Widok

Wiązanka.

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Hej Hej Foremki:) Bardzo podoba mi się wiązanka ktora jest na okładce nowego weselnika. Czy może ktoś wie jaka kwiaciarnia robiła ta wiązankę. Buziaczki Kochane:)) My jutro z moim Misiem mamy naszą 3-cią rocznicę:)) I własnie romantycznie spedzamy czas przy pysznej kolacyjce przygotowanej przez mojego ukochanego.......Boże ale on cudownie gotuje:)))
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
hmm..wez zdjecie..idz do kwiaciarni i podpytaj czy sa w stanie zrobic taka....ja chodzilam po kilku kwiaqciarniach i oanie mowily,ze ze zdjecia tez moga zrobic...
hej,

wiązaneke robiła kwiaciarnie przy cmentarzu Srebrzysko na Partyzantów, ta najwieksza przy wejściu

Meg
meg - chcesz wiązankę z cmentarza?!? no no ja nie wiem czy to dobrze wróży ;) może jeszcze z kalii i chryzantem ;) ;p hi hihi
pozdro - witch :))))
aj witch,
Ty to zawsze cos dopowiesz ;)))
taka samą wiązankę równiez mozesz kupis w 2 filii tejże kwiacarni na Morenie przy KFC
meg
dobra, dobra :)
ja mam na oku 3 kwiaciarnie - "mały park" w Gdańsku, Sopocką "ogrodnictwo zdrojewscy" i polecaną wielokrotnie kwiaciarnię na zaspie :)
Chodzi o tą wiązankę z pomarańczowych kalle i białych róż, tak?
Ja z tysiąc razy słyszałąm, że kalle to kwiatki cmentarne - a sama marzę o bukiecie z białych kalle i białych frezji ;)
ja bym polecała jednak zdrojewskich
z racji pracy kupuję kwiaty tonami służbowo i to jest jedyne miejsce, gdzie sie nigdy nie zawiodlam
w parku ceny sa moim zdaniem wywindowane, a ta awangarda czasem jest tak awangardowa, że zwykłym kiczem zalatuje
u zdrojewskich najlepiej zeby ukladala mlodsza szefowa
a co do kalii, to ja uwielbiam, ale chyab bym sie nie odważyła, bo jednak w Polsce to sa super pogrzebowe kwaity
A ja bym chciala kalle + tasiemeczka w kolorze kwiatkow i kicham to czy to cwiety cmentarne czy polne. Najwazniejsze, zeby sie ladnie prezentowaly. Wierze w milosc, a nie w tysiace przesadow krazacych dookola :) Pozdrawiam !
salma i tak trzymaj, a ja to dooopa jestem, bo się za dużo zastanawiam co ludzie powiedzą :) rzeczywiście - zdrojewscy - chyba ich wybiorę - czy oni dostarczają wiązankę do domku, czy trzeba ją odbierać?
Witch, pamietaj do stu diobełkow , że to Twoj ( a w zasadzie Wasz) slub, wiec opinie ciotek i wujkow z cyklu "siodma woda po kisielu" nie powinny Cie zupelnie obchodzic. A u lubego i bliskiej familijki napewno spotkasz sie ze zrozumieniem. Polecam Zdrojewskich :)
u lubego "si":) u reszty "no"... ciąge sobie powtarzam - mój ślub - mój ślub - mój ślub :p
Witch! Ja zgasilam rozmowy na temat cwietów prostym tekstem. Zapytalam mame jakie ona kwiatostany miala do slubu? Odpowiedziala , ze jakies gozdziki czy cos. No wiec ja na to, ze jej kalle kojarza sie z cmentarzem, a mi gozdziki z czasami ciezkiego PRL-u, kiczem i pochodami pierwszomajowymi ;))) I na tym sie skonczylo gadanie ! Mamulka zmiekla , bo ponad wszystko chce, zeby to byl moj dzien i to najwazniejsze :)))
he he Salma, ale ty jesteś przebiegła, no no :) ja bym na to nie wpadła, bo moja miała frezje :) muszę sobie notować na karteczkach stosowne docinki i używac ich w razie konieczności :D hihihihihihi (ze złośliwą i złowieszczą intonacją)
Poki co mam wizje swojego bukietu i musze zaczac przelewac je na papier ;))) Juz wkrotce poinformuje o efektach :P
zależy gdzie mieszkasz, w sopocie bez problemu, gdzie indziej to różnie bywa
nie miałam na myśli, że inne kwiaciarnie są złe, wszytskie znam, lubię i "uzywam". ale po prostu jednej nie zdarzyła się jaszcze absolutnie żadna wpadka, a etc i park zdążyły sobie pozbierać trochę minusów na koncie
ja raczej mieszkam "gdzie indziej" ale może coś się uda wykombinować, bo kwiatki robia naprawdę super :)
jesli chodzi o tą wiązankę, image to udało mi się dowiedzieć od koleżanki koleżanki :), że zrobiona była w kwiaciarni Złocień na Morenie.

image
bardzo prosta i bardzo ładna :)
image
a tu lawendowe kalie z różami też pięknie :)

a ta jest słodka i urocza i na pewno najpiękniej pachnie - uwielbiam zapach konwalii:
image
orginalny koszyczek:
image

do góry