Widok

BRAWO - KOLEJNA INWESTYCJA

ODPOWIEDNIE MIEJSCE DLA TAKIEGO PROJEKTU.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

w ostatnich anonsach

CH Manhattan oferuje pawilony w centum Sukces i Sukces Bis na wynajem po atrakcyjnych cenach.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Super pomysl!

Wrzeszcz ma wreszcie szanse wreszcie wygladac jak nowoczesna metropolia! Sam chetnie kupie tam mieszkanie. Rewelacyjna lokalizacja. Brawo za myslenie. Odwazne realizacje wskazuja na poczatki tworczej architektury w Polsce.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

inwestycja zacznie się najwcześniej za rok
więc jeszcze chcą zarobić na istniejącej zabudowie

Do czasu uzyskania warunków zabudowy - tak naprawdę nie wiadomo co będzie można tam zbudować - stąd zapewne ten anons
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dobry plan- budować !

www.malgips.pl
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

jeno ja wiocha 4 life budujcie duze budynki by potem mogly wam na glowe spadac

futurystyczny pomysł

super pomysł....ciekawe tylko czy dostaną pozwolenie przecież tam wkoło jest tylko niska zabudowa

Super, super - zgoda. Z jednym malenkim "ale" - zaintrygowaly mnie slowa - "Mieszkania mają mieć po ok. 50 m kw., więc będą dostępne nie tylko dla bogaczy.". Tak sobie szybko przeliczylem i wyszlo mi, ze mieszkanko kosztowac powinno w granicach 400 000 - czyli faktycznie na wyciagniecie reki przecietnego zjadacza chleba.

ICE

Ten szpetny wiezowiec co siedzi na znanym banku dostal jakos pozwolenie na wyniesienie ponad pozostala zabudowe.
Tak na oko to wydaje sie ze rownierz ma z 16 pieter.

F.

już się pojawiają marudy o lewicowych zacięciach.

najlepiej jakby tam zbudować bary mleczne, ziemianki po 2 zł za mkw. co??

A czy ja pisze, ze mi sie pomysl nie podoba? Wskaz mi laskawie paluszkiem, jesli cos takiego zauwazasz.

A co do moich politycznych przekonan, tos sie chlopie zagalopowal i zbyt pochopnie wyciagasz niewlasciwe wnioski:P

Wieżowce Manhattanu we Wrzeszczu

Opinie do artykułu: Wieżowce Manhattanu we Wrzeszczu.

Dwa najstarsze centra handlowe we Wrzeszczu - Sukces i Sukces Bis - znikną z powierzchni ziemi, a w ich miejsce być może pojawią się trzy szesnastokondygnacyjne wieżowce z 250 mieszkaniami. Inwestycja ma być warta 100 mln zł.

Od czasu, gdy powstawały centra Sukces i Sukces Bis, polski handel zmienił się całkowicie. Nowoczesne kiedyś obiekty przestały być atrakcyjne dla kupujących. Ich właściciel - spółka Gdańskie Centrum Handlowe Manhattan - znalazła nowe zastosowanie dla ...

wszystko dobrze tylko..

jest jedno ale - w tej okolicy brakuje dramatycznie miejsc parkingowych - garaż w CH manhattan nie rozwiązuje problemu. W godzinach wieczornego szczytu gdy ludzie wracają z pracy zatrzymując się na zakupy w takich miejscach jak centrum wrzeszcza samochody są zaparkowane wszędzie. Dodatkowo powstają tam zatory na drogach - szczególnie na Jaśkowej i w okolicach skrzyżowania Grunw./Jaśkowa. Ciekawy jestem czy pojawienie się tam 250 mieszkań dodatkowo i dodatkowych sklepów nie spowoduje zupełnego zakorkowania tego fragmentu miasta.

Przeciez pisza o 400 miejscach parkingowych pod ziemia. Dla potrzeb tych wiezowcow powinno wystarczyć.

50 m2 to dwa pokoiki z kuchnią, a cena będzie pewnie jak za apartament.

"– Zależy nam na naprawdę eleganckich markach, dla których centra handlowe to zbyt pospolite miejsca – tłumaczy Wojciech Majchrzakowski i przywołuje takie nazwy jak Dior i Kenzo."

hehehe i kto ci tam palancie bedzie kupowal ? dzieciaki z 45 ?

kllawieerraa

idź spać bo bredzisz

elegancja francja

jak dla mnie bomba pomysl, jestem pewien ze mieszkania w takiej miejscowie sprzedadza sie jak cieple buleczki, tylko czy nie sparalizuje to znowu ruchu drogowego na rok czy dwa? jak juz zaczna budowac wiezowce to moze i tunel pod grunwaldzka by poprowadzic? i poprowadzic metro zamiast skm-ki do gdanska glownego!

hehe jeszcze pare takich inwestycji a terrorysci sie zaczna wrzeszczem interesowac :D
do góry