Widok

Wiązanka.

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Hej Hej Foremki:) Bardzo podoba mi się wiązanka ktora jest na okładce nowego weselnika. Czy może ktoś wie jaka kwiaciarnia robiła ta wiązankę. Buziaczki Kochane:)) My jutro z moim Misiem mamy naszą 3-cią rocznicę:)) I własnie romantycznie spedzamy czas przy pysznej kolacyjce przygotowanej przez mojego ukochanego.......Boże ale on cudownie gotuje:)))
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Bez przesadyzmu :) ;) przeszukamy stronkę z galeriami którą tu wcześniej podałam. masz rację, że przy suknie ecru, beżowe kwiatki zginą, ale można dać pomarańczowo rude i te będzie widać :) to zależy jaki efekt chcemy uzyskać :)
tez mi sie podobają kwiaty w kremie.. i tez będę miała taka sukienkę.. właśnie się zastanaiwam czy kremowe kwiaty nie zginą.. kurcze, sama nie wiem co robić i nie wiem co Tobie poradzić... a co powiecie na tę wiązankę?
image
Dziewczyny a jakie kwiatki byście zalecily do ecru sukienki?
Podobają mi się jasne kalie ale tak zastanawiam się czy nie "zginął" one na tle sukienki. Podobają mi się również rude kalie, czy macie może w swoich zbiorach jakąś ładniutką wiązankę z rudych kalii?
Witch w szczehólności licze na Twoją super kreatywność!
z góry dzięki.
nie no zaraz zwariuje :) sliczne te wiązanki na tej stronce co podałaś :) mnóstwo mi sie podoba.. np ta
image
zobacz witch! z bliska to wygląda tak:
image
małe kalle, piwonie i konwalie :) śliczności :) wszystko jakby z poranną rosą :)
a mnie sie niesamowicie podoba ta wiązanka (mam nadzieje, że uda mi sie ja wstawić)
image
jest jak najbardziej :) ludziska nie wiedzą co dobre :)
piękna jest ta wiążanka z kremowych kalii.... cudo!! ja będę miała w nosie to co powiedzą ludzie.. że to nie są kwiaty na ślub.. Niech tylko spojrza na tę wiązankę.. czy ona nie jest idealna na ślub???
znalazłam coś extra ;) wiązankę w formie wachlarza - mi się niesamowicie taki pomysł podoba, tylko jeszcze do sukienki trzeba coś takiego dopasować :)
image

sorki kochana za literówkę
Tak roze mogą mięc taki kolor. Zobacz ostania firmę, i zdjecie ich wiązanki, bardzo podobna.

http://www.trojmiasto.pl/weselnik/katalog.phtml?dzial=podroze
jak narazie najbardziej podoba mi sie ta wklejona przed Delle :) ale piekna !! :)
Dellowa_wizanka_ktora_mi_sie_podoba
czy roze moga miec taki naturalny kolor?;)
a mnie sie podoba 2 i 3, lubię kiedy w wiazankach sa rózne kawiatki i chyba by mi pasowały do mojego stroju, wtedy mój luby musiałby mieć jasna kamizelka i krawatke...
byłoby pieknie... ;)))
A mi się najbardziej podoba wiązanka z kremowych kalii, którą wkleiła Della. Cudeńko .......
image
Witch - cudowna ta wiązanka, bardzo urocza :)

Ada nie Adam;) Jam kobitka:)
Dzięki Adam czyli nie będę musiała nic wycinać.Pozdrawiam
image ta by pasowała do sukni którą kiedys wklejała meggi z kolekcji cymbeline :)
image
do góry