Widok

Wizyty domowe

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Wyszłam z dzieckiem wczoraj ze szpitala nie chce ryzykować i z nim jeździć, szczególnie w taką pogodę.

Do sedna, jest coś takiego jak wizyty domowe na nfz? Jak tak to czy dacie namiary jakieś? Ogólnie jestem z Pruszcza i nie wiem czy by dojechali.

Z góry dziękuje :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dziewczyny każdy lekarz rodzinny ma obowiązek przyjechać do chorego dziecka do domu. TAk mi powiedział kiedyś mój lekarz i pewien inny który przyjechał z Gdyni do Żukowa. W Lęborku rodzinny przychodzi do nas na wizyty domowe, mówi mu sie że dziecko chore, my nie mamy jak podjechać... Ma nawet chyba 2 czy 3 razy w tygodniu wyznaczone godziny na wizyty domowe
w sopocie tez nie przyjezdzaja:(
U nas żaden z lekarzy z dwóch pobliskich przychodni nie chciał przyjechać do dziecka z 40 stopniową gorączką, bo nie jest umierające i obłożnie chore...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
z tego co wiem- to każda przychodnia prowadzi wizyty domowe - wyatrczy zadzwonić do swojej rejonowej i zapytać.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (30 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

jaki krem przeciwsłoneczny dla dzieci łatwo się rozsmarowuje? (51 odpowiedzi)

faktor +50, bez filtrów chemicznych. Ziajka - okropnie ciężko się rozsmarowuje, zwłaszcza na...

Jaki fotelik samochodowy polecacie? (99 odpowiedzi)

Witam. Chodzi mi o taki fotelik dla rocznego dziecka. Chcialabym aby posluzyl nam jak najdlużej....

do góry