Widok
Hej ;)
My kupiliśmy dzisiaj wódkę Stock Prestige 0,5 l za 18zł w Sierakowicach "Market u Grzesia" nr tel 58 681 65 15
w sumie było najtaniej jesli chodzi o makro selgros i hurt zet.
sierakowice niedaleko można powiedzieć godzinka drogi obie strony z gdanska a przy wiekszej ilosci dało się troszkę zaoszczędzić.
Ps. w ciągu miesiąca od daty zakupu można zwrócić jeśli coś zostanie. My akurat kupiliśmy dużo wcześniej wiec nie skorzystamy z tego ale to tak dla wiadomości ;))
Pozdrawiam!! :)
My kupiliśmy dzisiaj wódkę Stock Prestige 0,5 l za 18zł w Sierakowicach "Market u Grzesia" nr tel 58 681 65 15
w sumie było najtaniej jesli chodzi o makro selgros i hurt zet.
sierakowice niedaleko można powiedzieć godzinka drogi obie strony z gdanska a przy wiekszej ilosci dało się troszkę zaoszczędzić.
Ps. w ciągu miesiąca od daty zakupu można zwrócić jeśli coś zostanie. My akurat kupiliśmy dużo wcześniej wiec nie skorzystamy z tego ale to tak dla wiadomości ;))
Pozdrawiam!! :)
Wcześniej myślałam nad Stockiem, ale po spróbowaniu jakoś stanowczo przegrał z Wyborową. Znajomi polecali jednak Pana taduesza, ponoć teraz króluje na weselach, a poza tym można dostać tanio jak się wywie wszystkiego u przedstawiciela - jeśli ktoś zainteresowany odsyłam tu - http://www.pantadeuszwodka.pl/gdzie-kupic.html
Ja to się tak właściwie na wódkach na nie znam, bardziej jestem człowiekiem wina, ale jak mówią, że coś jest dobre, to chyba trzeba brać?
A tak w temacie, jakie wina kupujecie na wesele?
Ja to się tak właściwie na wódkach na nie znam, bardziej jestem człowiekiem wina, ale jak mówią, że coś jest dobre, to chyba trzeba brać?
A tak w temacie, jakie wina kupujecie na wesele?