Widok

Wiesława Sadowska-Socha dentysta opinie

Poszukuje aktualnych opinii o dentystce Wiesławie Sadowskiej-Socha z ul.Klonowej we Wrzeszczu.Mam bardzo wrażliwe zęby i każde nawet najmniejsze borowanie to problem, nie wiem czy mam uczulenie na te supernowoczesne wypełnienia, które teraz są, ale żaden lekarz do tej pory nie może sobie ze mną poradzić. Wszystkie plombowane zęby nawet malutkie plomby to ból, najpierw przed włożeniem plomby muszę nosić z 2 tygodnie lekarstwo w zębie ale i tak ząb jest b.wrażliwy i dokucza. Także poszukuję lekarza od skomplikowanych przypadków. Ktoś aktualnie chodzi do Pani doktor i poleca?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja chodzę do dr Mackowskiej w prodencie i jest super. Nic nie boli. Wiem co się dzieje w mojej paszczy. Dr jest bardzo delikatna. Polecam.
Jestem pacjentką dr Wiesławy i nigdy nie zdarzyło mi się w tym gabinecie aby ząb po zrobieniu bolał. Raz tylko miałam taką sytuacją przy bardzo głębokiej próchnicy, że dr Wiesława sama powiedziała że ten ząb może być wrażliwy ale na szczescie mnie to omineło :) z czystym sumieniem polecam ten gabinet! Przede wszystkim jest tam bardzo czysto i sterylnie i oferują komputerowe znieczulenie w cenie zabiegu gdzie w innych gabinetach kiedys trzeba bylo placic dodatkowo!

Inne tematy z forum Zdrowie

Łóżkowe problemy u młodego mężczyzny (14 odpowiedzi)

Mam 19 lat, od jakiegoś czasu mam wraz z partnerką łóżkowe problemy. Mamy za sobą seks oralny...

Impotencja (25 odpowiedzi)

Witam. Mam 35 lat. Od jakiegoś czasu mam duże problemy . Od 2 miesięcy nie jesteśmy tego w stanie...

Mój facet szybko dochodzi (3 odpowiedzi)

Nie wiem czy powinnam się z tego śmiać czy nie, ale u mnie problem jest taki, że mój facet szybko...

do góry