Widok
Do mnie dzisiaj dojechała wódeczka Stock Prestige z hurtowni "ZET" mają naprawdę super cene za 138 (120+18gratis) butelek zapłaciłam 2284,20zł wychodzi 16,55 za butelkę do tego 6 szampanów gratis. W innych hurtowniach proponowali mi 18zł. Wódeczka jest bardzo dobra i butelka bardzo łanie się prezentuje.. Wódka Stock jest w miarę nowa na rynku, ale jeszcze nie znalazłam osoby która by ją krytykowała a nim zdecydowaliśmy się ją kupić przeprowadzaliśmy różne degustacje :-) Więc ja moge ją z czystym sercem polecić!
Wódka Stock ma plasować się pomiędzy Bolsem a Maximusem.
Jest dobra - bardzo dobra, głowa nie boli :)
Produkt jest nowy stąd promocyjna cena w "ZET"
Jest dobra - bardzo dobra, głowa nie boli :)
Produkt jest nowy stąd promocyjna cena w "ZET"
http://www.photo-media.pl
Targi Ślubne w Tczewie 05-02-2012 r. ZAPRASZAMY
A my, po odwiedzeniu targów w Tczewie, kupiliśmy alkohol właśnie w Pszczółkach. Zdecydowaliśmy się na Stocka bo znajomym smakowała, a i po bardzo korzystnej cenie hurtownia ją sprzedaje. Przy zakupie 60 butelek - 12 dostaliśmy gratis, co dało około 16 zł za 0,5 l. Wina mają może droższe, ale można się dogadać, jeżeli bierze się większe ilości alkoholu. W naszym przypadku jesteśmy prawie 250 zł do przodu na samym alkoholu.
O tym, czy wódka sprawdziła się na weselu napiszę w sierpniu bo dopiero wtedy mamy ślub kościelny. Mąż jest nią zachwycony, zobaczymy czy gościom też przypadnie do gustu.
O tym, czy wódka sprawdziła się na weselu napiszę w sierpniu bo dopiero wtedy mamy ślub kościelny. Mąż jest nią zachwycony, zobaczymy czy gościom też przypadnie do gustu.
Wódka zamarza w temp. ok -18 do - 23 st C.
U mnie każda zamarza.
A absolut 100 grechoce (kaszka się robi). A bynajmniej jak długo nie leży to jest konsystencji oleju (pychaa)
Ale mam zamrażalnik na prawie max ustawiony bo mamy dużo mięsa.
Temperatura zamarzania 100% alkoholu wynosi coś koło -115 st.C
a dla 40% powinno to być ok 27 st. C. Jednak u mnie zamarzają niemal wszystkie.
U mnie każda zamarza.
A absolut 100 grechoce (kaszka się robi). A bynajmniej jak długo nie leży to jest konsystencji oleju (pychaa)
Ale mam zamrażalnik na prawie max ustawiony bo mamy dużo mięsa.
Temperatura zamarzania 100% alkoholu wynosi coś koło -115 st.C
a dla 40% powinno to być ok 27 st. C. Jednak u mnie zamarzają niemal wszystkie.
http://www.photo-media.pl
Najlepsza wódka jaką piłem. to samo stwierdzało grono moich znajomych, myśleliśmy że to faktycznie chyba musi być jakaś amerykańska i 6-cio krotnie destylowana droga wódka. Osobiście lepiej mi podchodzi niż Finladnia. Myślałem, że musi być też droga dopóki nie zopbaczylem w sklepie za 20 zł, obawiam się że nie długo się pogorszy tak jak np maximus ktory też na samym początku był dobry a potem się strasznie popsuł. Delikatna lekko słodkawa w smaku, prawie nie czuć alkoholu, nie muszę po niej popijać, zero innych skutków ubocznych. Polecam
Do dnia dzisiejszego bardzo chwaliłem stocka - zasmakowała mi na jakiejs imprezie i od powiedzmy 2 miesięcy jak już piłem wódkę to stocka.
W związku ze świetami dokonałem zakupu 2 półlitrówek w sklepie Zatoka we Wrzeszczu - obok Manhattanu na Grunwaldzkiej.
Ponieważ jakies 4 godziny temu urodziła mi się córeczka własnie postanowiłem wypić lufę za drowie jej i żony.
Wyciągam flaszkę z zamrażalnika a tam bryła lodu i niewielka ilość wódki w płynie. W smaku zupełna porażka.
Od dzisiaj nie kupuję - -jeszcze tylko nie wiem czy nie kupuję Stocka czy nie kupuję w Zatoce.
W związku ze świetami dokonałem zakupu 2 półlitrówek w sklepie Zatoka we Wrzeszczu - obok Manhattanu na Grunwaldzkiej.
Ponieważ jakies 4 godziny temu urodziła mi się córeczka własnie postanowiłem wypić lufę za drowie jej i żony.
Wyciągam flaszkę z zamrażalnika a tam bryła lodu i niewielka ilość wódki w płynie. W smaku zupełna porażka.
Od dzisiaj nie kupuję - -jeszcze tylko nie wiem czy nie kupuję Stocka czy nie kupuję w Zatoce.
NIE POLECAM, może trafiliśmy na zły sort, bo większość na forum poleca.
Po imprezie z tą wódką każdy z nas ma teraz syndrom dnia "po" A ja mam kaca morderce pierwszy raz w życiu i wcale dużo nie wypiłem. W smaku nie dobra, nie chciała się polewać..(?) + za ciekawy design butelki.
Osobiście polecam Bolsa, Gorzką Żołądkową bądź Smirnoff'a. Wg mnie najlepiej zdecydować się na coś co znamy, gdyż nie warto eksperymentować.
Po imprezie z tą wódką każdy z nas ma teraz syndrom dnia "po" A ja mam kaca morderce pierwszy raz w życiu i wcale dużo nie wypiłem. W smaku nie dobra, nie chciała się polewać..(?) + za ciekawy design butelki.
Osobiście polecam Bolsa, Gorzką Żołądkową bądź Smirnoff'a. Wg mnie najlepiej zdecydować się na coś co znamy, gdyż nie warto eksperymentować.
my tęz próbowaliśmy i dla nas też jest dobra i zdecydowaliśmy sie na jej zakup ale ceny są bardzo różne wahaja sie od 17,89zł za 0,5 do 19zł oczywiście mówie o hurtowniach ta cena 17,89 jest z hurtowni ZET ale niestety nie daja juz gratisów jak to czynili w ubiegłym roku przynajmniej nam tak powiedzieli ale cena dobra dla tych którzy sa z okolic tej hurtowni dla nas zadaleko
Hej ;)
My kupiliśmy dzisiaj wódkę Stock Prestige 0,5 l za 18zł w Sierakowicach "Market u Grzesia" nr tel 58 681 65 15
w sumie było najtaniej jesli chodzi o makro selgros i hurt zet.
sierakowice niedaleko można powiedzieć godzinka drogi obie strony z gdanska a przy wiekszej ilosci dało się troszkę zaoszczędzić.
Ps. w ciągu miesiąca od daty zakupu można zwrócić jeśli coś zostanie. My akurat kupiliśmy dużo wcześniej wiec nie skorzystamy z tego ale to tak dla wiadomości ;))
Pozdrawiam!! :)
My kupiliśmy dzisiaj wódkę Stock Prestige 0,5 l za 18zł w Sierakowicach "Market u Grzesia" nr tel 58 681 65 15
w sumie było najtaniej jesli chodzi o makro selgros i hurt zet.
sierakowice niedaleko można powiedzieć godzinka drogi obie strony z gdanska a przy wiekszej ilosci dało się troszkę zaoszczędzić.
Ps. w ciągu miesiąca od daty zakupu można zwrócić jeśli coś zostanie. My akurat kupiliśmy dużo wcześniej wiec nie skorzystamy z tego ale to tak dla wiadomości ;))
Pozdrawiam!! :)
Wcześniej myślałam nad Stockiem, ale po spróbowaniu jakoś stanowczo przegrał z Wyborową. Znajomi polecali jednak Pana taduesza, ponoć teraz króluje na weselach, a poza tym można dostać tanio jak się wywie wszystkiego u przedstawiciela - jeśli ktoś zainteresowany odsyłam tu - http://www.pantadeuszwodka.pl/gdzie-kupic.html
Ja to się tak właściwie na wódkach na nie znam, bardziej jestem człowiekiem wina, ale jak mówią, że coś jest dobre, to chyba trzeba brać?
A tak w temacie, jakie wina kupujecie na wesele?
Ja to się tak właściwie na wódkach na nie znam, bardziej jestem człowiekiem wina, ale jak mówią, że coś jest dobre, to chyba trzeba brać?
A tak w temacie, jakie wina kupujecie na wesele?
u nas poszlo kilkanascie polsłodkich - bylo kilka starszych cioc, które uwielbiaja ciasto i do tego wino. na 26 butelek bylo chyba 6 różowych i po 10 białcyh i czerwonych. wytrwanych kilka i polwytrawnych kilka.