Widok
hej
mój Mati też miał-pediatra zdiagnozowała przepuklinę,ale chirurg na 100% stwierdziła wodniaczka,wchłonął się po ok.2 miesiacach.Myślę,że małemu troszkę dokuczało bo był niespokojny.............
Z tego co doktor mówiła to nie jest tak hop siup z usunięciem operacyjnie,bo powinny wodniaki same się wchłonąć nam kazała masować.
mój Mati też miał-pediatra zdiagnozowała przepuklinę,ale chirurg na 100% stwierdziła wodniaczka,wchłonął się po ok.2 miesiacach.Myślę,że małemu troszkę dokuczało bo był niespokojny.............
Z tego co doktor mówiła to nie jest tak hop siup z usunięciem operacyjnie,bo powinny wodniaki same się wchłonąć nam kazała masować.
Mój syn miał w wieku 1,5 roku
Kazano nam czekać do 2rż i wykonano zabieg
Pytałam dlaczego mam czekać pół roku, to powiedziano mi, że nie jest to nic strasznego, nie boli go to, a lepiej podać narkozę po 2rż niż teraz.
Co prawda było to 10 lat temu, ale pewnie nic się nie zmieniło
Mały miał zabieg pod narkozą, po zabiegu kilka godzin spędził jeszcze w szpitalu i tego samego dnia puszczono nas do domu
Jąderko było bardzo spuchnięte, ale stopniowo opuchlizna schodziła
Najgorsze było to charczenie po intubacji.
Kazano nam czekać do 2rż i wykonano zabieg
Pytałam dlaczego mam czekać pół roku, to powiedziano mi, że nie jest to nic strasznego, nie boli go to, a lepiej podać narkozę po 2rż niż teraz.
Co prawda było to 10 lat temu, ale pewnie nic się nie zmieniło
Mały miał zabieg pod narkozą, po zabiegu kilka godzin spędził jeszcze w szpitalu i tego samego dnia puszczono nas do domu
Jąderko było bardzo spuchnięte, ale stopniowo opuchlizna schodziła
Najgorsze było to charczenie po intubacji.
https://www.facebook.com/groups/200268143516906/?fref=ts
Zapraszam grupa zamknięta, sprzedaż ubranek dziewczęcych
Zapraszam grupa zamknięta, sprzedaż ubranek dziewczęcych