Widok

Wizyty domowe

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Wyszłam z dzieckiem wczoraj ze szpitala nie chce ryzykować i z nim jeździć, szczególnie w taką pogodę.

Do sedna, jest coś takiego jak wizyty domowe na nfz? Jak tak to czy dacie namiary jakieś? Ogólnie jestem z Pruszcza i nie wiem czy by dojechali.

Z góry dziękuje :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dziewczyny każdy lekarz rodzinny ma obowiązek przyjechać do chorego dziecka do domu. TAk mi powiedział kiedyś mój lekarz i pewien inny który przyjechał z Gdyni do Żukowa. W Lęborku rodzinny przychodzi do nas na wizyty domowe, mówi mu sie że dziecko chore, my nie mamy jak podjechać... Ma nawet chyba 2 czy 3 razy w tygodniu wyznaczone godziny na wizyty domowe
w sopocie tez nie przyjezdzaja:(
U nas żaden z lekarzy z dwóch pobliskich przychodni nie chciał przyjechać do dziecka z 40 stopniową gorączką, bo nie jest umierające i obłożnie chore...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
z tego co wiem- to każda przychodnia prowadzi wizyty domowe - wyatrczy zadzwonić do swojej rejonowej i zapytać.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Jaki fotelik samochodowy polecacie? (99 odpowiedzi)

Witam. Chodzi mi o taki fotelik dla rocznego dziecka. Chcialabym aby posluzyl nam jak najdlużej....

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (30 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

do góry