Widok

Wilanowska 2 GTBS

Szukam sąsiadów planowany odbiór wrzsień październik 2011 podobno
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witam,
będę mieszkała właśnie w tym bloku.
Słyszałam, że mają obsunięcie, szkoda, że dopiero październik....
Bardzo mi miło nam pani powiedziała że koniec września juz może być ale sie ubezpieczją a w której klatce bo my w pierwszej
Jestem ciekawa czy jest sposób na oglądnięcie mieszkań
Klatka 5-ta, no ale już kogoś można poznać.
a jeśli można to jaki metraż? Bo my 50m z groszem...
co do obejrzenia - to chyba nie koniecznie. Wszystko zależy od tego na kogo się trafi, bo klatki w ciągu dnia są otwarte, ale z budowy mogę przecież pogonić....
my mamy 48,8 ale mówiono nam że jakieś pół metra do metra sie zmniejszą po otynkowaniu.powoli już cos kupujemy a wy macie jakies pociechy bo my mamy 9 latka
my mamy 2 pociechy (dwóch chłopców)- 5 lat i drugie skończyło rok w maju.
Witam ciekawa jestem czy już coś wiadomo o naszym bloku bo zarząd sie już przenosi 25 sierpnia do budynku wilanowska 2a jest tam już światło więc może i my niedługo będziemy sie przenosić
Słyszałam, że odbiór mieszkań przy ul. Wilanowskiej 2, przewidziany jest na 26 września. A swoją drogą... szkoda, że na stronach GTBS nie ma nic na ten temat, tylko wszystko jest, że ktoś usłyszy, dopowie, podpyta... .Powinny być te informacje dostępne dla zainteresowanych na stronie (chyba po to ona jest?)
J też szukałam na ich stronie i nic nie ma tylko tyle znalazłam że w tych pawilonach na dole ma być oddział obsługi mieszkańców.Ciekawa jestem czy to tak szybko wypali bo juz nie moge sie doczekać.
WITAM
Ja również dostałam mieszkanie na Wilanowskiej 2
Mam pytanko. Czy wiecie coś o czynszach, jakie koszty i wogóle.
czynsz prosto obliczyć: metry mieszkania * 11,40zł = .... , do tego dochodzi woda, wywóz nieczystości (w zależności od ilości zameldowanych osób). Jak można to pod jakim nr będziesz mieszkać?
a dla zainteresowanych to już są podpisywane umowy najmu na ul. Wilanowska 2
Witam ja jade w piatek podpisać a klucze podobno uroczyste rozdanie w poniedzialek tylko jeszcze prądu nie ma w mieszkaniach i trzeba szybko jechać podpisac umowe z energą
a ile czekalas na to mieszkanie. W którym roku złozyłas wniosek?
Nr mieszkania 34, ja niestety nie odbieram w poniedziałek tylko w przyszły piątek, wole ominąć te wszystkie uroczystości które zabierają cały dzien
my mamy odbiór dokladnie na czwartek na rano dziś byłam i oglądałm mieszkania przez okno na parterze kafelki troszke kiszka ale panele na podłodze fajne takie ciemne imitacja jak drewno sprzet typu zlew z KOŁA wykładzina w pokojach fajna tylko lipa z tym pradem że trzeba czekać aż podłączą
na mieszkanie czekałam 3 lata zlożylam wniosek w 2008
niestety muszę was zasmucić ale w mieszkaniu nie ma paneli tylko wykładzina PCV, ale rzeczywiście można pomylić z panelami. Ja oglądałam swoje mieszkanie jakieś 3 tygodnie temu (pan dozorca wpuścił nas do środka) i muszę powiedzieć że tak źle nie jest. Dla mnie ok.
To już nie ma znaczenia i tak jest lepsze niż te 7 metrów co mam teraz już nie moge sie doczekać
Słyszałam, że na prąd można czekać nawet tydzień! To jakiś koszmar, jakby nie można było maksymalnie w ciągu 3 dni..... .
Jak sie pytałam w gtbs to babka mówiła że niby we wtorki i czwartki podłanczają ja biore urlop od 3 października i chcemy juz działać bez sensu jak nie będzie prądu może jak sie panom powie że da sie pare złoty to szybciej
Witam ja również dostałam mieszkanie na wilanowskiej 2
tylko podpisze umowę w troszke pozniejszym terminie gdyż musze zdac najpierw poprzednie lokum bo zmienily sie przepisy i oczywiscie zostalam poinformowana na dzien przed odebraniem oferty
jestem z 5 klatki i mam 1,5 rocznego synka
No to super jest nas coraz więcej a z tym ich informowaniem to tak jest zawsze na ostatnią chwile ja jestem z pierwszej
Acha dziś o 14-30 już klucze pierwsi lokatorzy dostali ja musze czekać do czwartku dłuży mi sie jak cholera
Widzę, że wszyscy bardzo zajęli się mieszkaniem, że już tutaj nikt nie zagląda... a szkoda....
Zagląda zagląda dziś dostaliśmy pierwszy czynsz a i nie zaglądałam bo dopiero dziś mam neta a jak wa sie podoba nowy czynsz troszke mnie to przeraziło
JA JESZCZE NIE DOSTAŁAM CZYNSZU , ALE SPOKO MNIEJ WIĘCEJ WIEM CZEGO SIĘ MOGĘ SPODZIEWAĆ.
A CO SIĘ TYCZY NETA TO MACIE BO JA JESZCZE SZCZERZE MÓWIĄC NIE ZASTANAWIAŁAM SIĘ NAD TYM, TERAZ JUŻ POMAŁU KOŃCZYMY SIĘ URZĄDZAĆ
hej a jaki jest mniej więcej czynsz w tbs w mieszkaniu ok 50 m i czy to jest już z wodą i ogrzewaniem, pytam bo sama zastanawiam się czy nie składać podania o tbs ale dużo osób mówi że czynsze są bardzo drogie
TAK MY MAMY Z UPC NETA ZA TELEWIZJE CYFROWA ANALOGOWA GRATIS TELEFON 240 MIN I NET 50 MEGA PLACIMY 120 ZŁ A KIEDY MIAŁAŚ ZASIEDLENIE ŻE JESZCZE CI CZYNSZU NIE DALI JA MIAŁAM 912 ZŁ BO ZA DWA DNI Z WRZESNIA
Witam, już dostałam czynsz również wynosi mnie 912 zł.
Ja niestety tam jeszcze nie mieszkam ponieważ pomalutku sobie robimy .
Już niedługo będzie mieszkać.
a za ile metrów macie czynsz 912 zł i co wchodzi w jego skład woda ogrzewanie?
A my już od października i jest oki już urządzeni
MIESZKANIE MAMY 48 m Z KAWAŁKIEM, W TYM MAMY JESZCZE OPŁATY ZA WRZESIEŃ I ZA TEN OCZYWIŚCIE WODA ZIMNA, CIEPŁA , ZALICZKA ZA OGRZEWANIE, LEGALIZACJA WODOMIERZY, WYWÓZ ŚMIECI.
WŁAŚNIE JUŻ PRAWIE SKOŃCZYLIŚMY I MOŻE W TEN WEEKEND TEŻ UDA NAM SIĘ TAM ZAMIESZKAĆ.
MASZ MOŻE JAKIEGOŚ SZKRABA?
Tak mam ale to już raczej mały pyskaty 9 latek.Już pewnie nie możesz sie doczekać kiedy będziecie mieszkać nam jest oki tylko woda z jej ustawianiem troszke sie męczyłam
To prawda odliczam dni.Ja też mam pyskatego ale 4 latka
w jai sposób otrzymaliscie te mieszkania po wniosku do urzedu miasta??? jezeli tak to jakie dokumenty potrzebuje do złozenia wniosku teraz moze ktos wie ? z góry dzięki za odpowiedz

Inne tematy z forum Dom i mieszkanie

hydrofor czy pompa głębinowa- doradzcie/ (15 odpowiedzi)

co będzie lepsze w domku jendrodzinnym?

Gdzie chcielibyście zamieszkać? Czyli przeprowadzka z pomorza. (13 odpowiedzi)

Temat trochę kontrowersyjny bo wszyscy wiedzą, że pomorze jest najlepsze :) Ale gdybyście mieli...

Ceny najmów (3 odpowiedzi)

Witam, poszukuje mieszkania na długoterminowy najem i jestem przerażona. Co się dzieje z cenami...

do góry