Widok

Wódka Stock Prestige

Witam wszystkich,
zastanawiam się nad wyborem wódki na wesele i ostatnio ktoś rzucił hasło, że może wódka Stock Prestige. Czy może ktoś zna tą wódkę, miał na weselu lub podobnej uroczystości ??? Czy się sprawdziła?

Będę wdzięczna za wszystkie komentarze.

Pzd

popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Na targach w Tczewie tą wódke polecali, kupiliśmy ją w makro do posmakowania ale nie zdazyłam jej sprobowac :P W makro kosztuje ok.20 a na targach po wliczeniu gratisu 15,75 . My sie chyba jeszcze zastanowimy :P
image
image 05.06.2010r.
Dobra vódka. Dostaliśmy ją w prezencie i bardzo nam zasmakowała. Na imprezach też ładnie schodzi:)
Sądzę, że na wesele jak najbardziej może być.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ta wódeczka jest dobra i łanie się prezentuje, a gdzie można ją kupić w tak niskiej cenie?? Bo ja już jestem zdecydowana i teraz szukam gdzie najtaniej. :-)
lisiczka - to nawet spory rabat! Nie byłam na targach w tczewie - skąd byli wystawcy? To jacys przedstawiciele handlowi?
Jestesmy tez na etapie szukania.....
http://rekodzielojozi.blogspot.com/
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
To jest firma handlowa "ZET"
www.fhzet.stg.pl
w ofercie nie tylko mają wódke Stock, a do zakupu powzyzej 100szt. 1 karton szampana gratis.
Wódka nie jest zła ma ładną butelke :P Ale nie wiem czy sie na nia zdecydujemy, ona chyba nie jest znana...
image
image 05.06.2010r.
No właśnie nie jest jeszcze znana.....i nie wiadomo czy "podejdzie" naszym gościom.....no nic. Dzięki za info :)
Pozdrawiam
http://rekodzielojozi.blogspot.com/
up...
Podbijam
Do mnie dzisiaj dojechała wódeczka Stock Prestige z hurtowni "ZET" mają naprawdę super cene za 138 (120+18gratis) butelek zapłaciłam 2284,20zł wychodzi 16,55 za butelkę do tego 6 szampanów gratis. W innych hurtowniach proponowali mi 18zł. Wódeczka jest bardzo dobra i butelka bardzo łanie się prezentuje.. Wódka Stock jest w miarę nowa na rynku, ale jeszcze nie znalazłam osoby która by ją krytykowała a nim zdecydowaliśmy się ją kupić przeprowadzaliśmy różne degustacje :-) Więc ja moge ją z czystym sercem polecić!
Wódka Stock ma plasować się pomiędzy Bolsem a Maximusem.

Jest dobra - bardzo dobra, głowa nie boli :)

Produkt jest nowy stąd promocyjna cena w "ZET"
http://www.photo-media.pl
Targi Ślubne w Tczewie 05-02-2012 r. ZAPRASZAMY
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
JA właśnie wypiłam wczoraj dwa drineczki........hmmmm zastanowiłabym się nad kupnem innej:)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja natomiast nie słyszałam, nie widziałam i nie próbowałam...
imageimage
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
A my, po odwiedzeniu targów w Tczewie, kupiliśmy alkohol właśnie w Pszczółkach. Zdecydowaliśmy się na Stocka bo znajomym smakowała, a i po bardzo korzystnej cenie hurtownia ją sprzedaje. Przy zakupie 60 butelek - 12 dostaliśmy gratis, co dało około 16 zł za 0,5 l. Wina mają może droższe, ale można się dogadać, jeżeli bierze się większe ilości alkoholu. W naszym przypadku jesteśmy prawie 250 zł do przodu na samym alkoholu.
O tym, czy wódka sprawdziła się na weselu napiszę w sierpniu bo dopiero wtedy mamy ślub kościelny. Mąż jest nią zachwycony, zobaczymy czy gościom też przypadnie do gustu.
ta wódka zamarza w zamrażalniku !!! ładnie wygląda... tez się nad nią zastanawiałam... ale w takim przypadku odpada :)
Wódka zamarza w temp. ok -18 do - 23 st C.
U mnie każda zamarza.
A absolut 100 grechoce (kaszka się robi). A bynajmniej jak długo nie leży to jest konsystencji oleju (pychaa)
Ale mam zamrażalnik na prawie max ustawiony bo mamy dużo mięsa.

Temperatura zamarzania 100% alkoholu wynosi coś koło -115 st.C
a dla 40% powinno to być ok 27 st. C. Jednak u mnie zamarzają niemal wszystkie.
http://www.photo-media.pl
Targi Ślubne w Tczewie 05-02-2012 r. ZAPRASZAMY
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
WITAM ja zakupiłem 200 butelek na wesele w makro w Łodzi po cenie w promocji 18,90 w sklepie stock kosztuje 21-22zł jestem bardzo zadowolony bo wódeczka jest dobra i butelka ładnie sie prezentuje:)pozdrawiam
A MIALES MOZE JAKIS RABAT
W MAKRO W LODZI
byłam wczoraj na weselu i była właśnie ta wódka, nie wiem jak z ceną, ale prezentowała się ładnie, oszroniona buteleczka, wódka schłodzona, goście zadowoleni, moim zdaniem jest bardzo dobra, więc warto ;d

Inne tematy z forum Wesele

Czy slub cywilny to wogole slub??? (209 odpowiedzi)

Przeciez tam nikt nic nikomu nie slubuje!

Co zamiast ciężkiego dymu na pierwszy taniec? (3 odpowiedzi)

Nie chcemy ciężkiego dymu przy pierwszym tańcu. Co innego można zorganizować, żeby dodać trochę...

Dj Waldzior (7 odpowiedzi)

Witam, Czy ktoś zamawiał na wesele Dj waldziora? Jakie opinie? Wiem, ze kiedys był jednym z...

do góry