Widok

Wódka Stock Prestige

Witam wszystkich,
zastanawiam się nad wyborem wódki na wesele i ostatnio ktoś rzucił hasło, że może wódka Stock Prestige. Czy może ktoś zna tą wódkę, miał na weselu lub podobnej uroczystości ??? Czy się sprawdziła?

Będę wdzięczna za wszystkie komentarze.

Pzd

popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Na targach w Tczewie tą wódke polecali, kupiliśmy ją w makro do posmakowania ale nie zdazyłam jej sprobowac :P W makro kosztuje ok.20 a na targach po wliczeniu gratisu 15,75 . My sie chyba jeszcze zastanowimy :P
image
image 05.06.2010r.
Ta wódeczka jest dobra i łanie się prezentuje, a gdzie można ją kupić w tak niskiej cenie?? Bo ja już jestem zdecydowana i teraz szukam gdzie najtaniej. :-)
lisiczka - to nawet spory rabat! Nie byłam na targach w tczewie - skąd byli wystawcy? To jacys przedstawiciele handlowi?
Jestesmy tez na etapie szukania.....
http://rekodzielojozi.blogspot.com/
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dobra vódka. Dostaliśmy ją w prezencie i bardzo nam zasmakowała. Na imprezach też ładnie schodzi:)
Sądzę, że na wesele jak najbardziej może być.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
To jest firma handlowa "ZET"
www.fhzet.stg.pl
w ofercie nie tylko mają wódke Stock, a do zakupu powzyzej 100szt. 1 karton szampana gratis.
Wódka nie jest zła ma ładną butelke :P Ale nie wiem czy sie na nia zdecydujemy, ona chyba nie jest znana...
image
image 05.06.2010r.
No właśnie nie jest jeszcze znana.....i nie wiadomo czy "podejdzie" naszym gościom.....no nic. Dzięki za info :)
Pozdrawiam
http://rekodzielojozi.blogspot.com/
up...
Podbijam
Do mnie dzisiaj dojechała wódeczka Stock Prestige z hurtowni "ZET" mają naprawdę super cene za 138 (120+18gratis) butelek zapłaciłam 2284,20zł wychodzi 16,55 za butelkę do tego 6 szampanów gratis. W innych hurtowniach proponowali mi 18zł. Wódeczka jest bardzo dobra i butelka bardzo łanie się prezentuje.. Wódka Stock jest w miarę nowa na rynku, ale jeszcze nie znalazłam osoby która by ją krytykowała a nim zdecydowaliśmy się ją kupić przeprowadzaliśmy różne degustacje :-) Więc ja moge ją z czystym sercem polecić!
Wódka Stock ma plasować się pomiędzy Bolsem a Maximusem.

Jest dobra - bardzo dobra, głowa nie boli :)

Produkt jest nowy stąd promocyjna cena w "ZET"
http://www.photo-media.pl
Targi Ślubne w Tczewie 05-02-2012 r. ZAPRASZAMY
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
JA właśnie wypiłam wczoraj dwa drineczki........hmmmm zastanowiłabym się nad kupnem innej:)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja natomiast nie słyszałam, nie widziałam i nie próbowałam...
imageimage
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
a te butelki to były 0,5 czy 0,7?
A my, po odwiedzeniu targów w Tczewie, kupiliśmy alkohol właśnie w Pszczółkach. Zdecydowaliśmy się na Stocka bo znajomym smakowała, a i po bardzo korzystnej cenie hurtownia ją sprzedaje. Przy zakupie 60 butelek - 12 dostaliśmy gratis, co dało około 16 zł za 0,5 l. Wina mają może droższe, ale można się dogadać, jeżeli bierze się większe ilości alkoholu. W naszym przypadku jesteśmy prawie 250 zł do przodu na samym alkoholu.
O tym, czy wódka sprawdziła się na weselu napiszę w sierpniu bo dopiero wtedy mamy ślub kościelny. Mąż jest nią zachwycony, zobaczymy czy gościom też przypadnie do gustu.
ta wódka zamarza w zamrażalniku !!! ładnie wygląda... tez się nad nią zastanawiałam... ale w takim przypadku odpada :)
Wódka zamarza w temp. ok -18 do - 23 st C.
U mnie każda zamarza.
A absolut 100 grechoce (kaszka się robi). A bynajmniej jak długo nie leży to jest konsystencji oleju (pychaa)
Ale mam zamrażalnik na prawie max ustawiony bo mamy dużo mięsa.

Temperatura zamarzania 100% alkoholu wynosi coś koło -115 st.C
a dla 40% powinno to być ok 27 st. C. Jednak u mnie zamarzają niemal wszystkie.
http://www.photo-media.pl
Targi Ślubne w Tczewie 05-02-2012 r. ZAPRASZAMY
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
WITAM ja zakupiłem 200 butelek na wesele w makro w Łodzi po cenie w promocji 18,90 w sklepie stock kosztuje 21-22zł jestem bardzo zadowolony bo wódeczka jest dobra i butelka ładnie sie prezentuje:)pozdrawiam
A MIALES MOZE JAKIS RABAT
W MAKRO W LODZI
byłam wczoraj na weselu i była właśnie ta wódka, nie wiem jak z ceną, ale prezentowała się ładnie, oszroniona buteleczka, wódka schłodzona, goście zadowoleni, moim zdaniem jest bardzo dobra, więc warto ;d
na ostatnim weselu na którym bylismy była własnie ta wodka i ogolnie dobrze sie po niej czuliśmy,nie było"masakry" :)
[url=http://zasuwaczki.bejbej.pl/]
image
[/url]
Najlepsza wódka jaką piłem. to samo stwierdzało grono moich znajomych, myśleliśmy że to faktycznie chyba musi być jakaś amerykańska i 6-cio krotnie destylowana droga wódka. Osobiście lepiej mi podchodzi niż Finladnia. Myślałem, że musi być też droga dopóki nie zopbaczylem w sklepie za 20 zł, obawiam się że nie długo się pogorszy tak jak np maximus ktory też na samym początku był dobry a potem się strasznie popsuł. Delikatna lekko słodkawa w smaku, prawie nie czuć alkoholu, nie muszę po niej popijać, zero innych skutków ubocznych. Polecam
Też ją piłem na weselu. Był stock i soplica. W porównaniu z soplica bardzo dobra i ładnie się prezentuje. Duża zaleta, że ma niekapkę.
a ja się wyłamie! właśnie jestem po imprezie, na której piło się Stocka! i umieram, najgorsza wódka jaka piłam, 3/4 ludzi umiera dzisiaj i to nie ze względu na za dużą jej ilość!!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4
w/g mnie tez jest okropna pic sie tego nie da .....
image
Tanie Srebro : Sopot MICKIEWICZA 25A czynne w pon.8-18, w tygodniu 7-16 w sob. 7-13
a my mieliśmy wódkę Stock Prestige na naszym weselu- goscie byli milo zaskoczeni- nikt nie mial kaca, nikt nie zwracal ;)

ogolnie reklamę wódki zrobilismy calkiem niezłą :)

kupilismy ją w hurtowni Zet w Pszczółkach- polecam :)
image[/url]
[img]image[/img][/url]
Na moim weselu tez byłą ta wódka, kupiliśmy w Selgrosie akurat była promocja, bardzo dobra wódka, jakościowo nie odbiega od Finlandii, która od czasu kiedy rozlewana jest w Polsce pogorszyła sie. Goście tez chwalili Stocka:)Polecam
a może żarło był do duszy a nie wódka??
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
czyli wnioskujac wodka byla taka tania bo byla lewa
Jesteśmy już po weselu i mogę z czystym sumieniem polecić Stocka. Nikt jej nie znał, więc z goście dystansem do niej podeszli, ale po pierwszych kieliszkach szła jak woda. Wódkę ogólnie zachwalano za wygląd i smak.
Pzd Paskuda
Zgadzam się z powyższymy 3 postami. Również mieliśmy wódkę Stock na weselu po wcześniejszej degustacji i testowaniu na gościach w innych okolicznościach. Ta zwyciężyła - i za wygląd i za jakość. Oprócz tego na weselu mieliśmy i wino i whisky i żadnych problemów zdrowotnych nikt nie miał. Polecam.
W ciągu ostatnich 2 miesięcy byłem na 3 weselach, i wszędzie był Stock, a jak dla mnie , to ta wódka jest kompletnym niewypałem - każdy kieliszek to katorga. Na szczęście na 2 z 3 wesel było też wino.
Popieram ja takze byłam na weselu gdzie był stock w smaku straszna ale muszę przyznać że kaca po niej nie było:) U nas na weselu była Finlandia i uważam że nie ma nawet porównania...
Odnośnie wódki STOCK Prestige, czy wie ktoś może jak waha sie teraz jej cena w hipermarketach bądź hurtowniach. Mieszkam trochę daleko od Gdańska, a w gazetkach internetowych brak informacji.
Do góry
W tej chwile w Selgros na Osowie kosztuje w granicach 17,80pln. Ewentualnie można sie dogadać i do tej hurtowni zet zadzownić i podać ilość kilku osób może zrobią jakąś dobra cene??
Za 19 kartonów w hurtowni ZET zapłaciliśmy 17,98 za 0,5L, wiec chyba nie było tak źle ( tymbardziej, że bez koncesji).
Do dnia dzisiejszego bardzo chwaliłem stocka - zasmakowała mi na jakiejs imprezie i od powiedzmy 2 miesięcy jak już piłem wódkę to stocka.
W związku ze świetami dokonałem zakupu 2 półlitrówek w sklepie Zatoka we Wrzeszczu - obok Manhattanu na Grunwaldzkiej.
Ponieważ jakies 4 godziny temu urodziła mi się córeczka własnie postanowiłem wypić lufę za drowie jej i żony.
Wyciągam flaszkę z zamrażalnika a tam bryła lodu i niewielka ilość wódki w płynie. W smaku zupełna porażka.
Od dzisiaj nie kupuję - -jeszcze tylko nie wiem czy nie kupuję Stocka czy nie kupuję w Zatoce.
Stock to dziadostwo. Boli po niej głowa.. nie konieczne od nadmiaru..
Musieliście źle trafić. Dla mnie sztoczek to najlepsza wódka. A już premium to klasa sama w sobie!
U nas identyczna sytuacja kiedyś kupowałam było oki:) Ostatnia kupiona w realu wyciągnięta z zamrażarki a tam lód... nigdy więcej mimo tego że w smaku jest dobra.
image
image
Hej Mieliśmy tą wódkę na naszym weselu. Gościom bardzo smakowała, a co ważne wszyscy się po niej dobrze czuli. Polecam :)

Cena ok 18 zł za 0,5l
Sierakowice k. Kartuz "Market u Grzesia"
Dla mnie super wódka. Polecam jest kozacka, sprawdziła się na wiele imprezach.
U Nas na weselu i była i bardzo dobrze się sprawdziła. Można pić do woli:D
Pewnie zależy od hurtowni, sklepu, ja trafiłam na okropną butelkę, nie dało się tego pić nawet w drinkach......
Ktoś jeszcze ma ochotę wypowiedzieć się na temat :-) ?
Zastanawiamy się nad jej kupnem.
image
Najlepsza jest własnej produkcji, ale jak się nie umie to trzeba kupować.
U nas sprawdza się na każdej imprezie i mamy ją też na wesele. Płaciliśmy około 18zł za 0,5 litra w jakiejsc hurtowni i dostaliśmy jeszcze kilka butelek wina gratis
image
a pamiętasz może w jakiej hurtowni?
image
Ja drugi raz próbowałem pić tę wódkę i mnie cofa na samą myśl o niej, jest dla mnie tak okropna.
U nas była na weselu i wszystkim gościom smakowała, prócz tego ma ma bardzo ładnie prezentującą sie butelek
nie wiecie może gdzie aktualnie mozna kupić tanio wódkie stock
NIE POLECAM, może trafiliśmy na zły sort, bo większość na forum poleca.

Po imprezie z tą wódką każdy z nas ma teraz syndrom dnia "po" A ja mam kaca morderce pierwszy raz w życiu i wcale dużo nie wypiłem. W smaku nie dobra, nie chciała się polewać..(?) + za ciekawy design butelki.
Osobiście polecam Bolsa, Gorzką Żołądkową bądź Smirnoff'a. Wg mnie najlepiej zdecydować się na coś co znamy, gdyż nie warto eksperymentować.
My z kolei chcemy właśnie kupić i smakowaliśmy ostatnio - jak dla mnie super. W ogóle nie czuć goryczy...kaca też nie mieliśmy. :)
image
my tęz próbowaliśmy i dla nas też jest dobra i zdecydowaliśmy sie na jej zakup ale ceny są bardzo różne wahaja sie od 17,89zł za 0,5 do 19zł oczywiście mówie o hurtowniach ta cena 17,89 jest z hurtowni ZET ale niestety nie daja juz gratisów jak to czynili w ubiegłym roku przynajmniej nam tak powiedzieli ale cena dobra dla tych którzy sa z okolic tej hurtowni dla nas zadaleko
chyba że ktos wie gdzie można kupic w podobnych cenach stocka w mazowieckim to to byl bym wdzięczny za informacje
Byłem wczoraj w Macro na jerozolimskich - cena promocyjna STOCK 0,5 l to 14,65 zł za butelkę. Niestety dla tych z koncesją, ale zawsze można się z kimś dogadać. Pozdrawiam i powodzenia
Jak dla mnie lux wódka byłem na weselu na którym ja serwowano i wszystkim szla jak woda :D. wziąłem sobie 2 butelki ze stołu dla kolegów i wypiliśmy potem to na trzech i czuliśmy się znakomicie ;] Stan niemal jak po gandzi. Żadnego kaca ani nic!!!

Szczerze polecam!!!
Pierwsze wesele na którym nie mogłem pić wódki. Kupa chyba lepiej smakuje.
w gdansku w janusie maja duzo promocji weselnych
ulica zalogowa, ale pytajcie bo ciezko tam trafic z ulicy
Hej ;)
My kupiliśmy dzisiaj wódkę Stock Prestige 0,5 l za 18zł w Sierakowicach "Market u Grzesia" nr tel 58 681 65 15
w sumie było najtaniej jesli chodzi o makro selgros i hurt zet.
sierakowice niedaleko można powiedzieć godzinka drogi obie strony z gdanska a przy wiekszej ilosci dało się troszkę zaoszczędzić.
Ps. w ciągu miesiąca od daty zakupu można zwrócić jeśli coś zostanie. My akurat kupiliśmy dużo wcześniej wiec nie skorzystamy z tego ale to tak dla wiadomości ;))

Pozdrawiam!! :)
image
My też kupiliśmy Stocka :-) trafiliśmy na promocję w zwykłym sklepie-19.99zł/0,5 L
My akurat dzisiaj kupujemy Stocka. Udało nam się załatwić przez znajomego 16,50zł za butelkę 0,5l. :)
A ile liczyłyście wódki na osobę?
Mika008 kurcze no to faktycznie cena super ci się udała ;)
My liczyliśmy 0,7 na osobę.
image
wow cena super :-) ja też chce takie znajomości :-) my również liczymy 0,7 na osobę z poprawinami
image
Ja tez chce!!! hehe
image
My liczyliśmy 0,5l na osobę. Zamówiliśmy 40butelek na ok 30 gości(mimo,że jest wśród nich garstka dzieci) i kupimy wino
Gdzie ten znajomy.Dajcie namiary na kupno stocka.Kto wie, gdzie można kupic stocka teraz tanio.
Wcześniej myślałam nad Stockiem, ale po spróbowaniu jakoś stanowczo przegrał z Wyborową. Znajomi polecali jednak Pana taduesza, ponoć teraz króluje na weselach, a poza tym można dostać tanio jak się wywie wszystkiego u przedstawiciela - jeśli ktoś zainteresowany odsyłam tu - http://www.pantadeuszwodka.pl/gdzie-kupic.html
Ja to się tak właściwie na wódkach na nie znam, bardziej jestem człowiekiem wina, ale jak mówią, że coś jest dobre, to chyba trzeba brać?
A tak w temacie, jakie wina kupujecie na wesele?
jakby ktos widzial ze gdzies jest promocja prosze o info :)
image
Właśnie, też zastanawiałem się między Stockiem a Panem Tadeuszem. Ciekawy jestem tej promocji.
Co do wina, to też jeszcze stoimy przed dylematem, wiemy póki co, że na pewno nie półsłodkie ;)
Z win wybiera się najczesciej polwytrawne :)
image
u nas poszlo kilkanascie polsłodkich - bylo kilka starszych cioc, które uwielbiaja ciasto i do tego wino. na 26 butelek bylo chyba 6 różowych i po 10 białcyh i czerwonych. wytrwanych kilka i polwytrawnych kilka.
image
SEMPER IN FLORE - DEKORACJE KWIATOWE SAL, KOŚCIOŁÓW, BUKIETY -http://semperinflore.eu
Witam ja takze jestem zainteresowana kupnem wodki na wesele , gdzie mozna najtaniej wlasnie stock albo wyborowa ??? a co do win to jak sie liczy ??? czy na 100 osob 35 butelek starczy ? bedzie takze wodka i whisky
macie jakieś nowe opinie. Nie znam się na wódkach - czy stock jest ok?
My przetestowaliśmy Stock na weselu u znajomych we wrześniu i na naszej 30stce i goście chwalili :-) negatywnych skutków ubocznych nie było :-) do tego butelka bardzo ładnie prezentuje się na stole i zakupiliśmy już Stock na nasze wesele :-)
image
shanti a gdzie kupowaliście?aga
Ogłaszam wszem i wobec ( testowałem osobiście) ze w Tesco można aktualnie kulic Stock Prestige 0,5l za...16,09zł:)

do tego clubpunkty i jak traficie na promocje ze 10zł za kazde 100zl dostaniecie w bonie
jasne ściema jak sie patrzy
Faktycznie taka cena jest w tesco tylko, że tylko cena bo wódki na półce ani jednej sztuki.
Czy w którymś Tesco jeszcze ją znajdę??
wczoraj ni było takiej ceny w żadnym tesco
Opinia została zablokowana przez moderatora
a ja kupiłem 126 butelek w cenie 16,09zl:) testowana już - i bardzo dobra:)

do tego za kazde wydane 100zł ( 6 butelek plus sok) = 10zl w formie bonu:)

razem 210zl w bonach:))

będzie na wino:)

tylko Pani która to kasowala trochę miała roboty hehe

Inne tematy z forum Wesele

sukienki wieczorowe (58 odpowiedzi)

dziewczyny, wiecie gdzie można dostać ładne sukienki wieczorowe?? proste i eleganckie, dla matki...

Biżuteria ślubna - gdzie kupić? (59 odpowiedzi)

Możecie może polecić miejsce na zakup biżuterii ślubnej, chodzi o srebro?

Sukienka (3 odpowiedzi)

Proszę o radę, gdzie kupić sukienkę na wesele?

do góry