Widok

Wichrowe wzgórza - Chmielno

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
czy ktoś z was wyprawiał wesele w "Wichrowych wzgórzach"w Chmielnie?
co sądzicie o tym miejscu?bardzo proszę o opinie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Mialam wesele w 2018 miejsce bajeczne ale idealnie nie bylo. Placilismy za kelnerow a wodka stala na stolach ciepla, nastapily wielkie zmany w terenie anikt nam nie raczyl o tym powiedziec! Jak zamawialismy wesele bylo duzo trawy i wtgladalo to zupelnie inaczej niz jak dostawili kolejna sale bo sie polasili na pieniadze a miejsce stracilo urok troche.
Bylo kilka niedociagniec a zamiast powiedziec hej ok dajcie nam 1000 mniej znizka za wpadki. (przeciez i tak zostawilismy u nich okolo 25tys ) to powiedzieli och no tak przepraszamy.
Polecam jesli chcecie zrobic wrazenie na ludzich bo jedzenie i widok piekny. Ale jesli sie denerwujecie nieszczeroscia i niedociagnieciami to nie wiem czy warte to zachodu bo przepraszam nie naprawilo niczego a widac ze teraz zalezy im tylko na pieniadzach a nie na miejscu ktore mieli
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Mialam wesele w miniony weekend w Oazie Zdrowia. Wszystko wyszlo bardzo fajnie, jedzenie pyszne w bardzo duzej ilosci, moja mama uparla sie i powiekszylismy menu o jedna porcje ale okazalo sie tak jak mowila Pani Beata ze nie ma takiej potrzeby. Tort naked cake wyszedl cudowny i wizualnie i smakowo choc byl podany kolo 22 goscie chodzili po dokladke. Dziewczyny nie macie sie czym przejmowac wszystko bedzie dobrze :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Dziewczyny i jak wrażenia po weselu ? ;)
Dajcie znać bo też mam w tym roku tam wesele i mam różne obawy
Dziewczyny ja mam w czerwcu dajcie znać jak będziecie już po :)
Cześć!

ja też mam w kwietniu 2016 :)

byliśmy w 2013 z narzeczonym na weselu w tej sali i wszystko było super: jedzenie, obsługa, wystrój...
Wypytałam kuzyna czy jako para młoda byli zadowoleni - nie miał do niczego zarzutów.

My planowaliśmy wesele w innej sali, ale okazała się zajęta, więc postanowiliśmy sprawdzić ofertę w Wichrowym Wzgórzu.
Po spotkaniu z panią Marią nie mamy wątpliwości - wierzę, że to będzie wyjątkowy dzień!

Monika może podasz mi swojego maila? po weselu chętnie wypytam Cię o szczegóły. Ja mam w ostatnią sobotę kwietnia, więc zakładam, że masz wcześniej :)
Mam wesele w kwietniu 2016 w salo Oaza Zdrowia czy ktoś może mi powiedzieć co i jak..? :)
Jestem ciekawa jak było na tej sali i jak z obsługą. Jedzenie wiem że jest pyszne bo już próbowaliśmy ale jak się czuli goście no i wy młodzi.

Czekam na relacje :)
Managerka Beata jest znużona gdy przychodzisz jako potencjalny klient na wesele, traktuje wszystkich na zasadzie - jeśli ty nie wezmiesz tego miejsca to wezmie je ktos inny - to jest tragiczne!!! Dzisiaj kazdy stara sie jak najbardziej dbac o klienta a oni mają w nosie ! owszem, sala jest piekna, otoczenie, cudne, ale ja czulam sie tam jak ktos zbedny, czulam ze musze szybko konczyc rozmowe bo ona sie gdzies spieszy :/ zazdroszcze tym, dla ktorych managaerka byla mila ;/ miała nos zadarty i byla strasznie wazna, niezwykle irytująca osoba... wesele wyszlo dobrze, ale tyle stresu co sie najadłam przez managerke to nikomu nie zycze tym bardziej , zze ma top byc jednak jeden z piekniejszych dni w zyciu kobiety... Radze wlascicielom przypilnowac pani menagerki bo ludziom sie odechciewa wszystkiego jak widzi je srogą minę i grymas na twarzy mowiacy "jak ci sie nie podoba to spadaj, znajdą sie zaraz inny na twoje miejsce" :/
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Miałem przyjemność robić zdjęcia.
W trakcie wesela pomiędzy gości wmiesza się obsługa w tradycyjnych strojach i rozpoczyna się spektakl kaszubski. Pan Kostuch częstuje wszystkich tabaką i prezentuje kawałek folkloru.
Naprawdę świetne!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Grubi - nic się nie odzywasz, jak wesele? Jakie wrażenia?
JAK TYLKO BEDA FOTECZKI OD FOTOGRAFA TO NIE MA PROBLEMU, ZARAZ PODESLE. BO TE CO MAM ZEBRANE OD GOSCI SA NIESTETY SLABEJ JAKOSCI :(
w sobote ogladalam Wichrowe i jestem zachwycona:) Gratuluje zamążpójścia jak i dobrego wyboru sali;)
a przy okazji moge tez poprosic o zdjecia:) gucci16@o2.pl
pozdrawiam cieplutko:)
Ja chyba pytań już nie mam :D Tylko coraz bardziej upewniam się, że wesele na Wichrowym to super pomysł!
Mam prośbę - jak będziesz miała zdjęcia to ja poproszę ;) Mój mail n.tkaczyk@wp.pl
Ahhh już nie mogę się doczekać swojego wesela!!!!

Gratulacje i dużo szczęścia Wam życzę!
Witajcie!!

Ja już jestem po całym stresiku :)
Jak najbardziej polecam Wichrowe Wzgórza w Chmielnie.
Pod każdym względem PROFESJONALIŚCI!! Ja sama pracuje "w branży" i na pewno zauważałam więcej.... Wesele mieliśmy w lipcu, także pogoda kooooszmar - 35 stopni, ale daliśmy radę. Ślub również w Chmielnie i powiem szczerze że jest bardzo dobre rozwiązanie, co prawda ksiądz nie jest zbytnio milutki ale dało radę się z nim dogadać.
Nie wyobrażam sobie ślubu w Gdańsku i ciągania tych gości, w tych korkach.... My rozwiązaliśmy to w ten sposób, że goście mogli zajmować pokoje od 14, ślub był na 16.30 więc każdy miał czas się odświeżyć, przygotować i stawić na czas pod kościołem.... a tak to tylko stres że nie dojadą wszyscy na czas.
Ale wracając do tematu Wichrowego - jeszcze raz polecam.
Jedzonko pyszne, obsługa świetna!! Reagowali na każde życzenia gości - kawa parzona, kawa rozpuszczalna, ciepły rosołek o 1 w nocy.... bez żadnego problemu. A INDYK - powinien być założony osobny wątek - MISTRZOSTWO ŚWIATA!! Akurat mam w rodzinie kilku kucharzy, więc wiem o czym mówię - ale tak na serio dziewczyny to ja nie byłam w stanie prawie nic zjeść (spróbowałam rosołku i indyczka a resztę potraw próbowałam na poprawinach - taki miałam żołądek ściśnięty). Jeżeli chodzi o dekorację to ja miałam wszystko w bieli - i wyszło bardzo elegancko. Dodatkowo zamawiałam pokrowce - firma DEKORI - POLECAM. sami przyjechali założyli, w niedziele wieczorem zabrali i zero problemu. Kwiaty też białe, bez żadnych kolorów - ta sala i tak ma bogatą kolorystykę. Na fotki czekam, ale jak byście chciały rady, pomocy to piszcie :) nasi goście porozjeżdżali się dopiero w poniedziałek - TAK IM SIĘ PODOBAŁO :)
ogolnie nigdy tam nie bylam, ale firma w ktorej pracuje organizowala tam kiedys bal firmowy i wszyscy bardzo milo wzpominaja impreze, zwlaszcza jedzenie, obsluge i wlascicieli:) Kolega mial tam takze swoje wesele i bardzo sobie chwalil :)
Pewnie....już nie mogę się doczekać....
Grubi - już niedługo Wasz wielki dzień!! Nie zapomnij o relacji :)
ja byłam tam w kwietniu i mówili,ze wszystko bedzie w ciagu miesiaca uporzadkowane. :-) Super,ze wszystko wam sie udało. Gratulacje i pozdrowienia
hej

ja już jestem po. Wesele wyszło super. Jest tylko jedno "ale". Nie wiem, kiedy osastnio tam byłyście,ale ogród nie wygląda juz tak jak kiedyś.Teren jest rozkopany przez koparki. Ale do waszego wesela pewnie już będzie naprawione. Ja byłam wściekła, ale poprawiny i tak się udałyu, bo była piękna pgoda i goście wylegiwali się na słoneczku, a nad jezioro powędrowali dookoła,żeby ominąć błoto
przyłączam się do życzeń i już nie mogę doczekać się Twojej relacji!
kunegunda81 - powodzenia!! Oby wszystko wyszło tak jak sobie zaplanowaliście ;)
Z niecierpliwością czekam na relację. :)
do góry