Widok

Wodniak jąderek?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Czy wiecie czy maluszka to boli? pytam sie bo mały ma i mamy kontrole w styczniu al ejakos mi bardziej marudzi, jajeczka sie powiekszyly i nie wiem co teraz> czekam na ifno idziekuje.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
moj chrzesniak miał operacja,radze szybko do specjalisty-dobrego...
Mój synek ma wodniaka, kontroluję od 3 lat u dr Wyszomirskiej i u chirurga w Wojewódzkim. Nie zmniejsza się wiec na marzec mamy termin zabiegu. Mojego synka nie boli, ale jak masz wątpliwości to może poradź się pediatry.
image
image
Mój też miał, lekarz mówił, że często się zdarzają, ale również jak często się pojawiają, to tak często po kilku miesiącach się wchłaniają. U nas się wchłonął po paru miesiącach. Tobie też tego życzę.
wodniak powienien się wchłonąc do roku. nie małego to raczej nie boli ale pownniscie jak najszybciej to usunac
hej
mój Mati też miał-pediatra zdiagnozowała przepuklinę,ale chirurg na 100% stwierdziła wodniaczka,wchłonął się po ok.2 miesiacach.Myślę,że małemu troszkę dokuczało bo był niespokojny.............
Z tego co doktor mówiła to nie jest tak hop siup z usunięciem operacyjnie,bo powinny wodniaki same się wchłonąć nam kazała masować.
image
image
Mój syn miał w wieku 1,5 roku
Kazano nam czekać do 2rż i wykonano zabieg
Pytałam dlaczego mam czekać pół roku, to powiedziano mi, że nie jest to nic strasznego, nie boli go to, a lepiej podać narkozę po 2rż niż teraz.
Co prawda było to 10 lat temu, ale pewnie nic się nie zmieniło

Mały miał zabieg pod narkozą, po zabiegu kilka godzin spędził jeszcze w szpitalu i tego samego dnia puszczono nas do domu
Jąderko było bardzo spuchnięte, ale stopniowo opuchlizna schodziła

Najgorsze było to charczenie po intubacji.
https://www.facebook.com/groups/200268143516906/?fref=ts

Zapraszam grupa zamknięta, sprzedaż ubranek dziewczęcych
A i mi powiedziano, ze się nie wchłonie, ze za duży jest na wchłonięcie
https://www.facebook.com/groups/200268143516906/?fref=ts

Zapraszam grupa zamknięta, sprzedaż ubranek dziewczęcych
Mój brat miał operowany wodniak jądra. Miał 3 lata miał się wchłonąć ale jednak nie zrobił tego i konieczny był zabieg. Dziecka to nie boli.
image
image

image

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

jaki odkurzacz polecacie ? (25 odpowiedzi)

muszę kupić i nie rozglądałam się jeszcze, pomożecie co wybrać ?

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (23 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

gdzie pojemniki na odzież używaną w gdańsku (18 odpowiedzi)

czy jeszcze są takie pojemniki? wiem, że to "mafia", ale lepiej tam wrzucić, niż do...

do góry