Widok
NIE POLECAM, może trafiliśmy na zły sort, bo większość na forum poleca.
Po imprezie z tą wódką każdy z nas ma teraz syndrom dnia "po" A ja mam kaca morderce pierwszy raz w życiu i wcale dużo nie wypiłem. W smaku nie dobra, nie chciała się polewać..(?) + za ciekawy design butelki.
Osobiście polecam Bolsa, Gorzką Żołądkową bądź Smirnoff'a. Wg mnie najlepiej zdecydować się na coś co znamy, gdyż nie warto eksperymentować.
Po imprezie z tą wódką każdy z nas ma teraz syndrom dnia "po" A ja mam kaca morderce pierwszy raz w życiu i wcale dużo nie wypiłem. W smaku nie dobra, nie chciała się polewać..(?) + za ciekawy design butelki.
Osobiście polecam Bolsa, Gorzką Żołądkową bądź Smirnoff'a. Wg mnie najlepiej zdecydować się na coś co znamy, gdyż nie warto eksperymentować.
my tęz próbowaliśmy i dla nas też jest dobra i zdecydowaliśmy sie na jej zakup ale ceny są bardzo różne wahaja sie od 17,89zł za 0,5 do 19zł oczywiście mówie o hurtowniach ta cena 17,89 jest z hurtowni ZET ale niestety nie daja juz gratisów jak to czynili w ubiegłym roku przynajmniej nam tak powiedzieli ale cena dobra dla tych którzy sa z okolic tej hurtowni dla nas zadaleko