Widok
Witam! Co prawda nie byłem gościem ani wesela tam nie robiłem jednak w Lipcu na weselu w Drywie byli moi teście. Ogólnie wobec organizacji/pokoi/obsługi wypowiadali się w samych superlatywach, z tego co wiem państwo młodzi również byli zadowoleni. Tak się tego nasłuchałem, że sam chciałem tam robić wesele ale niestety nasz termin już był zajęty ;) pozdrawiam
Witam.
Bardzo polecam ten hotel. Kuchnia niczego sobie. Zaczynając od ochrony po samego właściciela wszyscy zasługują na pochwałę. Wszelkie punkty harmonogramu zgrane z blokami muzycznymi, obsługa komunikatywna i współpracująca. Każdy z gości pewnie czuł, że impreza jest dobrze wyreżyserowana i nie ma momentów tzw. wpadek czy tym podobnych. Nad wszystkim czuwał właściciel, który (jak pamięć mnie nie myli) uczestniczył we wszystkim od początku do końca.
Jeszcze raz polecam.
Bardzo polecam ten hotel. Kuchnia niczego sobie. Zaczynając od ochrony po samego właściciela wszyscy zasługują na pochwałę. Wszelkie punkty harmonogramu zgrane z blokami muzycznymi, obsługa komunikatywna i współpracująca. Każdy z gości pewnie czuł, że impreza jest dobrze wyreżyserowana i nie ma momentów tzw. wpadek czy tym podobnych. Nad wszystkim czuwał właściciel, który (jak pamięć mnie nie myli) uczestniczył we wszystkim od początku do końca.
Jeszcze raz polecam.
Byłam tam gościem na weselu mojej przyjaciółki i muszę powiedzieć, że wrażenia jak najbardziej pozytywne, począwszy od obsługi do menu, oraz wystroju sali. Z tego co mówiła mi pani młoda, dekoracje,obsługę oraz inne miała w cenie, a sala była naprawdę pęknie wystrojona:)
I jeszcze nie zapomniany wjazd tortu na sygnale haha.
I jeszcze nie zapomniany wjazd tortu na sygnale haha.
Witam.Miałem okazję prowadzić wesele i poprawiny w dniach 21-22.07.2012 na 70 osób w Hotelu Drywa , Dworek. Powiem tak dekoracja sali bardzo ładna,obsługa miła i szybka, jedzenie dobre ale pewnie dobrze dobrane menu przez parę młodą ,(Nic nie przypalone i świeże). Fajnym pomysłem jest wjazd Tortu weselnego na Rowerze z lat 70. Jeżeli chcą państwo zobaczyć filmy jak wyglądał wystrój sali i inne elementy wesela w jakości HD które nagrywał mój asystent, to zapraszam na spotkanie w celu pokazania. Współpracuje z Hotelem Drywa więc państwu to proponuję. Pozdrawiam
KONTAKT ZEMNĄ!
Tomasz Kołodziejski
Dj Crazy Prezenter muzyczny
Telefony :
505-677-100 (Play)
507-942-129 (Orange)
E-Mail: djcrazy8@wp.pl
http://www.djcrazy.cba.pl
KONTAKT ZEMNĄ!
Tomasz Kołodziejski
Dj Crazy Prezenter muzyczny
Telefony :