Widok
ja też jestem z Wejherowa, ślub mieliśmy w Leonie, wyglada pięknie na zdjęciach, wesele mieliśmy w Czardaszu w Luzinie, polecam naprawdę
www.czardasz.pl
piękna dolna sala od 60 osób wzwyż, piękne ozdoby i romantyczny wystrój, świetni i profesjonalni kelnerzy, pycha jedzonko i naprawdę dużo, no i tanio
moze z zewnątrz nie wygląda imponująco ale naprawde warto, jedzcie zobaczyc, ale trzeba by się już na powazne zastanawiac bo juz mało czasu zostało
w razie czego pytaj
www.czardasz.pl
piękna dolna sala od 60 osób wzwyż, piękne ozdoby i romantyczny wystrój, świetni i profesjonalni kelnerzy, pycha jedzonko i naprawdę dużo, no i tanio
moze z zewnątrz nie wygląda imponująco ale naprawde warto, jedzcie zobaczyc, ale trzeba by się już na powazne zastanawiac bo juz mało czasu zostało
w razie czego pytaj
Ja sama zastanawiałam się czy wybrać Czardasz czy salę w Gościcinie - wybrałam Gościcino (sala większa i bardziej mi się podobała). Jeśli chodzi o cenę to płacę tam 120 zł od osoby (razem z tortem i ciastami), natomiast w Czardaszu cena od osoby wynosi 105 zł, ale w tą kwotę nie są wliczone ciasta. a więc podsumowując cena też wyjdzie ok. 120 zł.
Jeżeli zdecydowałabyś się na sale w Gościcinie to nie ma tam już jednak wolnych terminów na sierpień.
Jeżeli zdecydowałabyś się na sale w Gościcinie to nie ma tam już jednak wolnych terminów na sierpień.
zdecydowanie, mogą też zorganizowac poprawiny w plenerze tzn w ogródku przy grillu, musisz poprostu iśc i zobaczyc ale jak chcesz ślub brac w sierpniu przyszłego roku to radzę nie czekac i już zamawiac
myśmy lokal w Czardaszu zamawiali w czerwcu tez na sierpień następnego roku i już dwie soboty z sierpnia były zajęte, myślę że oni mają naprawdę dużo chętnych więc... obojętnie jaki lokal ale już radzę zamawiac
myśmy lokal w Czardaszu zamawiali w czerwcu tez na sierpień następnego roku i już dwie soboty z sierpnia były zajęte, myślę że oni mają naprawdę dużo chętnych więc... obojętnie jaki lokal ale już radzę zamawiac
Ja też jestem z Wejherówka i zdecydownie polecam salę bankietową Atlantik. My robiliśmy tam wesele w czerwcu i jesteśmy b.zadowoleni. Jedzonka dużo, sala przestronna i elegancka i z KLIMATYZACJĄ i przede wszystkim cenowo przystepnie. Ja w każdym razie polecam Atlantik a no i w samym centrum także dowóz gości odpada a jakże przeciez to kłopotliwa sprawa.