Widok

Wieczór panieński :))

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Drogie Koleżanki ! Zastanawiałyście się nad swoim wieczorem panieńskim? W jakim czasie go zorganizować i jaki miałby być jego przebieg? Chętnie poczytam Wasze opinie. Pozdrawiam :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
staram się to wszystko jakoś pogodzić :) a tak naprawdę nie mogę się porządnie skupić ani na jednym, ani na drugim :)
A jeszcze trzeba chodzić do pracy :(((

Ale damy rade bo jak nie my to kto????

:))

Aguszka :)
A ja nie bede miec wieczoru panienskiego. :-))

image

a ja może zrobię wieczór panieński :) myślę że to by był bardzo dobry pomysł - wziąć wszystkie moje pisapsiólki do Spa na maseczkę z błota, albo na masaż :)

A ja bede robila wieczor panienski jakis miesiac wczesniej, zeby potam ochlonąc po goraczce sobotniej nocy, zredukowac worki pod oczami do minimum i wyzbyc sie szumienia w glowie ..... No i coby moje psiapsiółki na wakacjony mi nie pouciekały ;))

Tak tak, przyjaciółki niewątpliwie powinny siedziec na D... w mieście i nigdzie nie wyjeżdżać :) na wszelki wypadek zaszantażuję je serią filmów z Clooeneyem, albo z Bradem, albo z Keeanu ;)

Witch! Pytanko na duuuzym marginesie- otrzymałaś mój message na GG ??:>

chyba nie, a co do mnie pisałaś?

a jednak chyba tak :)

Wieczor panienski u mnie bedzie taki :
1. wybierzemy sie na imprezke ,zarezerwujemy stolik , bedziemy drinkowac (!!!:)) i tanczyc do rana ..... ( bylam na takiej imprezce i bylo super , obdarowalysmy moja kumpele smiesznymi prezencikami i bylo bardzo wesolo )

2. ...... impreza domowo -klubowa ,(ale to juz w mniejszym gronie) najpierw jakies pyszne jedzonko , winko i ....a jak sie wprowadzimy w nastroj to udamy sie na nocna wedrowke po trojmiejskich klubach

3. mam nadzieje ze cos mi jeszcze przyjdzie do glowy ;););)

hej a moze spotkamy sie gdzies w jakiejs knajpce ( wszystkie z 04.06) i huicznie w wiekszym gronie dokonczymy imprezke .....

Sabra - ja jestem na TAK :)

Witch trzeba to przemyslec:):) czesc wieczoru kazdy sobie organizujemy wedlug wlasnych pomyslow a czesc taneczna spedzimy razem , moglybysmy sie wspolnie powyglupiac ;);)

Ja proponuje klub Piatke w sopocie , fajny klimat na babska imprezke , mozna zajac fajne stoliki . ach rozpedzilam sie ;;)

sabra, jestem jak najbardziej za :) za piątką w sopocie też, chociaż nigdy tam nie byłam :) :) :) na począteczku maja jakoś, nie? :)

może nowy wątek pt: fajny klub na wieczorek panieński :)

ihihihihihi a ja myslalam ze moze jakos tydzien lub dwa przed slubem , ale moze sie tak nie robi ??? Watek jak najbardziej jest ok!!!!!! :)

ok, może być środek maja albo koniec maja :) tylko żebyśmy zdążyły odzyskać siły przed ślubem jehehehehehehe :) :) :) :)

wiesz co juz bym chciala zeby byl juz maj , nie mowiac juz nic o czerwcu !!!!!!!!!!!!!!!!!! albo lepiej jeszcze nie ..... bo jeszcze nic nie gotowe ;);)

O Wy wstretne!! A dlaczego nie zaprosicie kolezanek z lipca i sierpnia?? Takie spiskowania jest niedopuszczalne!! :))

hihihihihi salma , slusznie nalezy nam sie :):) jak juz cos ustalimy tak na serio ,) to chetnie zobaczymy na tej imprezce rowniez was :):) salmo szykuj sie wiec na maj hahahahaha pozdrawiam

do góry