Widok

Wesołych Świąt

Wesołych Świąt forumowiczą!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Brak komunikacji
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Tak jak ten czas leci

I po świętach. Ale jeszcze nowy rok

wdr : przecież wczoraj złożyłem życzenia w osobnym wątku, tak jak pisałem wcześniej że to zrobię. Patrz : "życzę sobie"

@Skydiver
Choć drugi wpis w tym wątku wyraził już to co chciałem przekazać , ale skoro wymieniłeś mnie osobiście to dodam : I wzajemnie.

...a Jaq jak nie chce przymusu nie ma...
... najwyraźniej nie tylko poglądy dzielą ludzi, kultura też...
... ja bynajmniej dzielić nie zamierzam , ale widzę że przyszły czasy w których nie wszystko jest oczywiste więc do życzeń dodaję słowo "... wszystkim" forumowiczom.

>Prawdziwy czyli założony przez Jaq-a ,Skydiver-a i Gó..o Prawdę ? Wtedy będzie można składać życzenia "IM" i "NAM" i całej reszcie co nie ? ;P

Nieważne kto wątek założył, ważne są intencje.
Z całego serca życzę Ci, wdr-rze, Wesołych Świat i chciałbym aby to był dla NAS WSZYSTKICH dobry czas.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Szykujmy Mu miejsce gdyż... "proroctwo Jego zgonu już się w świecie szerzy"
http://youtu.be/17ZDSRFhxHA
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

wdr : nie dam ci tej satysfakcji. Załóż proszę osobiście taki wątek. Czy jeszcze jakieś warunki ?

Prawdziwy czyli założony przez Jaq-a ,Skydiver-a i Gó..o Prawdę ? Wtedy będzie można składać życzenia "IM" i "NAM" i całej reszcie co nie ? ;P
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Jak tylko powstanie prawdziwy wątek z życzeniami, będę tam ze swoimi, do WAS, CIEBIE i ICH. Czy nie pominąłem kogoś
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Może uważasz że wątek powstał , aby z całego świata spływały do Jaq-a życzenia świąteczne , a on jest tylko od przyjmowania , święta krowa ?! ;D

Interesujące jak dywagacje wiejskiego listonosza : ONY.

Ale kto wam forumowiczom ma składać te życzenia ;D

NAM należy odebrać jako : nam, forumowiczom. Bo jeżeli ktoś składa życzenia to chyba nie sobie.

Obiektywnie rzecz ujmując masz rację , pragnę tylko zauważyć iż to nie my przeskoczyliśmy z życzeń na humor i nie nam zabrakło tegoż humoru , ale przyznajemy się do pociągnięcia tematu w celu scharakteryzowania osobowości nowego członka forum i tym samym obsr*nia wątku - ale kto mógł przypuszczać że druga strona tak nam się zaprezentuje.

Mam jeszcze zastrzeżenia co do "złożyć nam świąteczne życzenia" - rozumiem że miło się otrzymuje , ale "dawanie" też może być przyjemne... ;P

Poza paroma wpisami merytorycznie odnoszącymi się do tytułu wątku, całość nadaje się do usunięcia. Sympatyczny skąd inąd ( czy dobrze napisałem the raven ?) wątek zepsuliście swoją paplaniną. Czy tak trudno wam jest powstrzymać się od pierdzielenia o niczym zamiast jak nakazuje dobre wychowanie i tradycja, złożyć nam świąteczne życzenia ?

Hora Curko - swoimi postami sama o sobie wystawiasz świadectwo , brawo !! ta elokwencja wypowiedzi , język jakim się posługujesz, wnioski jakie wyciągasz, są powalające trzymam kciuki , abyś w życiu (oprócz tego wykładu profesora na którym byłaś) jeszcze zaznała jakiegoś obcowania z kulturą.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

wesołych świąt ! ;)

Trudne dni obszczymurze to chyba ty masz albo masz jakąś obsesję bo już w drugim poście coś bełkoczesz o tym. Poprzednio zbyłam milczeniem. Nabijasz posty na forum?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Wara ci od mojego zdania, mojej opinii i oceniania mnie.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Hydepark

Grajdołki (114 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

muza na dziś (784 odpowiedzi)

Wrzuć link do YouTube z muzą, która dziś Ci wyjątkowo dobrze się słuchała. A może jakaś nowa...

do góry