Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
nie polecam wątek zamknięty Bilet wykupiony, wyłożony w kokpicie samochodu. Po powrocie do samochodu...
~Darek
1

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 30 sierpnia 2019

Beznadzieja wątek zamknięty Zdecydowanie odradzam. Parkomaty niesprawne. Po wrzuceniu kwoty na 24h, ekran...
~Plażowicz
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 2 września 2019

Nie warto wątek zamknięty Spóźniłem się może parę minut moja dziewczyna zasłabła na plaży przecież jej...
~Mateusz
1

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 13 sierpnia 2019

zarąbisty kontroler 97 wątek zamknięty Bardzo fajny parking. Dużo miejsca nie ma problemu z kupnem biletu. Obsługa...
~Zuzanka
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 7 lutego 2018

Wiparking wątek zamknięty Bardzo fajny parking. Dużo miejsca nie ma problemu z kupnem biletu. Obsługa...
~Zuzanka
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 7 lutego 2018

Doskonały parking wątek zamknięty Nie mogłam kupić biletu ponieważ nie wiedziałam jak, ale przystojny kontroler...
~Danusia
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 6 lutego 2018

Beznadzieja!!! wątek zamknięty Spoznilam sie 3 minutki (bieglam wrecz na parking), a Ci juz czekali, bo...
~oburzona gdańszczanka
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 14 grudnia 2017

Masakra wątek zamknięty Nieoznakowany pracownik parkingu tylko biega i nakłada mandaty minutę po...
~Jan
1

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 16 października 2017

PUŁAPKA wątek zamknięty Parkomaty są nieprzyjazne dla klienta większość klientów nie radzi sobie z...
~Upolowany Stanisław
1

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 15 października 2017

Omijać wątek zamknięty Omijać wielkim łukiem!!
~Ogołocona z kasy!
1

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 18 września 2017

Masakra wątek zamknięty Opłaciłem parking przy ul. Lawendowej do godz. 17:00, a już o godz. 17:11...
~REAL
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 19 października 2017

Żenada wątek zamknięty wystawiony mandat gdy opłaca się bilet w parkometrze. Brak informacji ze w...
~M.l
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 6 sierpnia 2017

Nie polecam tego parkingu wątek zamknięty Proszę uważać na ten parking gdy szybko wystawiają bardzo wysoką opłatę...
~Tadeusz
1

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 1 sierpnia 2017

Stare miasto wątek zamknięty Fajny parking średnia obsługa, szkoda że nie ma płatności kartą ale tak jest...
~Bartek
2

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 13 lipca 2017

polecam wątek zamknięty duży monitorowany plac, na którym zawsze znajdzie się wolne miejsce
~Mat
5

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 5 grudnia 2016

To nie parking tylko pułpka na kierowców wątek zamknięty Omijajcie szerokim łukiem ten parking,chyba że lubicie płacić 180 zł, czekają...
~Anty Wi
2

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 27 czerwca 2017

... wątek zamknięty Przyjmuje tylko monety, stawki w soboty, niedziele i święta są rzeźnickie....
~Kierowca
1

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 16 czerwca 2017

Ninja wątek zamknięty Nie wiem skąd, nie wiem jak ale minutę po przekroczeniu czasu parkowania już...
~Monkeymoo
1

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 13 lipca 2017

kara za parkowanie wątek zamknięty 16.04.2016 niedziela- Śwęta Wielkanocne !!! Przyjechałem z Gdyni na mszę. do...
~Roman
1

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 16 kwietnia 2017

Polecam omijać wątek zamknięty Ja w czasie jednego postoju zarobiłem dwa zawiadomienia o obowiązku...
~podwójny szczęściarz
1

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 13 marca 2017

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry