Widok

Wódka Stock Prestige

Witam wszystkich,
zastanawiam się nad wyborem wódki na wesele i ostatnio ktoś rzucił hasło, że może wódka Stock Prestige. Czy może ktoś zna tą wódkę, miał na weselu lub podobnej uroczystości ??? Czy się sprawdziła?

Będę wdzięczna za wszystkie komentarze.

Pzd

popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
a ja kupiłem 126 butelek w cenie 16,09zl:) testowana już - i bardzo dobra:)

do tego za kazde wydane 100zł ( 6 butelek plus sok) = 10zl w formie bonu:)

razem 210zl w bonach:))

będzie na wino:)

tylko Pani która to kasowala trochę miała roboty hehe
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
wczoraj ni było takiej ceny w żadnym tesco
Czy w którymś Tesco jeszcze ją znajdę??
Faktycznie taka cena jest w tesco tylko, że tylko cena bo wódki na półce ani jednej sztuki.
jasne ściema jak sie patrzy
Ogłaszam wszem i wobec ( testowałem osobiście) ze w Tesco można aktualnie kulic Stock Prestige 0,5l za...16,09zł:)

do tego clubpunkty i jak traficie na promocje ze 10zł za kazde 100zl dostaniecie w bonie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
shanti a gdzie kupowaliście?aga
My przetestowaliśmy Stock na weselu u znajomych we wrześniu i na naszej 30stce i goście chwalili :-) negatywnych skutków ubocznych nie było :-) do tego butelka bardzo ładnie prezentuje się na stole i zakupiliśmy już Stock na nasze wesele :-)
image
macie jakieś nowe opinie. Nie znam się na wódkach - czy stock jest ok?
Witam ja takze jestem zainteresowana kupnem wodki na wesele , gdzie mozna najtaniej wlasnie stock albo wyborowa ??? a co do win to jak sie liczy ??? czy na 100 osob 35 butelek starczy ? bedzie takze wodka i whisky
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
u nas poszlo kilkanascie polsłodkich - bylo kilka starszych cioc, które uwielbiaja ciasto i do tego wino. na 26 butelek bylo chyba 6 różowych i po 10 białcyh i czerwonych. wytrwanych kilka i polwytrawnych kilka.
image
SEMPER IN FLORE - DEKORACJE KWIATOWE SAL, KOŚCIOŁÓW, BUKIETY -http://semperinflore.eu
Z win wybiera się najczesciej polwytrawne :)
image
Właśnie, też zastanawiałem się między Stockiem a Panem Tadeuszem. Ciekawy jestem tej promocji.
Co do wina, to też jeszcze stoimy przed dylematem, wiemy póki co, że na pewno nie półsłodkie ;)
jakby ktos widzial ze gdzies jest promocja prosze o info :)
image
Wcześniej myślałam nad Stockiem, ale po spróbowaniu jakoś stanowczo przegrał z Wyborową. Znajomi polecali jednak Pana taduesza, ponoć teraz króluje na weselach, a poza tym można dostać tanio jak się wywie wszystkiego u przedstawiciela - jeśli ktoś zainteresowany odsyłam tu - http://www.pantadeuszwodka.pl/gdzie-kupic.html
Ja to się tak właściwie na wódkach na nie znam, bardziej jestem człowiekiem wina, ale jak mówią, że coś jest dobre, to chyba trzeba brać?
A tak w temacie, jakie wina kupujecie na wesele?
Gdzie ten znajomy.Dajcie namiary na kupno stocka.Kto wie, gdzie można kupic stocka teraz tanio.
My liczyliśmy 0,5l na osobę. Zamówiliśmy 40butelek na ok 30 gości(mimo,że jest wśród nich garstka dzieci) i kupimy wino
Ja tez chce!!! hehe
image
wow cena super :-) ja też chce takie znajomości :-) my również liczymy 0,7 na osobę z poprawinami
image
Mika008 kurcze no to faktycznie cena super ci się udała ;)
My liczyliśmy 0,7 na osobę.
image
do góry