Widok

Wesele

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witam,

Znacie moze jeszcze jakies miejsca w 3miescie które za wesele licza sobie w granicach 80-100 zl od osoby??

ostatnio odkrylam takie cos...
Wczesniej myslalam, ze 120 to malo...
Pozdrawiam...

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Tenisowa to pomyłka - dwie sale: jeszcze jedna na piętrze druga na parterze - zero kontaktu zespołu z ludźmi.
Klub garnizonowy we Wrzeszczu lub Dom Nauczyciela.
z tegoco wiem to resturacja w Zieleniaku na 16 pietrze zaczyna od 80 zł i chyba Jawor w Pryszczu ma tez dobra cene i słyszałam ze tam jest nawet dobre jedzenie
Witam jestem nowy na forum Prosze mi wytlumaczyc czemu moja dziewczyna jest uzalezniona od tego forum?//
Zochlina jest w Rumi Janowie przy glownej drodze
w Zochlinie;)
a czy mogłabyś napisać gdzie ta knajpa zochled jest?:) Bo tez szukam czegoś niedrogiego, ale z dobrym jedzonkiem:)
My mamy w Zochlinie i cena wynosi ok 100 zł od osoby.To zależy od menu(które sobie mozna samemu ustalic)...a porcje są tam na prawde ogromne i pyszne :) wiec mysle ze za ta kwote goscie będą mieli sporo na talerzach

No i Belfer w Sopocie. Tu ceny zaczynają się od 80 zł. za osobę, plus obsługa - klenerki, kibelek itp (chyba 1500). My mamy tam wesele w sierpniu. Chyba nie jest tak źle z terminami też. Jedyna objekcja - nie za duża sala. My planujemy na jakieś 60 osób i to jest max na to miejsce.
halo :)
z tego co wiem to w restauracji tenisowa na gdańskiej zaspie ceny zaczynaja sie od 90 zł. Ale nie byłam tam nigdy naweselu więc nie wiem jak to wygląda z oragnizacją..
pozdrawiam :)
do góry