Widok

Wieczór panieński :))

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Drogie Koleżanki ! Zastanawiałyście się nad swoim wieczorem panieńskim? W jakim czasie go zorganizować i jaki miałby być jego przebieg? Chętnie poczytam Wasze opinie. Pozdrawiam :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
hihihihihi salma , slusznie nalezy nam sie :):) jak juz cos ustalimy tak na serio ,) to chetnie zobaczymy na tej imprezce rowniez was :):) salmo szykuj sie wiec na maj hahahahaha pozdrawiam

O Wy wstretne!! A dlaczego nie zaprosicie kolezanek z lipca i sierpnia?? Takie spiskowania jest niedopuszczalne!! :))

wiesz co juz bym chciala zeby byl juz maj , nie mowiac juz nic o czerwcu !!!!!!!!!!!!!!!!!! albo lepiej jeszcze nie ..... bo jeszcze nic nie gotowe ;);)

ok, może być środek maja albo koniec maja :) tylko żebyśmy zdążyły odzyskać siły przed ślubem jehehehehehehe :) :) :) :)

ihihihihihi a ja myslalam ze moze jakos tydzien lub dwa przed slubem , ale moze sie tak nie robi ??? Watek jak najbardziej jest ok!!!!!! :)

sabra, jestem jak najbardziej za :) za piątką w sopocie też, chociaż nigdy tam nie byłam :) :) :) na począteczku maja jakoś, nie? :)

może nowy wątek pt: fajny klub na wieczorek panieński :)

Witch trzeba to przemyslec:):) czesc wieczoru kazdy sobie organizujemy wedlug wlasnych pomyslow a czesc taneczna spedzimy razem , moglybysmy sie wspolnie powyglupiac ;);)

Ja proponuje klub Piatke w sopocie , fajny klimat na babska imprezke , mozna zajac fajne stoliki . ach rozpedzilam sie ;;)

Sabra - ja jestem na TAK :)

Wieczor panienski u mnie bedzie taki :
1. wybierzemy sie na imprezke ,zarezerwujemy stolik , bedziemy drinkowac (!!!:)) i tanczyc do rana ..... ( bylam na takiej imprezce i bylo super , obdarowalysmy moja kumpele smiesznymi prezencikami i bylo bardzo wesolo )

2. ...... impreza domowo -klubowa ,(ale to juz w mniejszym gronie) najpierw jakies pyszne jedzonko , winko i ....a jak sie wprowadzimy w nastroj to udamy sie na nocna wedrowke po trojmiejskich klubach

3. mam nadzieje ze cos mi jeszcze przyjdzie do glowy ;););)

hej a moze spotkamy sie gdzies w jakiejs knajpce ( wszystkie z 04.06) i huicznie w wiekszym gronie dokonczymy imprezke .....

a jednak chyba tak :)

chyba nie, a co do mnie pisałaś?

Witch! Pytanko na duuuzym marginesie- otrzymałaś mój message na GG ??:>

Tak tak, przyjaciółki niewątpliwie powinny siedziec na D... w mieście i nigdzie nie wyjeżdżać :) na wszelki wypadek zaszantażuję je serią filmów z Clooeneyem, albo z Bradem, albo z Keeanu ;)

A ja bede robila wieczor panienski jakis miesiac wczesniej, zeby potam ochlonąc po goraczce sobotniej nocy, zredukowac worki pod oczami do minimum i wyzbyc sie szumienia w glowie ..... No i coby moje psiapsiółki na wakacjony mi nie pouciekały ;))

a ja może zrobię wieczór panieński :) myślę że to by był bardzo dobry pomysł - wziąć wszystkie moje pisapsiólki do Spa na maseczkę z błota, albo na masaż :)

A ja nie bede miec wieczoru panienskiego. :-))

image

A jeszcze trzeba chodzić do pracy :(((

Ale damy rade bo jak nie my to kto????

:))

Aguszka :)
staram się to wszystko jakoś pogodzić :) a tak naprawdę nie mogę się porządnie skupić ani na jednym, ani na drugim :)
Ale powiem Wam że nie zazdroszcze Wam bo gdybym miała się teraz bronić to bym pewnie się nie obroniła bo planowanie ślubiku bez reszty mnie pochłania..... całe szczęście, że mam już to za sobą.
A może właśnie jest odwrotnie naładowane tą pozytywną energią obronicie się bez problemu!!! Na pewno dacie radę.
Oj też bym chciała połączyć panieński z oblewaniem dyplomu! Bardzo!!!
Ale najpierw czeka mnie jeszcze napisanie tej pracy, a cieżko mi to idzie, oj ciężko :((

Aguszka :)
do góry