Widok
Wielowodzie :( Czy któraś z Was miała?
Mam za duzo wod plodowych, mocne bole brzucha i zle wyniki moczu. Chodze do invikty do Gniadka - zlecil konsultacje u preisa i echo serduszka Maluszka tez u preisa - ide w sr. Martwie sie i zastanawiam czy to moze byc od tych zlych wynikow moczu? Oby tylko Synek byl zdrowy! Czy ktoras z Was miala podobna sytuacje i jak to sie skonczylo?
Hej!
Ja miałam wielowodzie, najpierw ilosc wód była na górnej granicy, a potem ją przekroczyla, lezalam miesiac na patologii, ale to ze wzgledu na skórcze wcześniejsze, a miesiąc przed porodem mnie wypuszczono. Wielowodziem jakos sie nikt bardzo w szpitalu nie przejmowal. Urodziłam o czasie, silami naturu zdrową córke!!
Ja miałam wielowodzie, najpierw ilosc wód była na górnej granicy, a potem ją przekroczyla, lezalam miesiac na patologii, ale to ze wzgledu na skórcze wcześniejsze, a miesiąc przed porodem mnie wypuszczono. Wielowodziem jakos sie nikt bardzo w szpitalu nie przejmowal. Urodziłam o czasie, silami naturu zdrową córke!!
Ja w pierwszej ciąży miałam w pewnym momencie AFI nieco ponad normę. Po miesiącu było już w normie, więc spokojnie, może się unormuje :-).
Też zrobiłam w invikcie wtedy bardzo szczegółowe badanie usg i było wszystko ok.
Też zrobiłam w invikcie wtedy bardzo szczegółowe badanie usg i było wszystko ok.
Fotografia:
[url]www.justyna-jazgarska.pl[/url]
I cała reszta:
[url]www.justyna-art.pl[/url]
[url]www.justyna-jazgarska.pl[/url]
I cała reszta:
[url]www.justyna-art.pl[/url]