Widok

Wódka Stock Prestige

Witam wszystkich,
zastanawiam się nad wyborem wódki na wesele i ostatnio ktoś rzucił hasło, że może wódka Stock Prestige. Czy może ktoś zna tą wódkę, miał na weselu lub podobnej uroczystości ??? Czy się sprawdziła?

Będę wdzięczna za wszystkie komentarze.

Pzd

popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dla mnie super wódka. Polecam jest kozacka, sprawdziła się na wiele imprezach.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
a te butelki to były 0,5 czy 0,7?
U Nas na weselu i była i bardzo dobrze się sprawdziła. Można pić do woli:D
Pewnie zależy od hurtowni, sklepu, ja trafiłam na okropną butelkę, nie dało się tego pić nawet w drinkach......
U nas identyczna sytuacja kiedyś kupowałam było oki:) Ostatnia kupiona w realu wyciągnięta z zamrażarki a tam lód... nigdy więcej mimo tego że w smaku jest dobra.
Ktoś jeszcze ma ochotę wypowiedzieć się na temat :-) ?
Zastanawiamy się nad jej kupnem.
Najlepsza jest własnej produkcji, ale jak się nie umie to trzeba kupować.
U nas sprawdza się na każdej imprezie i mamy ją też na wesele. Płaciliśmy około 18zł za 0,5 litra w jakiejsc hurtowni i dostaliśmy jeszcze kilka butelek wina gratis
a pamiętasz może w jakiej hurtowni?
Ja drugi raz próbowałem pić tę wódkę i mnie cofa na samą myśl o niej, jest dla mnie tak okropna.
U nas była na weselu i wszystkim gościom smakowała, prócz tego ma ma bardzo ładnie prezentującą sie butelek
nie wiecie może gdzie aktualnie mozna kupić tanio wódkie stock
NIE POLECAM, może trafiliśmy na zły sort, bo większość na forum poleca.

Po imprezie z tą wódką każdy z nas ma teraz syndrom dnia "po" A ja mam kaca morderce pierwszy raz w życiu i wcale dużo nie wypiłem. W smaku nie dobra, nie chciała się polewać..(?) + za ciekawy design butelki.
Osobiście polecam Bolsa, Gorzką Żołądkową bądź Smirnoff'a. Wg mnie najlepiej zdecydować się na coś co znamy, gdyż nie warto eksperymentować.
My z kolei chcemy właśnie kupić i smakowaliśmy ostatnio - jak dla mnie super. W ogóle nie czuć goryczy...kaca też nie mieliśmy. :)
my tęz próbowaliśmy i dla nas też jest dobra i zdecydowaliśmy sie na jej zakup ale ceny są bardzo różne wahaja sie od 17,89zł za 0,5 do 19zł oczywiście mówie o hurtowniach ta cena 17,89 jest z hurtowni ZET ale niestety nie daja juz gratisów jak to czynili w ubiegłym roku przynajmniej nam tak powiedzieli ale cena dobra dla tych którzy sa z okolic tej hurtowni dla nas zadaleko
chyba że ktos wie gdzie można kupic w podobnych cenach stocka w mazowieckim to to byl bym wdzięczny za informacje
Byłem wczoraj w Macro na jerozolimskich - cena promocyjna STOCK 0,5 l to 14,65 zł za butelkę. Niestety dla tych z koncesją, ale zawsze można się z kimś dogadać. Pozdrawiam i powodzenia
Jak dla mnie lux wódka byłem na weselu na którym ja serwowano i wszystkim szla jak woda :D. wziąłem sobie 2 butelki ze stołu dla kolegów i wypiliśmy potem to na trzech i czuliśmy się znakomicie ;] Stan niemal jak po gandzi. Żadnego kaca ani nic!!!

Szczerze polecam!!!
w gdansku w janusie maja duzo promocji weselnych
ulica zalogowa, ale pytajcie bo ciezko tam trafic z ulicy
Pierwsze wesele na którym nie mogłem pić wódki. Kupa chyba lepiej smakuje.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
do góry