Widok

Wieje nudą :-(

Cóż to się stało,że nic się nie dzieje :-( Cisza jak makiem zasiał, nikt nic nowego nie pisze, nikt z nikim się nie kłóci, o co kaman ???
Forumy- obudźta się !!!!!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3
Vi się nie obraża :) a jeśli już to w skali jak każda niewiasta.
Wystarczy ją zachęcić sympatycznym uśmiechem, miłym gestem i dobrym słowem. Prawda Vi? :))
"Niektóre rzeczy są dokładnie tym, czym są, i niczym innym."

Charles Bukowski.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nie taka nuda w takim razie, teraz masz po czym wypoczywać. Forum zwolniło bo lato słońce, po co to siedzieć przed "szkłem"?
Na chwilę kilka min przed internet, przegląd "elektronicznej gazety" i wyjazd gdzieś bliżej lub dalej...
> cóż ja biedny Czesław mogę..

Możesz nacisnąć "górę" żeby nam wypłacili zaległą wierszówkę ;D

A poważnie:
Do znudzenia, co jakiś czas, ktoś wyskakuje z zarzutem, że na Forum piszą ciągle te same osoby, tworząc "kółko wzajemnej adoracji" i nie dając szansy zaistnieć "nowym".
Kiedy nagle "starzy" Forumowicze z różnych względów zaprzestali pisania lub znacząco ograniczyli aktywność, zapadła cisza.

To gdzie Ci wszyscy chętni i nowi są? No.. pytam się? :D
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
No z ust znaczy z pod palców mi to Sadyś wyjąłeś:D
Ps. z pod czy spod...normalnie sgópiałam;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Mało mają, nie wypłacą.. 8-P

Może być tak, że to pogoda przyczyniła się do bezruchu na forum, ale wówczas zauważalne byłoby to także w innych serwisach. A tak nie jest.

"Kółko wzajemnej adoracji" to jest miejska legenda. Nie ma czegoś takiego, są stali użytkownicy i dwie kategorie nowych - Ci którzy wpasowują się w "klimat" forumowy i Ci którzy nie mogą "się przebić". Ci drudzy właśnie się zniechęcają i prawią o "GTW", "KWA", itd. A Cie pierwsi, no cóż.. siłą rzeczy stają się stałymi użytkownikami (stają się stałymi - wiem, masło maślane).
"Spod"

A pisanie na Forum o tym, co Ci wyjąłem z ust, jest chyba przekroczeniem pewnej granicy prywatności :>
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Podsumowując: za dużo marudzenia i nikomu się nie chce - Cross to trafnie ujął :/
Sadyś...sie poprawiłam na z pod/spod palców,co nie?;p
napisałbym coś, do kogoś, o czymś ale gdzie? jak wątki pozamykane albo szerokim łukiem omijane?
jakąś piosneczkę bym wstawił co za mną od kilku dni chodzi ale czy ktoś posłucha? oceni? zieew, faktycznie coś nudno się tu zrobiło
Nic nie stoi na przeszkodzie, żebyś założył swój wątek :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nic nie stoi...

Ty Mikronezja, a może się pokłócimy co?
Dawno się z nikim nie kłóciłem?
Spoko, ale za chwilę wychodzę, zarzucaj szybko temat do kłótni ;)
Łe tam.
Taka szybka kłótnia jest do bani. Z Tobą to się nawet pokłócić nie można.
hyhy
Można, można - za słabo się starasz :P
Vi się nie obraziła, jeno miała dosyć czytania komentarzy na swój temat pisanych przez osoby jej zupełnie obce. Można to nazwać urlopem, ewentualnie małym foszkiem ;)

Dixi.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6
Tomek...jak dla kogo muza?..a dla Ilonki i dla mnie:)..tutaj wrzucaj będziemy nudę rozganiać otojka fajna babka nie będzie wetować;)
A Fochowa już niech nie fochuje;):D
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
założyłem nowy wątek, bo kiedyś usłyszałem kawałek, dwa dni szukałem w necie aż znalazłem, co za mną łaziło nawet do wanny się pchało
Mikronezjo uważaaaaaj, bo skończy się na tym, że będziesz walczyła jak lew, a zginiesz jak mucha. :)
:P :P :P Ale się boję...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
:) to dobrze, żeś odważna, ino zgadnij dlaczego w piwnicy mam podwójne metalowe drzwi, zakratowane okna, nocą pali się tam blade światło, do nozdrzy dochodzi zapach gotowanego mięsa, a wszystkie szczury zaobrączkowałem.

Inne tematy z forum Hydepark

Hotel w Raciborzu (5 odpowiedzi)

Cześć wszystkim, zwracam się do Was z prośbą o pomoc i doświadczenia, bo planuję krótki wyjazd...

Własna firma? (54 odpowiedzi)

Czy ktoś z Was prowadzi własna firmę i pracuje jako Wirtualna asystentka? Z tego co słyszałam to...

Trójmiasto do bani (386 odpowiedzi)

Mieszkałem w Warszawie, Mieszkałem w Krakowie, teraz przyszedł czas na trójmiasto i tylko...

do góry