Widok

Wiązanka.

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Hej Hej Foremki:) Bardzo podoba mi się wiązanka ktora jest na okładce nowego weselnika. Czy może ktoś wie jaka kwiaciarnia robiła ta wiązankę. Buziaczki Kochane:)) My jutro z moim Misiem mamy naszą 3-cią rocznicę:)) I własnie romantycznie spedzamy czas przy pysznej kolacyjce przygotowanej przez mojego ukochanego.......Boże ale on cudownie gotuje:)))
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
właśnie oglądam galerie :) szał pał ;) dostałam oczopląsu i głowowstrząsu
i na dodatek zgłooopiałam kompletnie :) polecam te strony tym, co chcą się zakręcic kwiatowo jeszcze bardziej :) :)

http://www.yourweddingcompany.com/index.php/action/createBouquetStyle/planId/2/
piekna ta ostatnia wiazanka Witch :), pasuje do kogos o wiosennym (cieplym i delikatnym) typie urody :), ja osobiscie jestem zimna ;)
Po obejrzeniu paru wiazanek stwierdzam, ze bardzo mi sie podobaja bukiety z roznymi kwiatkami ale w jednej tonacji :)
image
Są Kalle miniaturowe, byłam ostatnio w własnie w złocieniu,ogladać katalogi i wlasnie zamawiam z bordowych kalli, a dla mojego lubego bedzie butonierka z miniaturowej pojedynczej kali. Wiec nie bedzie problemu:)
Dziewczyny mi też strasznie podobają się kalle, najlepiej takie jaki wkleiła Della zdjęcie nr 1 i mam w nosie czy cmentarne czy nie, ale nie wiem jak przyozdobić mego lubego, kalle w wersji mini-jakoś je przyciąć hihihi czy coś innego, macie jakiś pomysł?

image
meg :) tylko weź tu kwiaty dobierz :) tyle ich jest że oszaleć można :)
ciekawy pomysł "białe róże + storczyk tajlandzki" :)
chciałabym mieć kwiatki lekkie i zwiewne, ale nie takie grzeczne i ułozone, tylko takie drapieżne :) hi hi hi :) rosiczki i lwie paszcze :)
witch,

ja też mam duze pole do popisu jeśli chodzi o wybór wiązanki.
a wybór bedzie zależał od tego jaką mój narzeczony bedzie miał akmizelke i krawatkę, aby wszystko ładnie zgrać, gdyz nie musimy dopasowac jego stroju do mojej sukienki. Jest ona jak wiesz cała z falbanek i nie musi się wpasowywać ze swoim strojem w moją sukinusie :o))))

buzi
meg
a żebym to ja wiedziała ..... tyle tych bukiecików jest i wszystkie ładne :)
hhhhmmm dzięki Witch...mi się wydaje, że do Twojej sukni to masz oszałamiająco duży wybór bukiecików, dlatego wybór głównie pewnie bedzie zależał od Ciebie. Jesteś wysoka więc nie musisz sie martwić, że bukiet Cię poszerzy. Ja nie jestem akurat pewna, co do tego, żeby wybrać śniżno biały bukiet, jedynie z dodatkami zieleni, martwiłabym się, że mogłoby być za...mdło i mógłby się zlać z suknią. A jakie Tobie nakbardziej wiązanki sie podobają?

całkowicie śnieżno biała :) wszyscy mi mówią o całkowicie śnieżno białym bukiecie z zielonymi wstawkami .... :) a Ty masz Della fajne pomysły :)
a masz okreslone preferencje kolorystyczne :> bo suknia jest całkowicie śnieżno biała, prawda?

Wiesz, nie chcę wklejać fotki :) to już wybrana, ale poprosze oto link
:)
a to Twoja wybrana, czy na razie tylko wymarzona?

Witch a jak ona wygląda - wklej mi fotkę :)

a co do sukienki demetrios model 4191 ?
a ta jest słodka i urocza i na pewno najpiękniej pachnie - uwielbiam zapach konwalii:
image
orginalny koszyczek:
image

image
bardzo prosta i bardzo ładna :)
image
a tu lawendowe kalie z różami też pięknie :)

jesli chodzi o tą wiązankę, image to udało mi się dowiedzieć od koleżanki koleżanki :), że zrobiona była w kwiaciarni Złocień na Morenie.

ja raczej mieszkam "gdzie indziej" ale może coś się uda wykombinować, bo kwiatki robia naprawdę super :)
zależy gdzie mieszkasz, w sopocie bez problemu, gdzie indziej to różnie bywa
nie miałam na myśli, że inne kwiaciarnie są złe, wszytskie znam, lubię i "uzywam". ale po prostu jednej nie zdarzyła się jaszcze absolutnie żadna wpadka, a etc i park zdążyły sobie pozbierać trochę minusów na koncie
do góry