Widok

Wesoły Delfinek na Żabiance - proszę o opinie :)

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny bardzo proszę o opinie na temat tego przedszkola. Biorę to miejsce mocno pod uwagę ale niestety za dużo na internecie informacji nie ma :(
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
hej my też złożyliśmy tam podanie do najmłodszej grupy i ciekawa jestem opinii o tym przedszkolu. Byliśmy na dniu otwartym i szczerze mówiąc wyglądem nie powala to przedszkole, mam nadzieję że chociaż kadra jest super.
może ktoś.....
Nuska a jakie w tym przedszkolu są opłaty za miesiąc?
Czy przy zapisywaniu trzeba opłacić jakieś wpisowe?
oj moge duzp powiedziec maly chodzi juz do 3 grupy, a teraz idzie julka, chodzi mojej siostry cora jest super!!! napewno nie biore pod uwage innego, i dowozimy z zasp. panie bez zastrzezen, jak dla mnie super i cena tez na przedszkole, teatrzyki, koncerty na galowo, dogoterepia i inne przedstawienia, karate, tance, ceramika, angielski, rytmika, korekcyjna, wychowawcze, psygolog logopeda, w 3 grupie, takze ja osobiscie polecam w 100% , fajne male przedszkole, szatnia przystosowana tylko do danej grupy, nie ma szukania,
ja mam porownanie bo moje dziecko zaliczylo juz jedno przedszkole, i ublagalam zeby tam sie dostal tutak po pierszym roku dostalam tyle prac co robily dzieci ze normalnie szok, a tam garstkai oczywiscie zadnej reklamy nie robia nie mam rodziny w tym przedszkolu:) aaa i od 3 lat jak maly chodzi ta sama oplata !!!
dzieki za info. mam nadzieję że mój młody się dostanie
na dzień dzisiejszy 500 zł za mc i 100 wpisowego-więc bardzo atrakcyjne cenowo jest
No i wszystko wlicone w cene
I jak byam to teraz juz jest rozporzadzenie ze dzieci do lezakowania juz sie nie przebieraja w pizmki jak dla mnie na plus
Dziewczyny wiecie może kiedy będzie inormacja czy dzieci zostały przyjęte do przedszkola? I jeszcze jedno, ile dzieci jest w tym przedszkolu w grupie?
jak dobre pamietam 25
już jest na stronie info, że wszystkie podania zostały przyjęte :)
Fajnie, moja dwójka też została przyjęta :) Jeden do 3 drugi do 4 latków. A przedszkole bardzo fajne. Mam bardzo blisko i pracuje tam moja znajoma. Teraz będzie miała 3 latki :D
my jak się nie dostaniemy do publicznego to też bedziemy tam chodzićdo przedszkola do 3 latków
hejka mój trzylatek też będzie tam chodził, bo do państwowego nawet nie starujemy, nie mamy zameldowania w gdańsku bo jesteśmy z mazowieckiego a na Pomorzu troszkę pomieszkamy :)
o jakim info piszecie ze wiecie ze dziecko sie dostalo do delfinka
My już zapisani :)
my też zapisani :)
my też już podpisaliśmy umowę
oo moje tez:) będą forumkowe dzieci:)
my jednak zrezygnowaliśmy , dostalismy się do publicznego przedszkola bliżej domu

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

otylosc (30 odpowiedzi)

Dziewczyny pomozcie.... juz nie mam sily na siebie patrzec.moje bmi jest na poziomie 45,2 i zadne...

Woda na oknach - mam dość. (96 odpowiedzi)

codziennie rano musze wycierac okna i wode na parapecie. wedlug wlascicielki mieszkania wplyw na...

dobry stomatolog - kogo polecacie? (132 odpowiedzi)

jak wyżej, zależy mi na dobrym stomatologu (dobrym pod względem jakości usług i ceny), najlepiej...

do góry