Widok
Wiązanka.
Hej Hej Foremki:) Bardzo podoba mi się wiązanka ktora jest na okładce nowego weselnika. Czy może ktoś wie jaka kwiaciarnia robiła ta wiązankę. Buziaczki Kochane:)) My jutro z moim Misiem mamy naszą 3-cią rocznicę:)) I własnie romantycznie spedzamy czas przy pysznej kolacyjce przygotowanej przez mojego ukochanego.......Boże ale on cudownie gotuje:)))
ja bym polecała jednak zdrojewskich
z racji pracy kupuję kwiaty tonami służbowo i to jest jedyne miejsce, gdzie sie nigdy nie zawiodlam
w parku ceny sa moim zdaniem wywindowane, a ta awangarda czasem jest tak awangardowa, że zwykłym kiczem zalatuje
u zdrojewskich najlepiej zeby ukladala mlodsza szefowa
a co do kalii, to ja uwielbiam, ale chyab bym sie nie odważyła, bo jednak w Polsce to sa super pogrzebowe kwaity
z racji pracy kupuję kwiaty tonami służbowo i to jest jedyne miejsce, gdzie sie nigdy nie zawiodlam
w parku ceny sa moim zdaniem wywindowane, a ta awangarda czasem jest tak awangardowa, że zwykłym kiczem zalatuje
u zdrojewskich najlepiej zeby ukladala mlodsza szefowa
a co do kalii, to ja uwielbiam, ale chyab bym sie nie odważyła, bo jednak w Polsce to sa super pogrzebowe kwaity
Witch! Ja zgasilam rozmowy na temat cwietów prostym tekstem. Zapytalam mame jakie ona kwiatostany miala do slubu? Odpowiedziala , ze jakies gozdziki czy cos. No wiec ja na to, ze jej kalle kojarza sie z cmentarzem, a mi gozdziki z czasami ciezkiego PRL-u, kiczem i pochodami pierwszomajowymi ;))) I na tym sie skonczylo gadanie ! Mamulka zmiekla , bo ponad wszystko chce, zeby to byl moj dzien i to najwazniejsze :)))
to udało mi się dowiedzieć od koleżanki koleżanki :), że zrobiona była w kwiaciarni Złocień na Morenie.