasz jasno sprecyzowany cel w życiu? Czy Twój światopogląd jest spójny? Jeśli tak to gratuluję i chętnie porozmawiam z Tobą na kilka tematów.
Jeśli chodzi o inteligencję to znów ten sam słaby chwyt. Chcesz możemy podyskutować o jakiejś obiektywnej normie inteligencji? Nie jestem frustratem seksualnym bo to się odnosi do osób które seksu niemaja na codzień jestem już raczej maniakiem. Zazdrosny? czego mam zazdrościć. Podglądać innych szczęśliwych? Ja jestem szczęśliwy!! A czy ty możesz to powiedzieć?

Kwisatz

Jesteś pewien, że nie mam....?

:)

a co do studiów. Każdy z nas je albo skończył (z przedrostkiem) albo je kończy tak jak ty, nikt natomiast sie tym nie chwali na forum... :)
...pieprzysz o psychologii ale z Psychologiem sobie nie dasz rady !!!!

Mixer...

uhuhhuhuuu....

Gratuluję bycia ateistką!! Ja porzyciłem ideę boga kilka lat temu bo była sama w sobie nie spójna. A jeśli chodzi o definicję dupka wciąż posługujesz sie środkami artystycznego wyrazu(przenośnia), które są niejednoznaczne, zamiast przedstawić jednoznaczną definicję. Jesteś w stanie to określić?

To nie ja napisałam, ale jedna z kobiet, z która tak zazięcie dyskutujesz jest psychologiem.
Ja jeszcze studiuję i nie psychologię :)

Nie dam sobie rady z psychologiem? Zdecydowanie nie doceniasz moich możliwości (prawda Mixer). Poza tym określanie definicji to nlaeży do dziedziny nauki zwanej Logiką a nie Psychologią. Większość psychologów nie jest w stanie nic zrobić gdy trafi się im niestandardowy przypadek (potwierdzone doświadczalnie). Ty masz szansę jesteś ateistką. Wiara nie zaćmiewa Ci wizji człowieka.

Zwierz

A i owszem, jestem szczęśliwa - kocham, jestem kochana przez tę samą osobę, a poza tym wiem, co chcę osiągnąć i jeśli tego nie osiągnę to tylko dlatego, że straci to do tego czasu wartość, a wtedy będzie coś innego, do czego dojdę, jeśli tylko będę JA tego chciała. Szkoda mi Ciebie, że miotasz sie, nie wiesz, czego chcesz. Najpierw piszesz, że masz problemy egzystencjalne, a potem że jesteś szczęśliwy - sam nie umiesz opisać swojego stanu emocjonalnego.
Do tego co napisałam o Tobie wcześniej dodaję jeszcze exhibicjonistę. Nikogo nie interesuje Twoje życie sexualne. Naukowe też.
Chcesz pogadać - proszę bardzo.

Zwierz

nie przesadzaj z Prozakiem i Viagrą

Wracam do pracy.
Nudno tu. Zwierzak marudzi siedząc przed kompem ze słownikiem wyrazów bliskoznacznych i obcych...buahahaha (mógłby kozystać również ze słownika ortograficznego)
Pieprzy o definicjach dupa to dupa, zwierzaku, musisz się jeszcze wiele nauczyć :)

Pani Bokelowo, kłaniam się, bo widać, żeć kobietką z "głową"
widać przepaść intelektualną u zwierzaka biedny, zakompleksiony zwierz

B Ż

Życiem seksualnym się nie chwalę. Jestem Szczęsliwy lecz proces precyzyjnego określenia celu całego życia nie jest proste (cele pośrednie mam określone) Stworzenie spójnego systemu wartości i przestrzeganie go też nie należy do banałów. Czy ty też wszystkie sprawy sformułowałaś i określiłaś precyzyjnie? Odezwę się jeszcze. Do poniedziałku.

Postronny

Nie potrzebuję chemi a Ty ?

ŻB i :)

Widzę, że akcja się rozwinęła
Żonciu brawo
:) Tobie również
ktoś utarł noska zwierzakowi?

Żonciu pozdrów Bokelka

Nie kożystam ze słownika wyrazów obcych ani bliskoznacznych. Nie zwróciłem uwagi czyżbym użył jakiegoś niepodstawowego słownictwa? Przepraszam następnym razem będę posługiwał się prostszą Polszczyzną specjalnie dla ciebie.

Ifcia

Ktoś mi utarł noska? Była to miła dyskusja, brakowało mi tego.

Dziękuję

Dziękuję zgromadzonym za dyskusję i do poniedziałku

Zwierz

z praktyki zawodowej wiem jak rozpoznać kogoś kto przedawkował

Ifcia

Bywają na tym świecie osoby, którym trzeba chociaż spróbować otworzyć oczy...
Kiedy jakieś spotkanko? My proponujemy następny weekend. Co Ty na to?
Miłego odpoczywania.
Całuski i papa

Inne tematy z forum Hydepark

Trójmiasto do bani (385 odpowiedzi)

Mieszkałem w Warszawie, Mieszkałem w Krakowie, teraz przyszedł czas na trójmiasto i tylko...

Jak sobie radzić z zadaniami, które wymagają błyskawicznych tłumaczeń? (3 odpowiedzi)

Zdarzyło mi się, że w pracy musiałem szybko zrozumieć teksty w innym języku, a nie miałem czasu...

Koinonia Jan Chrzciciel Bojano wspólnota destruktywna czy.........No właśnie co? (729 odpowiedzi)

Przez roku czasu wraz z żoną uczęszczałem do domu modlitwy wspólnoty Koinonia Jan Chrzciciel z...

do góry