Widok

Wózek Maclaren - który model??

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny, który model maclarena możecie polecić. Który sprawdza się Wam najlepiej. Proszę o opinie-przymierzam się do zakupu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
techno xlr
Również polecam techno XLR mam go od dwóch tygodni i jestem zachwycona :) Idealnie się podbija, wózek dosłownie płynie dodam że wiozłam w nim moją starszą córę :)
image
image

image
Również TECHNO xlr
Super wózek :)
https://www.facebook.com/groups/200268143516906/?fref=ts

Zapraszam grupa zamknięta, sprzedaż ubranek dziewczęcych
Ja też polecam XLR
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja mam bodajze triumph sport od 3mz i jest super, zaznaczam, ze u mnie glownym kryteriem byla waga wozka i ten byl najlepszy itp...
image

image
ja ma techno XT i jestem bardzo zadowolona. Rozkłada się na płasko, ostatnio sprawdził nam się w górach, na nartach. Oczywiście nie jest to ten sam komfort co w emaljundze bo to tylko parasolka ale ja jestem zachwycona.
ja mam quest sport i super jest . Dla mnie najwazniejsza byla waga, techno jest ciezszy a quest wazy 5,5 kg i bez problemu na ramieniu go nosze. To w sumie zalezy czego kto oczekuje od parasolki. Aha, quest sie nie rozklada zupelnie na plasko.
Techno XLR. Nie jest duzo cięższy od Quest'a, a komfort dla dziecka jest o wiele wiekszy. Moja córcia w nim spała podczas długich podrózy. Cieplutki spiworek, dobrze osłoniety. Rewelka :)
dziewczyny czy któraś z Was kupiła używany ten wózek ? - bo nie wiem czy jest tak wytrzymały że da radę wozić 2 dzieci czy szarpnąć się i kupić nowy ?
ja kupiłam używany na alegro i jestem zadowolona.
Ja kupiłam używany ale miał porysowane rurki od nieoryginalnego pałąka więc go odsprzedałam ale ogólnie był w bdb stanie więc śmiało używany mogę Ci polecić :)
image
image

image

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Mamusie-wanna czy prysznic? (35 odpowiedzi)

Chciałabym wiedzieć jak to wygląda w praktyce gdy są małe dzieci. Bardzo chciałabym mieć prysznic...

Gdzie kupię duże kartony? (18 odpowiedzi)

Tak jak w temacie, gdzie można kupić duże kartony, nawet takie 150x150x150? Castorama? Praktiker...?

Jaki wozek wybrac? (81 odpowiedzi)

Dziewczyny jaki wozek wybrac? 2w1, 3w1? Jakiej firmy polecacie? Rodze w wrzesniu :)

do góry