Mial albo byl ktos na weselu w Zatoce w Sopocie? My mamy tam wesele 09.09.06 i bym sie cieszyla z kazdej informaci na ten temat, moze ktos ma jakies zdjecia z wystrojem? Dziekuje i Pozdrawiam
00
~Rina
(20 lat temu) 22 października 2005 o 20:16
Ich strona prezentuje się obiecująco
00
~Gala
(20 lat temu) 22 października 2005 o 12:54
Cześć
Bardzo gorąco polecam wesele w Zatoce.My mieliśmy tam wesele 23.04.2005r.
Służę chętnie pomocą i radą.Jeśli masz jakieś pytanka to napisz na e-maila:zyga71@wp.pl
ja też uważam, że jest mroczny.... i te dziwne żyrandole.... mi się tam nie podobało ciemno i jakoś bez klimatu... tylko lokalizacja niezła bo blisko morza.... no ale i w Livalu blisko i chociaż jesno jest i przytulniej .... moje wrażenia niezbyt pozytywne....
00
~niuniab
(20 lat temu) 22 października 2005 o 10:15
Ja przed swoim weselem odwiedziłam ten lokal i nie spodobało mi się, jakoś tak za ponuro. Na fotkach wygląda dużo lepiej, ale każdy wybiera co jemu pasuje, mi nie przypadł do gustu.
Dzieki, ich stronke mam juz przestudiwana...Chcialabym posuchac jeszcze opinie innych... Ja dopiero moge w grudniu ten lokal zobaczyc i w "ciemno" go zarezerwowalam...
Wejdz sobie poprostu na ich stronke http://www.zatokasopot.pl/.Tam jest pelno zdjec tego lokalu przystrojonego.Ja mam tam wesele 29 lipca 2006:-) Ale z tego co slyszalam opinie suuuper:-)