Widok

Wódka Stock Prestige

Witam wszystkich,
zastanawiam się nad wyborem wódki na wesele i ostatnio ktoś rzucił hasło, że może wódka Stock Prestige. Czy może ktoś zna tą wódkę, miał na weselu lub podobnej uroczystości ??? Czy się sprawdziła?

Będę wdzięczna za wszystkie komentarze.

Pzd

popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Pewnie zależy od hurtowni, sklepu, ja trafiłam na okropną butelkę, nie dało się tego pić nawet w drinkach......
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
U Nas na weselu i była i bardzo dobrze się sprawdziła. Można pić do woli:D
a te butelki to były 0,5 czy 0,7?
Dla mnie super wódka. Polecam jest kozacka, sprawdziła się na wiele imprezach.
Hej Mieliśmy tą wódkę na naszym weselu. Gościom bardzo smakowała, a co ważne wszyscy się po niej dobrze czuli. Polecam :)

Cena ok 18 zł za 0,5l
Sierakowice k. Kartuz "Market u Grzesia"
Musieliście źle trafić. Dla mnie sztoczek to najlepsza wódka. A już premium to klasa sama w sobie!
Stock to dziadostwo. Boli po niej głowa.. nie konieczne od nadmiaru..
Do dnia dzisiejszego bardzo chwaliłem stocka - zasmakowała mi na jakiejs imprezie i od powiedzmy 2 miesięcy jak już piłem wódkę to stocka.
W związku ze świetami dokonałem zakupu 2 półlitrówek w sklepie Zatoka we Wrzeszczu - obok Manhattanu na Grunwaldzkiej.
Ponieważ jakies 4 godziny temu urodziła mi się córeczka własnie postanowiłem wypić lufę za drowie jej i żony.
Wyciągam flaszkę z zamrażalnika a tam bryła lodu i niewielka ilość wódki w płynie. W smaku zupełna porażka.
Od dzisiaj nie kupuję - -jeszcze tylko nie wiem czy nie kupuję Stocka czy nie kupuję w Zatoce.
Za 19 kartonów w hurtowni ZET zapłaciliśmy 17,98 za 0,5L, wiec chyba nie było tak źle ( tymbardziej, że bez koncesji).
W tej chwile w Selgros na Osowie kosztuje w granicach 17,80pln. Ewentualnie można sie dogadać i do tej hurtowni zet zadzownić i podać ilość kilku osób może zrobią jakąś dobra cene??
Do góry
Odnośnie wódki STOCK Prestige, czy wie ktoś może jak waha sie teraz jej cena w hipermarketach bądź hurtowniach. Mieszkam trochę daleko od Gdańska, a w gazetkach internetowych brak informacji.
Popieram ja takze byłam na weselu gdzie był stock w smaku straszna ale muszę przyznać że kaca po niej nie było:) U nas na weselu była Finlandia i uważam że nie ma nawet porównania...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
W ciągu ostatnich 2 miesięcy byłem na 3 weselach, i wszędzie był Stock, a jak dla mnie , to ta wódka jest kompletnym niewypałem - każdy kieliszek to katorga. Na szczęście na 2 z 3 wesel było też wino.
a może żarło był do duszy a nie wódka??
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Zgadzam się z powyższymy 3 postami. Również mieliśmy wódkę Stock na weselu po wcześniejszej degustacji i testowaniu na gościach w innych okolicznościach. Ta zwyciężyła - i za wygląd i za jakość. Oprócz tego na weselu mieliśmy i wino i whisky i żadnych problemów zdrowotnych nikt nie miał. Polecam.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Jesteśmy już po weselu i mogę z czystym sumieniem polecić Stocka. Nikt jej nie znał, więc z goście dystansem do niej podeszli, ale po pierwszych kieliszkach szła jak woda. Wódkę ogólnie zachwalano za wygląd i smak.
Pzd Paskuda
Na moim weselu tez byłą ta wódka, kupiliśmy w Selgrosie akurat była promocja, bardzo dobra wódka, jakościowo nie odbiega od Finlandii, która od czasu kiedy rozlewana jest w Polsce pogorszyła sie. Goście tez chwalili Stocka:)Polecam
a my mieliśmy wódkę Stock Prestige na naszym weselu- goscie byli milo zaskoczeni- nikt nie mial kaca, nikt nie zwracal ;)

ogolnie reklamę wódki zrobilismy calkiem niezłą :)

kupilismy ją w hurtowni Zet w Pszczółkach- polecam :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
w/g mnie tez jest okropna pic sie tego nie da .....
do góry