Widok

Węzeł karwiny

Mam pytanie do policji,czy ktoś zrobi w końcu porządek przy pętli trolejbusowej na Karwinach w kierunku Gdyni od wiczlina ??!są dwa pasy jeden na Gdynię drugi w prawo w kierunku Chwaszczyno oddzielone linia ciągła?!!!!cwaniaczki jadą do skrzyżowania a następnie w lewo się wciskają!!!!a frajerzy stoją w korku,mam dość być tym frajerem cwaniaki!!!!!
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jadąc ul. Nowowiczlińską w stronę Karwin, na skrzyżowaniu z ul. Chwaszczyńską nie ma dwóch pasów (jednego do jazdy w stronę centrum Gdyni i drugiego do jazdy w stronę Chwaszczyna), tylko jest jeden pas, z którego można pojechać zarówno w stronę centrum Gdyni, jak i w stronę Chwaszczyna. Jadąc ul. Nowowiczlińską w kierunku Karwin, do wysokości stacji benzynowej są owszem 2 pasy, ale prawy pas staje się pasem, z którego można skręcić tylko na stację benzynową lub do tych kilku budynków za nią, co w mojej ocenie jest złym rozwiązaniem i gdyby było tam normalne zwężenie do jednego pasa, to byłoby lepiej, bo obowiązywałaby wtedy jazda na suwak i ograniczyłby się problem, że ktoś kogoś zechce wpuścić, a ktoś inny nie zechce, przez co ruch mógłby stać się płynniejszy.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Zawsze będziesz tylko cieciem.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

tak mam

i co teraz?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
do góry